tiden läker alla sår? även omöjliga?

Jag känner det inte ännu, men allt kommer bli bra. Du kommer glömma mig och du kommer vara ett underbart minne för mig. Något jag kan se tillbaka på och vara stolt att jag varit tillsammans med någon som du. Men nu, nu känner jag ingenting utom tomhet och ensamhet.

He

Läxor....


Samson

Hej! Har precis kommit hem från Love. Han skulle hjälpa mig med att plugga inför ett prov imorgon så jag bjöd honom på favorit glassen.  En 50 min ska jag pallra mitt arsle hemifrån och åka och spela match. Är helt otagg och vet nu att jag verkligen behöver en paus från bollen. Men bara för ett tag!

Sundae Jordgubb

Äntligen färdig! Eller ja... Allt mina kläder ligger på min säng men annars :) Orkar itne flytta på det så ska nog sova i hos min broder i natt.
Tog ett välförtjänt varmt bad men hade tyvärr ingen bra bok så blev inte kvar speciellt länge. Kan inte bada länge utan bra bok, helst Twilight!
 Vet itne riktigt har itne så mycket för mig just nu. Är lite uttråkad, har ont i halsen och massor händer just nu som är jobbigt. Måste hålla mig upptagen så jag slipper tänka för mycket.

Klingklong

Hejsan! Nu är jag hemma efter att har varit i skolan och på söder :) Måste städa rummet nu för annars blir det ingen balklänning som jag inte har köpt ännu... Men innan det kände jag att jag var tvungen att få min dagliga dos av internet :) Facebook, Bloglovin och blogg.se

Du är min bästis S.

Har målat mina naglar neon gula men färgen suger så det är genomskinligt.  Dagen var väl som den brukar vara. Mötte upp Alex, Oscar och Patrik och vi åkte till Saras skola och typ hämtade henne. Jag har fan inte haft så roligt som jag haft idag! Du gjorde helt klart min dag Sara. Du och din babylugg ;) Inte så mycket hände egentligen. Satt vi donken sen typ hem till Alex :) Underbart!
 
Blev på skit dåligt humör på slutet och mådde bara piss så jag drog mig hemåt.  Och nu sitter jag här. Redo för lite tv-tittandes!


Shout

Sitter och dricker varm oboy och har lagt in läsk i frysen som jag snart ska ta ut och dricka :) Blir nog att kolla lite tv sen antagligen sova! Är sjukt trött.
Nå.. Sista riktiga veckan i skolan och jag vill bli sjuk. Ska på övernattning med klassen nästa vecka, ska röja! Tror tyvärr att det kommer bli pissigt tråkigt. Aja, nu väntar min stora säng och kall/varm dricka mig :)
Puss

Jag vet en sång som irriterar folk

Gårdagen var intressant och sjukt rolig! Drog till Oscars jobb och stod där i en halvtimme (om inte mer) och väntade på Alex som itne visste att han skulle komma haha. Mötte iallafall upp honom, Krille och Max. Vi drog och chillade och väntade på att oscar skulle sluta jobba. Helt från ingenstans kommer Sara som egentligen skulle vara på en 18års fest tillsammans med Oscar. Så kvällen/natten spenderades med Alex, Krille, Oscar och bästis Sara :)
  Somnade kanske klockan 4 på natten mitt under en film med kläder på och allt (!) och vaknade och satte på en ny film. Sen drog jag och Alex till Oscar idag igen för att göra honom sällskap medans han hade lunch. Lånade Alex's lillasysters ipod med bara turk musk...  Mindre roligt men bättre än ingenting! Träffade Sara och pratade lite sen drog jag hem och åt mat. And now Iäm sittin' here :)

Gotta be somebody

Sitter och äter pizza och kommenterar bilder på facebook. :) Ska snart sätta på en film och öppna en läsk hade jag tänkt .  Vad annars finns det att göra? Fetma kommer med utegångsförbud!

Jag kan inte låta bli. Jag saknar det och vill tillbaka!



