Svante den jäveln..

Åh va slut jag är! Vill bara lägga mig i min säng och sova men jag kan inte. Om cirka en timma ska jag åka på träning, vi ska bara spela matcher med 94or typ. No so taggad..
idag var familjen at Heron och åt, handlade och köpte en sladd till min tv. Så jag får massa tv kanaler och skit :) Äntligen!

Läskigaste saken hände i natt vid två. Jag vaknade av ett konstigt ljud. Jag tände lampan och kollade runt i rummet, men det var såklart tomt. Men ljudet fortsatte och jag kollade runt ännu en gång och började självklart tro att det spökade... Sen ser jag att någonting rör sig vid Svantes terrarium! Och då visar det sig att Svante har rymt och hänger från terrariets "tak" och dinglar. Jag springer mot terrariet och får panik men vågar inte ta i honom ifall han skulle hugga mig om han blev rädd eller så så jag springer in till mamma och skriker att hon måste komma och sätta i Svante i terrariet. Sen kunde jag inte sova med dörren stängd eller lampan släckt... Blev skit rädd! Tänk om jag inte hört/märkt Svante! Då hade han slingrat runt i mitt rum och säkert i min säng! Tänk att vakna med en orm i sängen liksom!?

It makes me go mmm

Hej! :) Har varit igång heeela dagen! Fick vänta i 45 min på att få fixa passet och såg tjock och sur ut på bilden. Men en av mina bättre bilder haha. Sen åkte vi och åt pizza (jag åt mindre än en fjärdedel..) och skulle ha storhandlat men hade inte tid. När jag kom hem satte jag på en av mina favorit filmer min älskade pappa hyrt (!) high school musical, Im loving it!! Crazyyy (!!).
Gjorde faktiskt itne allt för mycket idag. Allt det jag skrivit där uppe plus att jag pluggat so, målat naglarna, kollar en film till (Patrik 1,5), löst korsord, sytt upp en klänning som var för lång och tränat med hantlar! :) Inte allt för mycket eller?..
 
Hur ser resten av kvällen och morgondagen ut?
Ska bara vara hemma och kolla OC. Kanske göra mig lite fräsch och ta ett bad med tända ljus och lite musik! Ska bara vila! Är lite sur på att jag inte ha något onyttigt hemma...
Morgondagen är inte helt planerad faktiskt. Vill gå på bio och se Australia igen... Men på kvällen blire iallafall träning!

Så nu ska jag lägga mig i badet. Hugs n' kisses

Photo

ÅH filmen var så underabar! Så sorglig!  jag måste se den igen! jag gät mig igenom en stor del av filmen men några tårar var faktiskt inte bara av sorg, utan glädje (a) Så underbar, rekomenderas enormt!

Anledningen till att jag är uppe så förbaskat tidigt är för att jag óch pappa ska åka och fixa pass så jag kan åka till Mallorca! :) Dock är jag lite orolig för jag är inte den som blir bra på sånna foton. De som har sett mig i skolkatalogen borde förstå. Min tunga lyckas alltid vara utan för munnen eller så gör jag någon konstig min. Fast hellre det än att se ut som en grov fjortis, eller?

Aja åste byta om nu! :) kan man ha halsduk när man tar passfoto?

Australia

har inget att skriva om och orkar inte skriva något. Ska på bio med Niklas och se Austrailia. Den som alla snackar om. Ha en bra kväll. puss


kollo 06

Hittade bilder från när jag var på kollo 06 - Solgården. Passande va? Ni kanske ser bilderna lite dåligt men säg till om ni vill se noggrannare! :)




Robert Pattinson

                                       TestCollage 

  

Han kommer aldrig lämna mig, som du gjort..

Nu är jag på dåligt humör igen. Saknar det jag haft. Har inte känt mig som vanligt på en lång tid. Något saknas, något fattas. Kanske är du, jag vet inte. Jag mår dåligt av det, det påverkar mig stark.
Sov hos Niklas igår kväll. Danne var och kollade film med oss, vi såg Men in black ett och två sen Simpson movie, men jag somnade hehe. Ryckte tydligen till ganska ofta. Niklas väckte mig och bjöd på glass, super gott!

Jag vet itne om det har blivit ett problem. Min sömn. Kan ju vara att jag inte känner behov av att vara vaken. Men vid tio är det nästan omöjligt att vara vaken om jag inte är igång. Och det tar inte lång tid för mig att somna heller. stänger jag ögonen och slappnar av somnar jag direkt, ganska konstigt och väldigt frustrerande faktiskt! Och niklas blir väldigt irriterad som måste vara uppe själv när han itne kan sova...  Alla som vet om att jag somnar direkt blir skit förvånade eftersom jag alltid är den som vill vara uppe och inte kan sova. Nu är jag den som somnar först. Jag känner mig tråkig men vem kan säga emot mig när det är så himla skönt att sova?

Ikväll är det träning och jag är ganska suger faktiskt. har inte känt för att spela på en lång tid. Känns som om jag har haft ganska stor press på mig att göra bra ifrån mig när det känns som om jag gör bort mig efter en minut på planen. Tyvärr så är jag en sån som lätt ger upp och sätter mig ner och surar, tyvärr. Och så har det ju varit lov också, vem är taggad då liksom?



