Min Lila kjol jag sydde igår på ca 1h.

Den ser inte så fin ut men den är vackrare i verkligheten plus att jag typ sov när jag sydde hehe. Men jag lovar att den är finare IRL.

 

decembernatt

Godmorgon underbara!
    Är på ganska strålande humör. Cupen gick jätte bra igår och vi går garanterat vidare till slutspel. Så allt som allt går vi vidare i både SM och ST, vilket är hur bra som helst. Gjorde två till mål igår mot Sätra, av Irmas vackra passar. Jag har själv kommit på att varje tåpaj jag gör som blir mål går igenom målvaktens ben och sen in i mål. Härligt. 
  
Idag är det nyår och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Tror jag ska låna en klänning av Miriam bara, orkar inte köpa. Tänkte gå upp 9 imorse för att möta Miriam i Skärholmen och gå runt där men jag kände mig helt död när jag vaknade så jag ställde om väckarklockan jag fått av Niklas och försökte somna om, 40min senare sov jag.
  Ska så småningom sätta igång och städa mitt rum som är kaos, the way I like it, but not my parents. Måste alltså städa, fast om jag väntar gör jag mamma det till slut..

Eftersom mina naglar är åt helvete, nerbitna och ugly så tänkte jag köpa lösnaglar, just because its NYÅR. Men får se om det pallas. Måste övertala pappsen att köra mig till Miriam Firiam.

Love


Nyårsafton imorgon

Niklas ligger i min säng och är helt täppt i näsan av allergier. Stackars plutten! Ikväll är det SM cup. Vi ska möta Sätra och Boo, tror det är 92or. Not sure! hade tänkt att klippa mig idag, men insåg att jag gillar mitt hår som det är och jag orkar inte toppa. I like it.  Funderar på att få ganska mycket gjort innan cupen. Vill köpa dem förbannade chinosen jag planerat att göra i en evighet men aldrig fått det gjort. Måste ha dem. Och sola. Känner mig vit igen och är det bara jag som får ganska stor skillnad på 12 min i ett solarium? Får se om jag hinner med allt när jag också måste städa mitt fördevölish rum.  Längtar tills påsklovet kommer och jag ska åka med Niklas familj till Mallorca. Ska bli najs och skönt! Uppdaterar senare idag. Puss

Fuck you right back

Nu är STs gruppspel över och vi kom tvåa eller trea. Inte säker. Gjorde själv två mål och är nöjd. Synd att vi inte vann sista matchen :/ Kommer iaf vidare till slutspel som är efter nyår. Är ganska trött efter cupen så jag bad Niklas att gå på bio med mig, tror det blir av. Filmen som vi förmodligen ska se heter "The day the earth stood still" en ny film. Väntar bara på att Niklas ska komma över. Klädseln för kvällen blir Gröna pants och en vit Ramones tröja, lite chill sådär. Tänkte ta och platta mitt redan ganska raka hår, men det kan alltid bli rakare, right? ÄR TRÖTT

Gitarkamaratene - Never easy


It's never easy this way

Ett tunt täcke av snö ligger på marken, helt onödigt. Antingen inget eller mycket. Tänker ni som jag?
Var i skärholmen idag. Där behöver man inte känna sig som en lodare eller ful. Där är alltid alla andra värre än sig själv, det är skönt. Köpte älskade gröna byxor och en rosa söt tröja! Köpte även moon booth som jag alltid velat ha! Blev iaf väldigt nöjd. Mest för byxan som blev min för en hundring. Dock gillade ingen i min familj något av det jag köpte, men hallå, dem är töntar plus att det är inte dem ska bära kläderna så de kan ju bara stänga kakhålet.
Imorgon är ST och jag måste upp tidigt och ta mig till Tyresö, får se hur jag kommer dit... Ska iaf till Niklas snart. Eller snart och snart. Orkar just nu inte röra mig ur stolen men men.

Headline

Vaknade halv ett idag. Jag och Miriam var på tok för trötta för att gå upp tidigt och gå till stan. Blev en låååååång välbehövd sovmorgon. Sitter och dricker the och Miriam duschar. Bad pappa att komma och lämna pengar så jag kunde dra till skärholmen med Miriam. Miriam har typ övertalat mig att inte köpa Budo skor för att det är dåligt för knäna. Men jag är inte tillräckligt övertalad.. Vi får se.