Jag kan inte försvinna

Mja.. Det blev tyvärr ingen vinst. Det blev 3-0 till AIK som fått skit mål! Vi spelade bra men fick inte in några mål. Tänkte träffa Sara efter matchen och fixa mina pengar av Maxis men hon var tvungen att städa klart sitt rum så vi får göra det en annan dag för jag har fortfarande utegångsförbud..

Keep on walking

Vaknade för 15 min och ska när som helst få skjuts till Skytteholms IP och kolla på mitt älskade lag när dom spelar match mot AIK. Kommer bli väldigt spännande eftersom vi förlorat med 12-0 mot dom och sist vi spelade mot dom 'låtsas' sparkade en tjej mig med vristen när jag glidtacklat och räddat ett mål. Enligt Livia var jag klockren. Vad jag kommer ihåg ställde jag bara mig upp och kollade på henne hehe! Hon fick bara gult kort..

Aja, det får inte bli repris nu! Heja på oss! :)


recovering

Hej vänner. Sitter hemma och kollar tv, dricker läsk och äter natur godis! Åkte in till Söder för att jag Ale sällskap och köpa godiset. Träffade även Alex där och han gjorde mig sällskap till affären och ifrågasatte självklart varför jag köper naturgodis..
   Blir hemma idag eftersom jag har utegångsförbud. Skit tråkigt, jag vet!  Men förhoppningsvis får jag gå ut imorgon om mamsen går med på det. Fader min ville ge mig tre veckors utegångsförbud!
   Har egentligen match imorgon men vill inte riskera att mitt ben ska gå av så jag vilar matchen men ska dit och kolla :)

Kanske uppdaterar senare igen! Men nu ska jag hyra en film och äta onyttigheter!

Baby goodbye

Enligt Frida har jag blivit Emo och är deprimerad. Det kanske jag är. Hur vet man det? Får köpa antideprisiva (stavning) medel och knapra sådana då.
  Ska snart följa med Ale till söder för att hämta pengar hos pappa och köpa godis och nötter. Ale ska på någon middag så jag får åka hem själv men det är lungt :) 
   Känner mig väldigt varm och har ont i huvudet just nu men det går säkert över!

I'm afraid of breaking

Sitter och kollar bilder på facebook och känner mig som en riktigt no lifer. Skulle gått med Miriam på stan men har varit olydig och får itne gå någonstans förrän vi pratat igenom det och jag antagligen ska ångra mig. I wont. Kommer antagligen inte få dra ut på hela helgen och med de bryter jag mitt löfte till Majari.
   Tänkte ta ett bad eller lägga mig och kolla film. Vad ska jag annars göra, finns inget att göra hemma. Kommer troligen bli tvingad att städa men jag kan bara låsa min dörr och sätta på tv jäveln och aldrig komma ut. Städa tänker jag inte göra!
   Pappa håller på att göra en omelett åt mig och mina syskon. Åt typ ingenting igår så borde äta nu, inget sug efter mat.

Det här inlägget  är troligen det l'ngsta jag skrivit på ett tag.

You love me You like her

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

You used to captivate me
By your resonating life
Now I'm bound by the life you've left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along

värdelöst, meningslöst

Jag har klickat på nytt inlägg tusen gånger men klickat ner sidan igen. Har inget att skriva om längre. Det händer så mycket i mitt liv just nu men har ändå inget att skriva om. Jag vet itne vem jag är längre. Mitt lag klarar sig utan mig och jag gör ingen nytta hemma. Skolan orkar jag inte ens tala om, hoppas jag får betyg i alla ämnen. Jag orkar ingenting längre.
 

Unwritten

Jag har försökt med allt för att glömma, eller åtminstone känna mindre. Jag försöker ständigt hålla mig igång för att slippa tänka men inget fungerar. Jag vet att det var jag som förstörde allt och som tog beslutet och det är inget jag kan ångra. Men allt är tomt och ensamt. Du fanns alltid där, men nu är du borta, och jag är kvar ensam. Jag kan itne ta tillbaka det men jag kan itne hjälpa det. Jag saknar dig och jag älskar dig. Forever loved.
  


okej, norge vann. Vem bryr sig?