Dagens'

Dagens frisyr: knut/utsläppt
Dagens smink: inget just nu
Dagens klädsel: väst, t-shirt & jeans
Dagens planer: vara med niklas
Dagens vill ha: GLASS och onyttigheter
Dagens saknad: Min vän M.
Dagens drog: OC
Dagens tråkigaste: niklas banga bio
Dagens roligaste: bad
Dagens finaste: Noa
Dagens måste: inget egentligen
Dagens dricka: äppeljuice
Dagens köp:  stor macka
Dagens mat: mackor
Dagens kärlek: Niklas
Dagens mående: trött som f*n
Dagens låt: Erik Hassle - Hurtful

Niklas Bexelius

Nu är jag hemma och är sjuuuukt utmattad!  Vi badade inte alls länge för det var kallt och eländigt. men det var mysigt iallafall! Och Noa verkade ha jätte roligt :)
Vet inte vad som händer ikväll, ingen aning faktiskt. Hoppas det blir roligt!
Laddade hem något bild program och kan fixa jätte mycket med bilder och så, men jag suger...


I can't change everything

lovet fortsätter med bad på eriksdalsbadet  med älsklingen, Noa och pappa :) Har inte så mycket att skriva. Har kollat några skivor med OC. Grym serie!  Men nu måste jag gå! Meningslöst inlägg jag vet, haha

xoxo


dagens problem

  • Mitt hår är för lent och elektriskt. jag har utväxt och min färg är allmänt ful. Det går inte att sätta upp fint och det är inge snyggare utsläppt.
  • inga kläder passar mig och jag känner mig tjock och framför allt kort (?)
  • Inge smink i världen skulle kunna fixa mitt ansikte. Det är inte finnar eller så för jag har fin hy men jag är bara så sjukt onöjd med allt idag! ingenting funkar och mitt ansikte passar inte in någonstans!
  • Min såkallade "fransk manikyr" ser inte ut som någonting jag skådat förut. Ser ut som en stor klump vitt bara. Inte vacker. Mina naglar är typ olika långa och trubbiga. Funderar på att klippa av dem
  • Jag vill itne visa mig utomhus.

Wishing on a star

Hej vänner :) var ju hos doktorn imorse och satt där i två timmar och tog tester och fick medicin. Fick veta att jag har astma som behöver behandlas. Blev även lurad av min doktor. Jag har massa sår på handen efter att ha gjort kärringtestet och så sa hon att hon behövde kolla mina armar (?) för att kolla om jag hade eksem. Självklart så kollade hon om jag hade skärt mig på armarna haha. Lurad jag blev!
Min plan igår var att kolla på Oscarsgalan men den är ju på natten och jag somnade 20 i 12. Läste nu att min favorit skådespelare (kolla veckans kändis) fick en Oscar för sin roll som Jokern i den senaste Batman filmen. Åh jag önskar han levde! Och jag såg nyss klart på 10 orsaker att hata dig.
Nu ska jag ringa leona och bekräfta att vi ska bowla vid två! :) Kommer bli sjukt rolig!

It's good to be together

Har suttit i någon timma och försökt göra en header. Men det går inte. Det är på tok för svårt och jag förstår ingenting!
Tänkte ladda på med lite läsk och ostbågar och lägga mig i sängen och kolla film - 10 orsaker att hata dig. en av det bästa filmer jag sett, plus att jag saknar Heath Ledger. Tror inte jag kommer vara uppe allt för länge trots att jag bara fick någon timmes sömn inatt. Vill bara inte slösa min tid, känns som om det håller på att rinna ur..

Morgondagen kommer nog bli ganska rolig! Eller ja.. Först ska jag ju gå upp klockan 7 för att vara hos doktorn på allergimottagningen. Men det går nog snabbt. Tror nog jag kommer gå hem och slumra lite till efter åt. På dagen ska jag, älskling, Daniel och Leona gå och bowla - underhållande favorit hobby! Niklas vill ha tjejerna mot killarna och vi backar aldrig (!) men dock suger jag men jag hoppas Leona är bättre!

 Men nu känner jag mig lite pömsig. Sov gott

Söta Emma och Sofia


Herre på täppan

Ingenting funkar hemma hos mig. Mikron är cp, min bärbara har inge internet, den stora datan hackar och är sajjk och tvn är såklart konstig också.. Fick en sak av Niklas storasyrror idag som gjorde mig super glad! Dem hade köpt en tröja åt mig. En adidas! blev super glad! :)
  Sitter och kollar på Herre på täppen, ganska konstigt men underhållande! Fast vissa är ju för dåliga för att vara sanna....

Som ni kanske lägger märke till tänker jag göra om min design helt från grund och botten. Orkar bara inge mer nu.
Men nu är pausen slut.

Du vet

Ingenting känns bra just nu. Jag försöker göra alla nöjda men hur jag än gör, vilket beslut jag än tar sårar jag någon. Vet inte vad jag ska göra och jag vet inte hur. Men du förstår inte. Du förstår inte att jag inte klarar mig utan honom. Att jag är beroende av honom. Han gör mig lycklig och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan honom. Men saken är den att jag älskar dig lika mycket. Fast på ett annat sätt. Du var min bästa vän och jag har förstört det. Jag vet det. Men jag har försökt. Vi kan inte skylla allt på mig. Det var länge sen jag fick ett samtal eller ett sms för att planera något. Och jag har själv inte gjort så, jag vet det. Men det är ömsesidigt. Jag älskar dig och du kommer alltid vara min bästa vän. Vare sig jag är din eller inte. Hoppas vi kan vara vänner, för jag behöver dig. Jag är bara dålig på att visa det och balansera vänner och pojkvän. Har aldrig kunnat det. Förlåt för att jag har sårat dig, det har aldrig varit min mening.

mario - Stuttering


Bertman The Hamster

Hej! Kom precis hem från Frida! :) Igår var jätte rolig. Jag köpte två T-shirts och en stickad tröja som jag lämnade tillbaka idag. Frida köpte en klänning från Gina och Petra skor från H&M. på kvällen gjorde vi super goda Smoothies med linfrön. Super gott! Önskar jag har en mixer eller vad det nu heter. Ikväll skulle jag på träning men den är frivillig och jag känner mig otaggad så jag ska hämta en klänning som jag ska låna av Frida sen till Niklas min älskling. Jag saknar honom så mycket! Har inte träffat honom på några dagar och jag känner mig tom :( Saknar älsklingen!