Igår var trevligt. Jag, Hedda, Miriam, Sofia och Nike var hemma hos Sofia och kollade film och pratade. Det var mysigt. Vi såg filmen Stockholm boogie, sköns film asså! Sen såg vi lite mindre än halv "We are Marshall". Jag tycker den är bra men det gjorde typ ingen annan..
Ska göra mig iordning och nörda lite vid facebook!

baby, we can make it happen

Godmorgon allihopa. Dagen har startat bra men segt. Övertalade padre att skjutsa mig till träningen i Liljeholmshallen. Vad jag har hört är träningen i 4h så jag måste kolla upp det innan jag dra. Efter träningen borde jag åka och köpa dem där nedrans fotbollsskorna. Dem jag har nu är förstora, fula och helt sönder. Behöver alltså nya men måste övertala madre att ge mig pengar. Itunes är på högst volym och Kevin Borg hörd i högtalarna. Ska gå om 20min så borde packa och klä på mig. Torres tröja eller gula lysande aspuddströjan?
  Ha en bra dag.

Mitt 2008

Är det bara jag, eller har året 08 gått väldigt snabbt? Allt som hänt mig:

Blev dumpad på nyår. Hade ändå inte planerat nyår med mitt ex så det är väl ett tecken på att det är på väg att ta slut? Tog iaf nyår bra och var med mina vänner. Inget att gråta över just då. Känslorna kom senare.

Jag började andra terminen i åttan. Gled igenom hela året och gick ut sommaren 08 med dåliga betyg och hög frånvaro. Brydde mig inte alls och skolkade när jag hade tillfälle. Hade 165 poäng och ett IG i musik, som nu är ett VG.  Gillade ingen i min klass, egentligen. Tyckte alla vara konstiga.

Missade inte en enda träning och utvecklades mer och mer. Mitt mål är ju trots allt att bli fotbollsproffs och spela i landslaget. För höga drömmar? Om man vill, kan man.

Hittade riktigt kärlek. Kärlek vid första ögonkastet, blev tillsammans med Niklas den 8 juni 08 - 18.30, om jag kommer ihåg rätt. Visst har vi haft svåra tider men det är inget vi itne kan ta oss igenom. I snart sju månader har jag älskat dig och kommer älska dig ännu längre. Tills mitt sista andetag.

Fotbollen den sommaren gick inte lika bra som förra. Vi var inte lika glad över vinst, man kunde tro att det var vi som förlorat när vi gick av plan på en match. Oinspirerade och mätta på vinster. Trots att vi inte vunnit så mycket. Vi kanske trodde att Gothia skulle bli en repris från 07, då vi vann B slutspel.

Jag fyllde femton år och började se allvaret med att plugga och gå i skolan. Fortfarande inte lika bra närvaro som dem i klassen men jag började göra läxorna. Jag kämpade varje morgon med att komma upp i säng. Jag kände alltid efter för mycket för att hitta ett fel på mig så jag skulle få vara hemma. Började kämpa så jag skulle kunna få gå den linje och de gymnasiet jag ville.

Jag opererade mitt vänstra öra och bytte trumhinnan. Hör inge bättre för det. Var borde en månad från fotbollen men missade ingen i skolan.  Sov med ett bandage på huvudet och hade ett slags hårband på dagarna. Visade mig ute ibland om jag ville hyra film.. Missade Höstlovet och låg till sängs.

Jag fick mitt Höstterminsbetyg och är nöjd. 205 poäng och möjligen inte lika hög frånvaro. Jag har fått hopp om att kunna bli något och gå de gymnasie jag vill. Just nu lutar det mot Hantverk med inriktning mode/design/skrädderi.

Var skeptiskt mot årets julafton och julklappar men blev överraskad och oerhört glad över julen. Julkänslan fanns ju inte riktigt. Varje dag kändes som en helt vanlig höstdag. På julafton fick jag det jag önskat mig. En mobil och en symaskin. Håller fortfarande på att lära mig hur man använder den, alla knappar och så. Men det funkar. Har lagat grejer, har gjort nytt av gammalt, har gjort kläder och örngott. Loving it.

Allt som är kvar på året är gruppspelen i ST & SM och nyår. Har ganska höga förhoppningar på cuperna och nyår som spenderas med min sötnos. har dock fortfarande inte köpt något till nyår - klänning/kjol eller pumps. Men det reder sig.


Gothia 2007

Min lyckligaste sommar. Året 2007. Jag var stolt. Hade spelat mindre än ett halvår och räknades som en i startelvan. Fick åka med till Gothia. Kände stor press att jag var tvungen att spela riktigt bra. Jag gjorde mitt bästa. Vi gjorde vårat bästa. Vi tog oss vidare till B-slutspel. Var lite ledsen över att inte kommit till A slutspel. Vi var tvugna att vinna. Vi vann. Glädjeruset i kroppen. Kändes som om jag kunde springa i en evighet. Adrenalin. Leendet gick inte att dölja. Lärde känna alla, fick vänner i laget. Blev accepterad. En vän som idag är min bästis, en vän som jag verkligen inte vill mista.
Inte för allt.