Kvällen var väl helt okej igår, skönt att vara med tjejerna igen! Sov hos älskade Miriam efter åt och vi somnade vid ett två kanske. Majsigt!

Om en timme måste jag åka mot Västberga och spela match (elit) mot Boo FF. Ska ju bli riiktigt rooligt!!!! *NOT*

Dirr

Hur fan orkar jag med att blogga? Ska fan lägga ner det snart...

var på söder med saras kompis Oskar, sara och Linda. Sara och donken sen drog till Åhlens för att möta Karro och Linda ville fixa handkräm. Nu är jag strax redo för att spela match. Eller inte.

Det mesta är kirrat

Det blir ganska många onödiga inlägg när man är hemma. Är klar för att gå men vet inte om Niklas är hemma ännu, måste väl smsa honom då antagligen.
Sitter och kollar skor och lite klänningar på Nelly.com osv. Den klänning jag tänkt att ha på balen gav jag till Frida för jag tyckte den satt dålig på mig så nu är jag utan balklänning och skor. Fast jag hittade en jätte söt klänning med Sara igår när vi skulle hemåt. Ska höra om hon vill dit!

Lista

Lovar du att vara ärlig?  Visst

Du heter: Sol Klang

Smeknamn: Sol ?

Låt som när du är ledsen sörjer till? "Bellas Lullabye - Edward Cullen" Någon kines som spelar.
Beroende av: mobil

Vad behöver du mest just nu: Närhet

Vad tror folk om dig? Bitch

Stämmer det? Antagligen
Vad får du oftast komplimanger för? Håret

Vad säger du för att imponera på någon? jag spelar elit fotboll (?) vad ska man säga?

Hur imponerar man på dig? vene.

Brukar du skratta för dig själv?  det händer!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Jag saknar dig
Var bor du? Rågsved
Trivs du där: Har inge problem med dig, läskigt på kvällarna...

Äger du några converse: Nej, men vill väldigt gärna ha ett par låga vita!

Sprit, cider, vin eller öl: allt är äckligt, cola är gott

Vad har du för mobil: Nokia, express music

Nästa mål i ditt liv: Hum... Antagligen gå ut nian men några MVGn..
Hur svarar du i mobilen: Ibland "ja" men oftast "hallå"

Vem ringde du senast? Saras kompis Oskar

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: frågade om jag vill spela match i rep laget

Antal timmar sömn inatt:  7h

Sov du ensam:  Mm

Brukar du komma i tid: Japp

När mår du bra: när allt är som ja vill ha det

När blev du fotad senast: igår

Hur känner du dig nu: utmattad och risig

Vanligaste färg på dina kläder: olika

Vad tycker du om fötter: vem fan bryr sig? alla har dom

Vad saknar du: att han någon att smsa det första jag gör när jag vaknar

Favorit dryck på morgonen: te eller juice
När brukar du oftast gå och lägga dig: runt tolv

Är du blyg? kan hända

Sysslar du med någon idrott: Fotboll <3

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: absolut

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: något snuskigt antagligen
Är du nöjd med ditt liv: Lite från och till
Vad är det värsta du vet? läxor och folk som itne svarar när man smsar/ringer

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? det jag har

Vad längtar du till? ledighet
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, det tycker jag! Vad är det finaste du fått? Mitt liv (: (a)

Om fem månader: går jag i gymnasiet
Om ett år?: får jag inte studiebidrag
Du samlar på: inget

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Miriam eller Emma brukar det vara

Har du strumpor på dig nu: Nej

Är det okej att gråta: klart

När grät du senast: lite grand igår ;/

Bär du glasögon eller linser: Nej

Har du piercing: Navel men vill göra i tunga om jag vågar...
Vill du gifta dig: När allt jag vill göra är gjort,
Vill du ha barn: kanske
Är du bra på att laga mat: gills te?
Är du flygrädd: Nej