Juste, vårat Zoo här hemma har ökat med en hamster döpt till Bertman, och den är så underbart söt!!!!!!!!!!!!!!!!  jag dör!den är gråvitoch underbar! Jag önskar han var min! åååh

never again

Känns gansla slöseri med tid när jag gick till engelskan. Jag satt där i en halvtimme och rättade ett prov (?) sen fick man gå. Jag stannade kvar med Frida, Johanna, Roila och Jasper och åt och spelade kort tills Fridas No lektion började. Vi har ingen No för våran lärare är på din pappas begravning. Kommer ihåg när han började gråta på lektionen. Åh nu börjar jag snart gråta!
      Tänkte bara packa lite grejer och byta om och sminka mig sen dra till Roila om jag hinner. Sen ska vi ju iallafall till stan. Kommer nog inte bli speciellt roligt eftersom jag inte har några pengar att köpa kläder för. Fick en hundring till fika, that's all!  Aja. Får klara mig.
 vad fan ska jag packa då?


I can't live without your smile

Och det händer mig igen! Jag går mot tunnelbanan och när jag står vid spärrarna inser jag att jag glömt kortet hemma. Så det är bara att vända på klacken och gå hem igen!  Eftersom första lektionen är B-språk och vi kollar film på fredagar så är det ingen idé att gå om man är sen för det finns aldrig sittplats. Vi är över trettio pers och klassrummet är på tok för litet. När jag började andra terminen i sjuan på Svensk/Engelska var vi typ tio pers. Nu har alla tröttnat på spanska och franska.
Tänkte iallafall ta och äta lite frukost som jag inte han med. Fast vi har ingen god frukost hemma dock. Kanske kan köpa på vägen. Äsch, jag får se! :)

Hittade en bild på älskade Livia!  Alltid lika vacker haha


I'm alive

Godmorgon. Förlåt för den taskiga uppdateringen. Måste göras något åt men den kommer nog inte bli så mycket bättre under lovet, But I will try! Idag börjar skolan halv elva och slutar typ kvart över tolv eller något sånt. Det är så skönt! idag ska jag vara med Frida, Roila och Petra. De ville typ gå runt och kolla i affärer och jag tänka hänka på. Har dock inte några pengar men har tillräckligt för att typ fika eller så :) På kvällen ska jag sova hos Frida, hoppas vi får lika roliga som sist! (a)

Hör av mig i kväll! PUSS


Vit choklad och oboy

Ingen favorit dag, inte alls! Dagen började med idrott. Var tvungen att jogga från min skola till hornstull och sen tillbaka. Jag, Robin och Alberto gick till Hornstull och tog bussen tillbaka. Det var skit kallt och jag kände inte mina ben eller händer. usch!! på engelskan hade vi läsförstålse skit - förbereder oss för nationella om ett tag!  Sen på Svenskan hade vi skiten om boken, och jag som bara läst 23 sidor hade inte så himla mycket att skriva.. dagen har varit rolig men ändå tråkigt. Juste! På matten håller vi typ på med ekvationer, och gissa vem som är bäst? Jo jag!  det är fett roligt :)

Om någon timme har jag träning. Utomhus tror jag. Inte så taggad... Sen ska jag sova hos Niklas så det är nice!

Hugs n' kisses

You don't know what you've got til you're missing it a lot

Gympa.. Min första lektion är gympa och vi ska åka skridskor.. Fast jag har inga så jag kommer få gå ut och springa i det vackra vädret. Det kommer vara skit kallt! Jag kommer springa bakom en kurva och stannar där eller gå in i skolan igen. Det tråkiga är ju att det bara är som ska springa. Alla andra har skridskor! Jag hatar gymnastik. 
 
Kände mig jätte duktig igår. Gick och la mig 20 över tio igår och somnade direkt! Jag har inte gått och lagt mig så tidigt på ett år, minst! Det var jätta skönt att sova, men nu vill jag bara sova mer..

Skolan kommer vara jobbig idag.  På svenskan skulle vi ha läst ut en bok till idag, som vi ska diskutera, och jag har inte ens kikat igenom boken. Tror till och med att jag tappat bort skiten!  Jag kommer i alla fall få pisk.

Ha en bra dag alla läsare!

Veckans kändis



Namn: Ashley Michele Greene
Född: 21 Februari
Födelsestad: Jacksonville, Florida
Yrke: Skådespelerska och modell
Medverkat i: Mest känd som Alice Cullen i Twilight men har varit med i många
andra filmer. Bl a Desire, King of California, Skateland och Warrior.

tandläkarskräck

Nu är jag hemma igen och högra sidan av munnen är bedövad. har aldrig riktigt varit rädd när jag gått till tändläkaren men har inte varit där på ett tag och förut gick jag dit ofta och blev van med sprutor och borrar men den här gången blev jag skraj. Låg och spände mig jätte mycket. Sprutan gjorde inte ont men skiten smakade avskyvärt äckligt! Jag var rädd när han borrade för att han kanske skulle borra i en nerv eller något men jag gick från tandläkarmottagningen oskadd. Min tandläkare var heeelt flintskallig och hade varken ögonbryn eller ögonfransar men han hade hår på kinderna och öronsnibbarna (?)
Är väldigt hungrig men vet itne riktigt om jag vågar äta någonting. Tänk om jag förstör något! Fryser så himla mycket när jag är ute. Det måste ju typ vara tio minus! Usch och fy, jag hatar kyla. Känner mig helt iskall och tänkte ta ett varmt bad. Kanske bada lite fler negerbollar :)

Sunny Fridays are always Roiliga!