 

I can see it in your eyes, we're gonna last

Alla dagar känns som helg. Att det är jullov har inte riktigt sjunkit in, men det kommer väl antar jag. Imorgon börjar helgen med fotboll. Halv tolv på morgonen. Om man är i Stockholm måste man komma, ett nej accepteras inte. Det är viktigt inte för SM & ST. Två stora cuper som vi självklart ska spela. Och vi ska spela bra och vinna vet jag inte, men vi ska göra bra ifrån oss.
  


Mellandagsrea imorgon

Hej sitter här i Niklas knä och har precis sett klart SAW 3.  Vi har SAW marathon och har fyran kvar. Fick inte tag i femman.. Pratade nyss med Frida i telefon och diskuterade en sak. Hemligt ;) Dagen har endast bestått av mys och filmer i Niklas säng. Underbart! Gav också Niklas hans julklappar och han blev superglad! :)
  Har ingen fantasi just nu på kvällen så det blir ett kort meningslöst inlägg.
 Kram, Klangen

God Jul

God Jul gott folk! Haft en fin jul? Trots att jag trodde julafton skulle suga blev den förvånandsvärt bra. Fick det jag ville - sy maskin och mobil. Sydde ihop en kjol till Lo på 3h, den blev faktiskt fin! Mobilen fattar jag inte, Damn those Nokia! Fick även en väckarklocka av min älskling. Vet inte vad han tänkte där, jag har aldrig försovit mig i hela mitt liv!.. Och en jätte fin ring av älsklingen som det står Love på. Hi is my love.  Min pappa har gått runt hela dagen sen vi öppnade klappisarna och skrytit om sin röda mobil han fick av Ale. Tänkte göra familjen lite sällskap om jag orkar..

Vill även tillägga att världens skönaste människa heter Johan Carlsson. Han är otroligt påhittig och bara allmänt flummig utan att ta till speciella krafter. Han bara är flumm och skön helt enkelt. Min inspiration, helt klart!


I'st black and it's white

har slagit in alla presenter jag köpt. Är itne på lika dåligt humör. Niklas min älskling är nog bäst i heöa världen på att göra mig glad! Love him for that! Pengarna räckte till alla julklappar vilket var bra. Men nu är mitt rum otroligt stökigt. Alla min tillhörigheter ligger utspritt på min golv tillsammans med dammråttor, och julklapps papper. Verkar som om alla ska slå in julklappar i mitt rum. Lite bättre julkänsla. Julen kanske inte blir så trist iallafall. We'll see. 
Under granen är det fortfarande ganska tomt men det fylls på med tiden. Noa springer runt naken med en grön sommar kofta och gråter för han vill ha något att äta. Den sötungen.
  Hittade underbaraste koftan på BikBok men hade dessvärre inge pengar att köpa den för. Bara ett medlemskort på Yves Rocher, fick en väska på köpet.

All I want for Xmas is that we fuck it

allt jag önskar nu är att vi skiter i julafton. Jag har nog aldrig varit på så dåligt humör som nu, aldrig. Allt bara suger. Kommer inte hinna köpa julklappar och kommer säkert inte få något jag vill ha. Så jag vill bara lägga mig i sängen och försvinna från verkligheten. Om bara det var möjligt.

With every little breath Im gonna love you

Ingen sömn för mig. Orkar itne slösa bort lovet på att sova. Ska ta mina överblivna bio popcorn (håll med om att de gula popcornen är godast?), men julmust som jag smugglat med mig under tröjan och lägga mig i sängen och kolla en skräckfilm och skit ner mig av rädsla och sen kolla  American Pie och kissa på mig av garv. Låter som en bra ide?

Skönt att sötisen Kevin vann idol! Bästa vinnar låten också, dock får jag känslan av att jag hört den förut! Men nu får jag inte in youtube klippet... Surt.

 kram, Klangen

Karamellfärg under nagelbanden

Det är väl läggdags för mig. Ska upp imorgon och köpa klappisar med bror. Ska väl köpa till fem pers tror jag. Kollade runt lite bland bloggar och så. Vissa suger - kissie - och vissa är bra - Kolarskan - intressant.
Over n' out

Frida Bagare


Hun, kommer finnas för dig genom allt. Svåra tider som lätta tider. Genom svek och glädje. Genom eld och vatten. Du är en underbar vän som förtjänar det bästa. Kommer inte svika dig.
Min Frida Becker,

I've been nice, treeting everybody right

Granen är klädd med pynt och marsipan grisar är gjorda! jag försökte göra en julkran men den blev inte så lyckad, gjorde istället massa hjärtan. Granen ser mörbultad ut men grenarna har inte fallit helt efter att ha legat ihoptryckta i snören och sånt tjaffs. Varken mamma eller pappa har köpt julklappar, lite sent(?), men det ska dem göra imorgon. Hoppas på att få en symaskin, mobil och en dator. Men jag vet att jag bara kan drömma om min mini dator.. Men drömma är väl okej, eller? Önskar bara att jag slapp drömma. Hoppas iallafall att tomten kommer med några fina presenter, jag har varit snäll!
 