Hur vig är du: som ett kylskåp ungefär

Vilken är din favoritglass: Rocky road

Tror du på ett liv efter döden: vet inte.
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Vilken ögonfärg har du: Mörk bruna

Röker du: har smakat någon gång

Hur ofta tränar/motionerar du: 2-3 gånger i veckan

Vad är det viktigaste i livet?: lyckas


No one can like an african can

Sitter och äter frukost. African rooibos te utan socker ett mjölk och en banan. Är inte hungrig nu för tiden så det är min frukost. Är ledig idag igen, ingen nationella så jag ska nog hinna dra och lämna saker till Niklas.
   Det blir sen match med rep laget så kvällen är ju lite förstörd men ska nog bara chilla hemma med familj, te och film! Mysigt!

Mitt älskade lag!
 

yesterday

Gårdagen var jätte mysig. Mötte upp Sara på Gullmars och åkte för att hämta upp Karro i Rådmansgatan och dom åt donken. Drog sen för att möta Anton och Micke vid Baresso (vid södra) och träffade ävem Moa och Ullis där. Folk kom typ och gick, Linda  och Louise kom men gick och Vala och en annan tjej kom. Men så drog vi för att möta Linda och Louise vid bågen. Så gick jag, Karro och sara dit och satt i solen bland massa alkoholister och hemlösa (hehe!). Det var grymt kallt när solen försvann! Saras kompis Oskar och Matte kom och vi typ drog hemåt då. My evening.

Jag i solen vid bågen


Karolina vid bågen


Louise och Linda vid bågen

Vackert pimpade solglasögon!


Dagen

Ledig idag så vaknade ganska tidigt för att träna på pappas jobb. Fick träffa Micke Möllergård! Sprang på löpband i 40 min och styrke tränade lite efteråt! Låg även på en spikmatta?
Ska göra mig iordning för att träffa sara vid fyra antagligen vid gullmars och sen eventuellt träffa Oscar!

Ska smörja in mig, klä på mig och sminka mig + fixa håret sen är jag redo för att träffa Saris! :)

Tjejen kan sjunga!

Hemma igen. Leona var helt underbart grym , hennes röst är så sjukt vacker :) Tänkte vara med Oscar efteråt men fick itne sleepa där för moder min så det blev inge av med det.  Inte så långt och intressant inlägg hehe, men alltid någe.

perfect

Matchen gick bra. 1-1 blev det efter att dom fått straff. Jag var grym på topp med det blev inga 50 spänn idag... patrik säger att om jag fixar konditionen kommer jag klart få spela på topp om dem inte behöver mig på backen. Oscar, Alex och Adam kom och kollade sen slog jag följe med dem hemåt.  Vi gick två kilometer till jordbro pendelstation och väntade i en halvtimme på pendeln och åkte sen tusen stationer och sen var jag hemma. Intressant men jag kom hem nyss och matchen slutade kanske vid nio (?) Var iallafall skit roligt, ska nog vara med oscar i helgen!

Imorgon börjar dagen klockan 10 med planering av 5-kampen. Skit tråkigt...

Jag älskar dig, men är inte kär i dig.

Jag har inget mer att säga. Jag har sagt mitt och du accepterade inte vad jag kände eller behövde. Du säger att jag inte försökte och det kanske jag inte gjorde, jag gav upp, jag orkade inge mer.  
  Du kommer för alltid finnas inom mig och du kommer alltid vara ett glatt minne som jag senare kan blicka tillbaka och le åt.
  De jag hoppas nu är att jag inte gjort ett misstag. Det känns itne så just nu men jag har inte hunnit tänka igenom allt och jag vet att det kommer slå tillbaka. Hoppas jag klarar det.
  Förlåt för det du fått gå igenom senaste veckan. det var itne min mening men jag klarade det inte mer.

Du gav mig underbaraste 11 månaderna i mitt liv. Tack.