Nu är jag äntligen hemma! Stannade kvar en extra halvtimme i skolan och spelade kort med Roila och Robban. Men endast för att Roila skulle till tandläkaren och inte ville vara ensam och vänta. Det var jätte roligt! Vi skrattade mycket och rev sönder kort haha!
    Om ett tag ska jag till tandläkaren. Dem ahr aldrig något bra och säga om mina tänder och vill hela tiden laga. Jag ser ingen mening med det. Jag kommer ju ändå tappa alla! Fast de skulle ju kunna vara lite vitare!

A living thing

Vilken morgon. Niklas sov hos mig och gick medans jag råkade somna om. Sen smsade han och sa att han spydde, stackars älsklingen! Och nu har jag suttit och läst massa bloggar så jag har glömt bort tiden och ska gå om 1 min (?) och har inga kläder på mig.. Min navelpiercing har får en infektion. Tappade ju bort alla mina piercingar och hade inte pengar för att köpa nya så jag satte i en ståltråd. Sen köpte jag en ny och har den i nu. Men det känns ömt, svullet och det rinner var. usch! Något man antagligen får leva med.

Dagen:
-Syslöjd
-B-språk
-No
-Hemkunskap

Typiskt Sol

Det finns verkligen riktigt typiska Sol låtar. Jag föredrar när killar sjunger och spelar gitarr. Lät Frida hör en ny 'favorit' låt som jag har laddat ner. Några favoriter:

Robert Pattinson - I was broken



Justin Nozuka - After tonight.
Tyvärr funkade det inte att få in youtube klippet men jag skickar länk:
http://www.youtube.com/watch?v=hgGkJez6pcM

Erik Hassle - Hurtful
 

Ron Pope - A drop in the ocean (gammal favorit)

Bella Swan

Jag rullade över på sidan och försökte tänka på något annat - på Jacob och hans bröder som smög omkring ute i mörkret - och somnade till tanken på vargarna, osynliga i natten, som skyddade mig från fara. I drömmen befann jag mig i skogen igen, men jag vandrade inte. Jag höll Emilys ärrade hand i min medan vi tittade in i skuggorna och ängsligt väntade på att våra varulvar skulle komma hem.

När jag hör din röst (New moon) - Stephanie Meyer


Todays'

Dagens frisyr: ganska slarvig tofs
Dagens smink: brunpuder och mascara
Dagens klädsel: strumpbyxor och tjocktröja
Dagens händelse: skola, massage och massa plugg
Dagens planer:  plugga
Dagens vill ha: Nya kläder
Dagens saknad: Pojkvän
Dagens drog: kortlek
Dagens tråkigaste: So och svenska (?)
Dagens roligaste: Banka säl
Dagens finaste: ingen aning
Dagens måste: fixa naglar
Dagens dricka: juice och mjölk
Dagens köp:  ingenting
Dagens mat: potatisbullar i mängder
Dagens kärlek: Niklas såklart!
Dagens mående: trött
Dagens låt: Erik Hessle - Hurtful

hjälp jag är en fisk

Nu har jag kommit hem från skolan. Tröttsamt med så lång dag men man måste ju. Om en vecka är det sport lov och det ska bli såå skönt! Fast på sätt och vis har jag fått en extra lov vecka när jag var sjuk. Men det är ju aldrig roligt att vara sjuk, plus att jag kom ganska mycket efter och förstår ingenting på lektionerna nu för tiden.
   Har egentligen träning ikväll men har lääääxor. Måste läsa ut en bok på 200 sidor, skriva en lång text om knäckebröd, musik läxa och måste läsa lite om Ryska revolutionen. Egentligen är Ryska revolutionen i så viktig men har itne läsa sidorna man var tvungen att göra för att Frida ville 'diskutera'.

Min design är ful och tråkig. Hjälp?

Ypu don't know what you've got until you're missing it a lot

God morgon. Är otroligt snuvig och fryser en hel del. Men det kommer förmodligen gå över på dagen och jag känner mig inte dålig eller något så det blir skola ändå. Saknar Frida och Roila och har inte sett dem på minst en vecka, ska bli roligt att träffa dem.
 Mitt hår är just nu ett fågelbo som jag försöker reda ut men det börjar göra ont så hårt jag drar. Kanske ska köra lite spray balsam eller något skit så kanske det blir lite lättare. Eller så kanske, bara kanske ska jag börja borsta håret lite oftare!

Konstigaste: Jag gick igår och la mig med en stor tjocktröja på mig och när jag vaknade hade jag den inte på mig. Jag måste antagligen tagit av mig den när jag sov för jag har inge minne av att jag tagit av den. Det brukar i och för sig vara så, alltså att jag tar av mig kläder när jag sover.  Fast oftast med strumpor.