Xmas

J u l e n   ä r   h ä r   o c h   s p r i d e r   f r i d   p å   j o r d e n

arbetslös

Jag vill verkligen ha ett jobb, tjäna pengar. Men jag vet verkligen inte var någonstans. Jag vågar inte gå och fråga men är i behov av pengar. De flesta har ju jobb genom deras föräldrar som känner någon eller på föräldrarnas jobb. Men jag kan itne jobba på mina föräldrars jobb - Brandman och sjuksköterska. Jag kan inte få genom mina föräldrar för de har nästan bara vänner inom sina jobb. Jag vet ju inte vilka jobb jag kan söka inom eller vad man ska säga. Jag kan ju inte söka jobb varsomhelst. Jobbigt.
Har ni förslag på jobb?

when everything spins

Städa är så otroligt tråkigt men det är skönt att se resultatet efteråt. Så man kan vara nöjd. Ligger i min säng och kollar film och äter bio popcorn från igår. Fixar lite med mitt hår med vet inte vad jag ska göra med det. Jag ska faktiskt vara ganska nöjd med mig hår. Det är långt, fylligt och inte slitet. Alla säger att det är fint, men jag nekar. Har inte insett det ännu, kanske inte vill.  Ibland känns det som om det är fel att vara nöjd med något. Vet inte varför egentligen. Finns den någon annan som tycker att någon på en är fint men man vågar inte säga något?  Kanske bara är jag dock.


where is Christmas? I wonder

En riktig slappar dag. Niklas åkte hem för ett tag sen pga sin allergi mot mina söta katter. Stackars min Ponke!
  Det finns verkligen inte julkänsla, vilket känns ganska synd. Älskar jul och högtider. Älskar livet. Granen ska kläs så fort pappa kommer tillbaka med den lilla skitungen Lo. Ingen julklappar har inhandlats men har fått två av Niklas. Ska erkänna att jag skakade lite på dem.. 
  Om man ska fira med släktingar/ familj fattar jag bara itne varför man ska klä upp sig i klänning och pumps. Nyår fattar jag. Men itne Julafton. Säger itne att det är fel. Inget jag skulle göra iaf. Vill ha det sagt. Man har ett eget val.  

  Nu ska jag snabbt städa och dammsuga sen ska jag sätta på en film och dricka cola och äta baconchips!
  

I will try to fix you

Nu är det snart dags att dra, mot medborgarplatsen. Bio folket har ökat och vi bli två extra människor. Det ska bli nice att se på bio. Allt jag älskar med Bio: Bio mörker, stor skärm, popcorn, Det är mysigast hehe. Niklas ligger just nu i min säng och kollar på en gammal VHS film. Tror filmen heter Paradiset.
Om 2 dagar är det julafton och jag fattar itne varför alla har sån hets att köpa något att ha på sig på julafton. Jag har typ myskläder liksom.. Onödigt. Jag fattar att man kanske köper ny klänning och nya skor till Nyår men inte julafton.


I'm having a GOOD hairday

The scientist

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Tell me your secrets and ask me your questions,
Oh lets go back to the start.
Running in circles, Comin' up Tails
Heads on a science apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

 take me back to the start.

Utmattning på hög nivå

Jag är för trött för att tänka. Jag är för trött för att leva. Jag är för trött för att blogga. Jag är för trött för att sova.

Varför ska jag kämpa om inte du gör det?

Har precis stigit upp från ett otroligt hett bad som tog otroligt mycket energi och det svartnade framför ögonen när jag steg upp.  Cupen gick åt helvete idag och jag är på dåligt humör pga det. Inget att diskutera. Vid nio ska jag på bio med Niklas, Daniel och deras tjejkompis från Frankrike. Orkar inte egentligen men det är skönt att bara kolla och Niklas min sötnos bjuder på både biljett och popcorn. Det kommer att ta tid att göra mig i ordning. Hela kroppen värker och jag vill bara sova och inte bli väckt.

Sleepy head

Nu är det sängdags för våran del. Ska upp kvart i 7 imorgon för Snöbollen, en dam cup. Kommer troligen få pisk.. Tvn står fortfarande på. Är varken trött eller sov sugen.  Vill kolla tv och prata. Hallå, det är ju jullov?
   Godnatt

Tillbaka.

Nu är jag tillbaka från blogspot.com. Har haft tusen olika bloggar. Yankeey, sexychick(?), najsly.devote.se, blogspot. U name it. Men nu är jag tillbaka för allt annat är så himla komplicerat och för high tec för mig.. Lite dum? Vet inte om jag kommer vara allt för aktiv nu innan jul. Men om jag får nu data så blire naajs. Men jag får se. Men jag har den här så jag kan byta när som helst. 
/Najsly.

RSS 2.0