Somewhere over the rainbow

Hade helt glömt att det var tema vecka i skolan när jag vaknade jag jag gjorde i ordning några mackor som fick bli min matsäck. Mötte Frida och Johanna i Gullmars och det bar av mot skolan.
 Informerade fjortisarna  i 7an om vad veckan skulle handla om och så. Inte en enda unge verkade vara särskilt uppspelta men kan inte klandra dom. Vi hittade bara på saker vi i temagruppen får vinning av - som att sitta och äta matsäck när alla andra letar saker på skansen eller som att sitta och sola när alla andra spelar brännboll eller (för alla nior) ha nationella när 7orna ska samlas klockan 6 på morgonen och åka till Ågesta och fågelskåda. Underbart!

Om nästan en halvtimme ska jag åka mot Hägersten och träna. Är inte så tagg och är skit trött. Vet itne om jag orkar men det ska nog gå!  Ha en bra dag.

It gets better

Försov mig imorse och vaknade vid match start. Ringde fader min och han skjutsade mig. Fick börja i andra halvlek och missade direkt mitt enda (?) målläge. Nära 50 kronor. Kan vi inte ta 50 kronor för varje glidtackling? Dem kommer ju oftare än oftast! Låg i badet i några timmar och läste ut en bok om London, punk och sex. helt okej, finns bättre.
Ska föna håret och sätta upp det, orkar inte med att ha skiten i ansiktet, och sedan sminka mig. Sen är jag redo. Redo för vad?


everything always seems fine

Håret är fint, mammas blus sitter fint runt min överkropp, naglarna är åt helvete som vanligt och tänderna borstade. Redo att dra. Puss

10 månader, 29 dagar och 19 timmar

Varför måste allt vara så svårt? Käleken, livet? Hur mycket man än försöker så är det alltid något som går fel. Det kan vara minsta lilla sak.  ibland kan livet erbjuda underbara saker som man inte ångrar men när allt sen går fel, ångrar man sig.
Jag älskar dig, men jag behöver min tid nu. Vänta på mig, så kommer jag till dig när jag är redo och känner mig som Sol Klang igen. Du är mitt allt.

Wonderfull world.. Not.

Niklas har precis dragit hemmåt. Vi låg och kollade på tv, åt lite mat och bara myste. Ganska skönt, orkar itne göra så mycket nu för tiden... Sitter nu och lyssnar Itunes och är inne på msn vilket jag aldrig brukar vara och sjäklvklart Bloglovin :) Funderar på att ta ett bad igen. Det är skönt, avslappnande och älskar att kunna ligga och läsa :) Läste nyss ut en punk bok och valde nyss en helt ny random bok. När jag öppnade första sidan handlade den också om punk. Men de blir nog bra :) Har massor att läsa nu för tiden! underbart!

Never easy


Hilf mir fliegen

Nu har jag städat det mesta i köket och diska och även klätt på mig kläder.  Nu gäller hallen och dataplatsen. De går framåt men jag vägrar att dammsuga och sånt, överkurs för mig...  Sist men verkligen inte minst ska jag ta itu med mitt rum, det är inte så kaosigt men kläder behöver tas upp från golvet.
  Jag skulle behöva en garderob, ganska stor! Just nu hänger jag alla kläder på en 'hängare'. Det mesta får plats det andra hamnar i fotöljen, på golvet men framför allt på sängen och när jag ska sova hamnar det på golvet.

Back to work - jag ska fan ha cred för detta!

naked

Nu har jag suttit i underkläder sen jag hoppade ur duschen.  Tror jag ska skita i allt idag och bara vara hemma, äta skit och kolla film/tv - works for me..  Fast om jag städar, diskar och lite så kanske jag får min jävla barnbidrag. For ju itne det för att jag inte hjälper till hemma och att mitt rum alltid är kaos. Jag har ju några timmar att fundera på!

Hittade bilder från gårdagen!