Bästa vän

You're my heart, my soul, my reason

Får bli ett snabbt inlägg idag. kanske kommer mer ikväll. Kom för ett tag hem från teambuildningen (bilder kommer) och ska snart dra på teknikträning med 94orna på Södra Latin. Är verkligen inte taggad på träningen efter denna dag men ska nog driva runt lite med Livia haha!

Några bilder kommer senare. Bilder från Julia och Livias kamera! :)

My heart

Hej underbara! :)
jag var avsevärt mycket bättre idag på bowling, men jag förlorade självklart. Jag kommer grabbar.Vänta bara tills nästa helg så ska jag visa! Vet inte vad vi ska göra ikväll faktiskt. Får se. Vet bara att jag ska vara med min älskling, och det är det som betyder mest idag! :)


släkting från bortre rymden

Igår när jag och Niklas skulle åka hem till niklas och hämta lite saker och äta prinsesstårta var det självklart någon som höll upp dörrarna i Rågsved. Och tunnelbane föraren kommenterar självklart saken. Den här gången skrattade jag så mycket, så klockrent av föraren! 
Han sa: Ja, då kommer vi få stå kvar ett tag för att det är någon som väntar på sina släktingar från bortre rymden...

Alla hjärtans dag och bowling

God morgon på alla! Det är alla hjärtans dag idag och det är väl underbart?
Alla hjärtans dag har egentligen alrig betytt något för mig. Jag vet bara att dagen efter alla hjärtans dag är mammas födelsedag så det är egentligen anledningen till att jag vet när alla hjärtans dag är. Men iår ska det bli speciellt med älskling. Fast vi ska nog itne göra så himla romantiska saker men vi ska iallafall vara emd varandra! :)
  Niklas är taggad på att bowla och jag är så himla snäll så vi försöker ragga ihop några nu. Om vi har tur hinner vi till disco bowling klockan 1 i gullmars ;)jag borde kanske egentligen inte gå med på det här, jag är världs sämst och det är en fara för alla i bowlinghallen. Fast dock kommer man ju få ett gott skratt...

New moon

Hålet i mitt bröst var värre än någonsin. Jag hade trott att jag fått det under kontroll,

men gång på gång kom jag på mig själv med att pressa armarna mot bröstkorgen och kippa efter luft.
   


Fredag den trettonde

Som alla vet är det Fredag den 13 idag och jag hade min otursdag igår så jag känner mig ganska säker idag. Om inte oturen fortsätter förståss. Vaknade nyss och blir alltså hemma idag. Ska städa och göra ingenting. Förhoppningsvis kommer Niklas hit.  Jag är ganska sugen på att kolla let's dance, så jag ska försöka övertala Niklas. :)

Tänka fixa lite the och borsta gaddarna sen slänga mig framför tvn och inte göra någonting! Pussar.

Alla <3 dag

Jag mår faktiskt mycket bättre nu men jag vet fortfarande inte om jag ska till skolan. Slutade precis prata med min älskade i telefon men ska snart ringa honom igen, så fort jag fixat lite saker.
Idag snaggade min lilla sötnos Noas sig och är jätte söt! Alla som sett Noa blir kära haha. Mirre tror ju tillochmed att Noa är hennes pojkvän.. (a) Jag saknar min Miriam.

jag kom på en grej. Det är ju snart Alla hjärtans dag! det ska bli super mysigt med min pojkvän bara att nu ställer han krav på att jag ska bestämma vad vi ska göra :O Förslag? tror det kommer bli mysig vad vi än gör.
Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag?


Finns det någon designexpert där ute?

Snälla någon hjälp mig med Designen. Jag är helt värdelös på allt detta och orkar inte ha en tråkigt ointressant blogg. jag skulle bli jätte glad om någon ville hjälpa! :) tack på förhand

jag bjuder på en gammal bild! :)

En ganska bildlös blogg?

Jag känner mig helt uttråkad och vet itne vad jag ska ta mig till! Orkar iallafall röra mig och gå runt lite. Svettas bara som en apa och luktar skit. Något man får stå ut med när man är sjuk och inte kan röra sig utan att svimma. Funderar på att (nu när jag kan gå) ta en dusch och byta kläder.

Har ju inte varit i skolan på hela veckan och vet faktiskt inte om jag ska gå imorgon heller, får se. Känns som om jag verkligen har missat någt viktigt. Missade ju ett prov i Måndags men jag tror jag kommer fixa det senare så men annat jag inte kommer kunna ta igen då. Mycket kan ju faktiskt ha hänt på en låång vecka. Pratade med Roila igår, hade tydligen inte missat så mycket. Äsch, jag tar igen det. jag kommer få rynkor på förtid om jag stressar och oroar mig så mycket.

Kom på att vi skulle haft skridskor på gympan. Är ganska glad att jag missat det (Fast sen kommer ju nästa vecka). Jag tycker ju att det är roligt, men jag har inga skor och ramlar oftast pladask på rumpan. I och för sig har jag ju en ganska stor stöddämpare så det lät ju inte göra för ont.

Nästa duschen med en underbar bok vid namn När jag hör din röst av Stephanie Meyer.
ha en bra kväll underbara läsare! :)

Dagens'

Dagens frisyr: ett fågelbo uppsatt i knut
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: Niklas BillaBong tröja och en stor T-shirt
Dagens händelse: Sandy Bell och tv (?)
Dagens planer: kanske duscha om det vill sig
Dagens vill ha: Godsaker och snacks
Dagens saknad: Pojkvän
Dagens drog: kortlek
Dagens tråkigaste: 
Dagens roligaste: promenad
Dagens finaste: Mamma
Dagens måste: Absolut ingenting
Dagens dricka: oboy och saft
Dagens köp:  Godis närsomhelst
Dagens mat: Schnitzel (stavning?)
Dagens kärlek: Niklas
Dagens mående: uttråkad och sjuk
Dagens låt: Caroline Af Ugglas - Snälla, snälla

Sandy Bell och Candy Candy

Blir inte så mycket av att skriva nu när jag är sjuk. Blir lite svimfärdig av att röra för mycket på mig. Hoppas bara att jag blir frisk nu till helgen.  var nyss ute på en promenad för att få frisk luft och nu ska jag bara slänga mig i soffan och kolla Sandy Bell. Sandy Bell var mitt favorit program när jag var lite, och Candy Candy förståss! Någon som vet vad det är?
Ska iallafall kolla det hela dagen och dricka massa saft och the.
Har just nu jätte ont i bröstet av någon anledning. Tappade mobilen under soffan och när jag skulle luta mig över soffkanten för att hämta den fick jag en hård smäll mot bröstet och nu gör det jätte ont att andas. Usch.
 nu ska jag lägga mig i sängen innan jag spyr eller svimmar.

Pusshej,


Sickness and health

Helt sjukt så många inlägg och bloggar jag måste läsa! 114 st! Nu har jag 90 kvar och jag orkar inge mer. Känner att jag fortfarande är sjuk, det är jobbigt att vara igång och gå. Men måste sätta igång om jag ska orka läsa 90 inlägg.

Long gone missing

Åh hej. Dålig uppdatering eller vad?
 Men jag har en god anledning. Jag har varit sjuk och sängsliggandes och inte orkat röra på mig. Trodde jag skulle få magsjukan men det blev inte så. Det har mest varit magen som har dödat mig, så fan ont det har gjort! 
  Finns ju inte direkt mycket att säga. Har kollat massor på tv. hyrt filmer, kolla disney channel och massor. har varit ganska skönt men det har fortfarande gjort ont.
Mitt hår är ett stort fågelbo just nu och jag känner mig riktigt ofräsh måste jag säga! usch usch usch..
Mamma gick nre i källen någon dag sen och tog upp massa böcker som jag nu kan läsa. Fick även några vampyr böcker från hennes 'tid' men ingen av dem kan mäta sig med Twilight. Nej, INGEN bok kan det.
Nu har jag tuuuusen bloggar att läsa eftersom jag varit borta ett tag.
 Pussar.

Jag älskar dig Niklas

Hej svejs! :)
Vaknade runt nio imorse så jag är ganska pigg. Om en kvart ska vi gå till tuben för att åka till Gullmars och bowla. ska bli sjukt roligt! Fast jag suger, vilket är något jag måste medge... Wish me luck?

Igår pajade några bögar Niklas väckarklocka (vääääldigt hightec) genom att kasta snöbollar i genom Niklas fönster klockan 12. Roligt, jätte.

IDAG HAR JAG OCH ÄLSKLING VARIT TILLSAMMANS I 8 MÅNADER!!!!! :D

 

Score!

Hej svejs. Nu har jag precis duschat efter att ha kommit hem från matchen. Matchen gick jätte bra. 2-1 till oss. Jag var målgöraren ;) Just nu är Niklas och Roos men jag orkar inte åka dit. Ska sitta och mysa med Niklas familj och kolla melodifestivalen. Eller den kanske är slut nu? Jag vill iallafall bara vara hemma. :) Men nu ska jag sluta vara asocial :) Pussar.

Mitt allt, utan dig inge mig.
 

Love of my life

Äntligen hemma. Nu har jag massa saker att ta itu med innan jag åker till Niklas. Och det måste gå snabbt. Hyrde någon konstig men läskug rulle. Den såg läskig ut iaf, köpte också massa godis :) Hoppas Niklas har chips hemma!
Ikväll är det match mot Haning klockan halv åtta. Lite sent kanske, men skönt! Men nu måste jag skynda mig så jag blir klar med allt och sååå! :) Hugs n' kisses!

Saknar sommaren!


Somewhere over the rainbow

Haha Emma du får GÄRNA hjälpa mig. Det ser helt sajjk ut :O

Nu har jag precis vaknat och är redan tvingad att åka och handla med pappa, noa och Lo.. Ska bara slänga på mig ett par jeans och en bh+tröja sen är jag redo. :) Skriver mer när jag kommer hem!


Design

Nu har jag försökt fixa designen men förstörde den helt! Och jag vet inte hur jag fixar tillbaka så det får se ut så här til jag orkar ändra.. Ni får ha överseende, tack. Puss

1:a världskriget

Kvällen kommer bli lung :) Niklas ska ut och partaja och jag ska sitta hemma och spela tv spel, cs och plugga rejält på so:n som vi har prov på måndag. Min fredagskväll kommer alltså vara tråkigt och jag kommer vara sjuk rastlös. Så mycket annat man kan göra men jag behöver verkligen plugga!  Idag är min enda dag jag har tid att plugga. Har fotboll både på Lördag och Söndag. men det blir nog bra, tror jag har koll på det mesta med första världskriget - orsakerna, freden och allt sånt där men jag kan itne så mycket detaljer. Plus att jag itne kan ett skit om Nationalismen.

Kommer sakna denna sötsak!

Symphoni

Hej sötnötar! :) Skolan var kort och rolig. Kollade slutet av "the notebook" på svensk/engelskan idag och självklart blev jag helt blödig och vill gråta.. Men jag fällde inte en ända tår och försökte koncentrera mig på något annat tills filmen var slut... De satt ett tidnings urklipp på väggen. Det stod att det var en kille som skulle få ett straff för att han spelade för hög rap i bilen. Han straff var att lyssna på Mozart och Beethoven. Killen klarade tio min innan han gav upp.