Drog


Onödigt

Allt sket sig igår. Jag mådde skit dåligt efter träningen och ville/behövde gråta men kunde inte sitta och gråta på tuben hem så jag försökte hålla igen. Fungerade lite... Åkte hem duschade på någon minut, klädde på mig och så kom Niklas och hans vän med bilen och hämtade mig. Skulle till MC-träffar men det va sämsta drag och bara massa moppe pojkar och inga hojar. Vaknade imorse utan livslust  och åkte hem till mig och tog ett långt varmt bad. Sket  i skolan idag´men en av anledningarna var att jag mådde skit illa i morse (och då tror alla att jag är gravid) och hade skit ont i örat jag inte opererat. Funderar på att dra utåt. Orkar dock itne åka till Tyresö och ingen är speciellt tagg på att skolka med mig. Skit samma, blir nog hemma.

Kanske borde höra av mig till den här filuren som jag itne träffat på sjukt lång tid!
 


Puss och kram

sitter hos Niklas nu och vi ska snart lägga oss i sängen och mysa (: zackis har kommit tillbaks till skolan nu, why bother trying? hihi

Imorgon ska jag tillsammans med tema gruppen i klassen dra ut på stan och skramla ihop lite pengar genom att gå runt med bössor! Kommer nog bli ganska roligt och ska försöka klämma in en solning innan träningen! Tur så brukar jag bli brun ganska snabbt  och få en synlöig linje!


Måste dra, älskar diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig Niklas

I'm doing fine

Nu är klockan riktigt mycket och jag har sjukt ont i halsen! Usch, blir thé till frukost imorgon och jag måste verkligen ta mig till skolan även ifall det känns som om halsen kommer vara igen svullen imorgon - Nationella ni vet. 
Har iallafall skrivit klart novellen nu men är inte riktigt nöjd men jag behöver inte vara nöjd för att få ett vg ;) Jag har nog aldrig i mitt liv fått ett g på en uppsats uppgift eller vad som helst.  Enligt Frida så har jag otroligt bra betyg för att glida runt så mycket. Kan få vg på något jag kokat ihop minutrarna innan lektionen. Kalla det vad ni vill - jag är duktigt.
Nog med skryt.
Känner mig lite pömsig och det är nog dags för sängen att användas (: Sov gott


Bulle i örat

Vad irriterad jag är just nu. Jag har en novell att skriva och hela anteckningsblocket har jag glömt i skolan! Alltså måste jag hitta på en helt ny novell nu. I och för sig kan det ju leda till något bra eftersom min var för lång. Men hellre en lång än en kort med ett halvdant slut?

Har inte känt mig riktigt frisk idag. Har haft ont i örat och imorse hade jag ont i halsen och nu mår jag illa. Det här kan bara inte sluta bra. Vad ska man tänka på att göra när man börjar bli sjuk? Det får bli som det blir, inget jag kan göra åt saken.


Ibland är jag riktigt skön

Hej vänner och kanske ovänner? Mig kvittar det.
Är på sisådär humör idag.. Gick upp jätte tidigt för att plugga men lät Niklas sova kvar i sängen. han är så söt när han sover! Pluggade i kanske 30min tills jag gav upp men tror ändå det gick bra!  Förväntar mig fan ett MVG i engelska.
Jag förstår inte hur dem som fixade ihop vårat schema tänker (?) Vi har typ 5 lektioner innan lunch och alla dör efter tre lektioner liksom. Vi börjar klockan 8 och har lunch typ halv två! SJUKT! 

Skyndade mig från skolan och sprang hem och hämtade kläder oh drog snabbt iväg igen mot träningen som börjar halv fem. Missade endast uppvärmnings joggen så det var lungt. Livia & Carlsson gjorde självklart träningen skit skön haha!

Nu blir det dusch och sen Novell skrivning! Min är tyvärr för lång för att kallas en novell men hoppas innehållet ger mig cred! Ciao!