The snow is dreadful

Nu är det nästan dags att klä på mig men istället tänka jag lira lite cs någon minut.
Idag är det typ ett extra öppet hus på Nacka. Var ju där sist men då kollade jag bara Hantverk design och tänkte om jag nu ska gå kolla på ett specialutformat program - Musikproduktion och ljudteknik. Vilket mamma tror skulle passa mig och jag tycker det låter roligt. Jag vet ju som vanligt inte alls vad jag vill gå på men jag får väl bara välja något som kanske passar mig.. :)

he kissed me goodbye and said that he loved me

Nu ska jag snart dra mig hemåt men är inte så taggad, det snöar ute och är mörkt!
   Är ganska trött, slumrade till ett tag hos Niklas sen spillade jag massa mat när vi åt middag. Bl.a en stor fet köttbit med massa saftig sörja rakt på mina chinos som nu typ har permanenta fläckar rakt mellan benen. Fräshing? Kvällen blir nog väldigt lam, borde läsa på till So provet på Måndag men jag orkar itne och jag kan ganska mycket!  Men ska sitta hemma och läsa istället! :) Nu måste jag dra.
 Hugs

Hugs and kisses

Hej allesammans! :) Jag blev väldigt glad idag och har haft en underbar dag. Nationella gick skit bra och jag är väldigt nöjd. Skrev en novell på några sidor och blev jätte nöjd över resultatet!  Hur gick det för alla er andra?
Ska mysa lite med Niklas nu! :) Kommer med ett riktigt roligt inlägg senare! :)


I woke up in the middle of the night and notised my girl wasn't by my side

Godmorgon. Skulle gärna förlänga sovmorgonen lite men det går ju inte. Har bråttom som vanligt men självklart skriver jag ett litet inlägg! Jag har ont i halsen och lite i foten efter träningen igår som gick skit bra! Gjorde ett fett snyggt mål också :)

Nationella idag... Känns inge bra men jag orkar inte oroa mig! :O Har köpt massa godis så o jag inte kommer på något att skriva kan jag ju bara äta. Gott. Men nu ska jag klä på mig :) Pussar!
Ha en bra Torsdag och lycka till alla 93or som har uppsatsskrivning idag!

Todays'

Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: foundation och mascara
Dagens klädsel: Mammas kofta och strumpbyxor
Dagens händelse: Skola och träning
Dagens planer: Träning och läsa läxor
Dagens vill ha: Godis
Dagens saknad: Niklas B.
Dagens drog: Musik och Ljudet av ditt hjärta
Dagens tråkigaste: lektioner
Dagens roligaste: Läsa och Banka säl
Dagens finaste: Niklas Bexelius
Dagens måste: Läsa
Dagens dricka: saft
Dagens köp:  Godis närsomhelst
Dagens mat: Fläskpannkaka
Dagens kärlek: Niklas såklart
Dagens mående: Exhausted men vill träna 
Dagens låt: Robert Pattinson - I was broken

You will never have to wish again

Åhej vilken dag. Har känt mig hängig hela dagen men har haft otroligt roligt med underbar vänner! :)
Imorgon är det nationella i svenska. Uppsatsdelen. Kommer gå åt helvete, jag känner det på mig. Positivt va? Aja, det kommer gå, det måste gå.  Man får iallafall ha med sig massa godis, dricka men inget som prasslar. Så ska gå med mamma och köpa godis innan träningen sen!

Över min högra hand har jag massa småsår efter Banka säl.  Skulle itne klara av skolan om inte Banka säl fanns att spela på rasterna. Sjukt skönt och jag har blivit grymt snabb på att rycka åt mig korten!

Dagens skönaste: Ana frågandes alledeles seriöst om hon får ha Cheese burgare på nationella. Sötungen

Because of you

Godmorgon! :)
Har egentligen bråttom som vanligt men jag orkar itne skynda mig. Är för trött för det! Men jag är stolt över mig själv, för igår gik jag och la mig suuuuuper tidigt! :| klockan elva! Jag gör framsteg! Första lektionen nu är idrott så jag ska sätta på mig idrottskläder nu ist! :) Men nu är det ännu mer brått, pussar!
Ha en bra Onsdag
 

När jag hör din röst

"Hur skulle jag kunna förklara så att han förstod? Jag var ett tomt skal. I flera månader hade jag varit obeboelig, som ett övergivet, utdömt hus. Jag var lite bätte nu, det främre rummet hade renoverats. Men det var allt - bara en liten del av mig. Han förtjänade bättre än så, bättre än ett renoveringsobjekt med bara ett fungerande rum. Ingen arbetsinsats från hans sida skulle göra mig användbar igen."



(Bilden passar inte så bra till utdraget ur boken men den enda bild jag har på Bella.)


Sittin' in the morning sun

Hej. :) Har känt mig väldigt oinspirerad de senaste dagarna vilket har resulterat i dåliga och minst sagt få inlägg. en jag kommer såsmåningom igång igen.
Hade somsagt nationella idag och det gick förfärligt. Kändes det som iallafall - men det brukar alltid gå bättre än vad man tror. Jag han inte göra klart sista, viktigaste frågan men hoppas på bra resultat på resten av frågorna!

Ta mig tillbaks!