Min kärlek till dig är för alltid

jag älskar dig för mycket för att någonsin kunna lämna dig. jag älskar dig för mycket för att någonsin kunna vara otrogen eller förälska mig i någon annan. Jag älskar dig för mycket för att någonsin vilja vara med någon annan än du. Och det menar jag med hela mitt hjärta, hela min själ. Vi hör ihop Niklas, vi är en enhet. Det är vi två och har varit så i snart 11 månader och det kommer inte ändras.
  Det här är något jag behöver. Lämna inte mig och vänta på mig.

Tema kärlek

Sitter och gör läxar som ska vara inlämnade imorgon och ska sätta igång att plugga för engelskaprovet imorgon så fort jag är klar med novellen. I och för sig har jag en ganska lång bir kvar men den börjar arta sig. Vill ni ha ett smakprov?
Här är början och temat är kärlek (har inte kommit dit ännu):

Dimman hade lagt sig som ett täcke över ängen jag nyss passerat. Jag visste inte hur mycket klockan var, men solen hade gått ner för länge sen och mörkret hade omfamnat mig. Endast månen lyste upp min väg när jag gick längs den grusiga landsvägen. I min hast hade jag glömt mina skor och hatade mig själv för det. Tusen små stenar hade rivit upp sår under mina fötter och grävt sig in under huden. Tusen små sår som lätt kunde bli infekterade.Ville jag behålla mina fötter var jag tvungen att skynda mig. Men vart skulle jag skynda mig? Jag visste inte var jag var. Jag bara vandrade längs den oändliga vägen med skogen bredvid mig.


Jag hade passerat den dimmiga ängen för länge sen och var nu helt omringad av skog och mörker.

    Förr hade jag alltid känt mig trygg i mörkret. Mörkret hade aldrig skrämt mig och jag hade älskat att vara ensam. Den friska luften, friheten hade jag alltid sugit in i mig och jag hade alltid trivits. Jag brukade låta mina tankar sprida sig inom mig och struntat i verkligheten men mina tankar var för jobbiga och tänka och den ojämna andhämtning gjorde den friska luften outhärdlig och jag kände mig allt utom fri. Fast jag var fri på ett sätt som gjorde ont, jag var fri från kärleken. Jag kände mig tom, kall men främst lämnad och övergiven. Jag förstod varför han lämnade mig. Jag var patetisk.

   
Min kläder var smutsiga och trasiga efter en av mina dåligare egenskaper - klumpighet. Jag kan inte gå på en plan, stabil ytan utan att snubbla och det resulterade i många ärr, trasiga kläder, skrapsår och även benbrott var inblandade. Jag hade tur som inte hade ramlat och slagit mig fördärvad just nu. Den här egenskapen var troligen en enskap ärvd av mamma. När hon var ung hade hon varit så vacker med hade åldrats med tiden och tusen rynkor pryder hennes ansikte. Hennes hår hade varit lika mörkt som mitt med var nu i en silvrig, grå nyans och korta var vi båda två. Vi var inte över 160 centimeter. Jag önskar jag hade ärvt lite mer av min pappa som var 2 meter lång och inte klum pig alls.

     Mina fötter värkte och ytterligare tusen småstenar hade grävt sig in i fotsulorna. För varje steg jag tog gick jag saktare och saktare och stelnade som fastfrusen när jag såg en gestalt framför mig. Jag kunde itne riktigt se klart men jag såg att det var en gestalt med mänskliga former. 
    På senaste hade de stått väldigt mycket om våldtäckter och rånmord i tidningarna vilket itne alls gjorde mig lugn. Jag föreställde mig de hemskaste senariorna och fick en stor, tung klump i magen. Jag sköt undan tankarna och fortsatte gå med osäkra steg.


Spiritual guide

Hej! Ska snart dra till min fotbolls match och har förhoppningsvis övertalat Leona tillräckligt för att hon ska följa med :) Div 1 match mot BP. Jag är taggad (..)!
Har absolut ingenting att skriva, hehe, såg 17 again igår och den var sjukt bra, ska se den igen (:
 Aja, ska snart dra. Och en sak - Lev med att jag är dålig på att uppdatera


RSS 2.0