Todays

Dagens frisyr: fettigt och utsläppt..
Dagens smink: foundation och mascara
Dagens klädsel: obekväma jeans och en tröja
Dagens händelse: skola
Dagens planer: fixa min textstil för den ser konstig ut..
Dagens vill ha: Niklas och blåbärspaj
Dagens saknad: Niklas B.
Dagens drog: Musik och När jag hör din röst
Dagens tråkigaste: hemkunskap & nationella
Dagens roligaste: Läsa och Banka säl
Dagens finaste: Noa Klang
Dagens måste: Läsa
Dagens dricka: Vatten
Dagens köp: Inget
Dagens mat: makaroner och ketchupå
Dagens kärlek: Niklas såklart
Dagens mående: lite smått utmattad..
Dagens låt: Robert Pattinson - I was broken

bananen'

Sitter i datasalen och ska kolla kostkoll. Super roligt... Vad åt jag igår?

Nationella...

Godmorgon! Jag vet att det varit dålig uppdatering denna helg och jag har en förklaring. Både min bror och jag har geekat Cs och datan är jätte seg och hackar ganska mycket. Längtar tills jag får Internet på min bärbara :)

idag är nationella läs- och hörförståelse i Svenska. Blev orolig att jag skulle kommer sent så jag steg upp extra tidig och nu hinner jag förhoppningsvis till 8.50. Annars släpper hon ju typ inte in :O Fast nu kom jag på att jag inte vet vilket klassrum det är :O Hoppas att det går bra, är ganska nervös :| Men nu måste jag tvätta mitt hår lite snabbt!
Ha en bra dag!


Vilken lite gumma

Godmorgon! :) Dagens planering är Niklas och läxor. Ska så snart jag har bloggat klart dra mig mot Farsta för att träffa den lilla sjuklingen. Sen läxor, läxor, läxor. Ligger efter. Orkar ju aldrig göra läxorna annars. Har inte speciellt myckat ett skriva. Hittar nog på något senare. Men ha en bra dag underbara läsare! :)

Gårdagens roligaste:  En tant som sitter bredvid med på tunnelbanan när jag, mamma, noa (4år) och Ale ska hem från Globen. Jag ser att henne ben dinglar från stolen, hon når alltså inte ner tilll golvet. Så pass kort är hon. När hon går av i Högdalen går hon förbi Noa som sitter i mammas knä. När hon gått ut ur vagnen säger Noa förvånat och väldigt högt: Vilken liten gumma!  Och jag, Ale och mamma sitter och gapskrattar åt vad han sagt. Själv förstår han itne riktigt det roliga. Hon var ju skit liten! Det är inte lika roligt när man återberättar det. Skulle ni varit där att ni legat ihop vikta på golvet och skrattat. :)

Twilight

Åh jag blev så besviken idag. Min favorit blogg Twilightnews hade en tävlig där priset var den fjärde boken av Twilight serien som kommer ut nu i mars på svenska. Man skulle skriva en motivering om just varför jag skulle vinna. Jag skrev en motivering. Kände mig nöjd. Trodde verkligen jag skulle vinna men det gick käpprätt åt helvete. Jag är ju glad för dom andra (eller är jag det?) men man blir ju sjävklart besviken på att man inte vunnit när man väntat i en vecka och verkligen hoppats. Aja, min tur kommer väl såsmåningom. Jag skulle ju ändå köpt den så. Men ändå, poängen är ju att man lagt ner tid på någonting som man verkligen velat och så blir det itne som man vill. Men alla kan itne alltid få som man vill. Alla som känner mig vet att jag kommer älta det här en tid framöver. ÅH JAG VILLE VERKLIGEN VINNA!

Så länge vi båda andas - Breaking Dawn

CS Nörd

Åh hej vilken dålig uppdatering idag! Hoppas ingen tagit skada. Just nu är det beckmörkt och jätte tyst i min lägenhet. Är ensam uppe och geekar vid datan.

Var ju på Globen idag. Vi skulle ju lämna några tv spel och fick 300 kronor för dom. För dem pengarna köpte vi CS (till mig och ale) och Crash Bandicot (främst till mig). Min älskade bror bjöd mig även på Sushi, som var det äckligaste jag någonsin ätit, ush usch usch! Men så söt som han var köpte han en bok åt mig. kan inte säga annat än att jag hoppade av glädje! Han köpte ljudet av ditt hjärta! Åh jag blev så glad. Jag undrar var han får alla pengar ifrån dock...
  Sen jag kom hem har jag suttit framför tv och dator och geekat. Jag är redan grym men orkar itne geeka hela natten så ska nog dra mig mot sängen och kolla tv ist. Behöver ju itne sova då jag har ledigt imorgon - kompensationsdag för att jag gick i skolan i Lördags.

Älsklingen min är skit sjuk. Han blev aldrig frisk. Han kände sig bara frisk på morgonen eftersom han sovit så pass mycket hela dagen. Men febern och huvudvärken smög sig tillbaka. Kanske ska besöka honom imorgon om jag får för moder min.

Sunny Fridays are always Roiliga

Såg inte hela Green mile igår, somnade.. Men jag grät inte ett dugg :O Både jag och Frida blev förvånade!
Idag vill jag bara ta det lungt och chilla. Mamma ville att jag skulle följa med till Globen för att Ale ska byta lite data/tv spel. Kommer tvinga honom att köpa ett bilspel! :) Senare har jag hört att Niklas är frisk så det var antagligen inte influensan. Han ska nog sova hos mig ikväll :) Ska även fråga mamma om jag kan få ta hål i örat idag. Alltså där uppe ni vet? (a)

RSS 2.0