The Green mile

Försöker göra en ny header men ingenting funkar och allt blir skit fult.. Nu ska jag koka the', bre en fralla lägga migg i sängen framför tvn med massa näsdukar i handen och kolla på Gröna milen som redan har börjat. Som de flesta vet är jag väldigt känslig och vet du itne hur i helvete jag ska klara av att se den här filmen. Har gjort ett försök förut att se filmen men gick efter tio minuter när tårarna sprutade. Men nu är jag ensam och då vågar jag alltid gråta. :)
Ha en mysig lördags kväll/natt!
 

Veckans kändis'

Har skapat en ny kategori - Veckans kändis.
Den kändis som får äran att vara första 'Veckans kändis' blir självklart Heath Ledger som jag skrivit lite om i ett inlägg lite längre ner.



Namn: Heath Ledger.
Född: 4 april 1979
Födelsestad: Perth, Australien
Civilstånd: Var gift med skådisen Michelle Williams och har en dotter, Matilda.
Bästa vännen jake Gyllenhaal är Gudfadern.
Filmer han medverkat i: Brokeback Mountain, Batman, The Patriot,
Monster's ball,10 things I hate about you och A knights tale (En riddares historia)
Dog: 22 Januari 2008. Oavsiktlig överdos av medicin.

Intresseklubben antecknar

Har legat och pratat med Frida ett tag tills min käre mor, lillebror och syster kom och störde. Jag kittlade sönder dom! Orkar itne göra något egentligen, sitter och läser bloggar och lyssnar på musik och sjunger självklart! Ska övertala Frida och se Twilight med mig imorgon, tror mig, jag kan manipulera ;)
   Längtar efter new moon som har premiär i USA 20 november, undrar när den är i Sverige. Någon som vill bjuda mig på en resa till USA? Jag kan väl kosta på mig biobiljetterna isåfall. (a) 
     Niklas underbar ligger i sin säng och är helt däckad. Går itne att få tag på gullungen. Det är i såna här tillfällen jag skulle vilja bo tillsammans med honom. Kunna ta hand om gullungen. fast nu går inte det - vänta bara tills jag är 18 och kan försörja mig.

Funderar på vad jag ska skriva om, något ni vill säga till om? förslag? Bara att säga till :)

'Kanske'

Det kommer bli som om jag aldrig existerat. Orden ekade i mitt huvud, men det saknade tydligheten från gårdagens hallucination. De var bara ord, ljudlösa, som bokstäver på ett papper. Bara ord, men de slet upp hålet i bröstet. jag trampade på bromsen, medveten om att jag inte borde köra bil i det här tillståndet.
   jag böjde mig fram, pressade ansiktet mot ratten och försökte andas utan lungor.
   Hur länge skulle det här pågå? En vacker dag, om många år , skulle kanske smärtan avta till en nivå som jag kunde uthärda. Kanske skulle jag kunna tänka tillbaka på de där månaderna som alltid skulle förbli de bästa i mitt liv. Och, om smärtan någonsin skulle lindras så mycket, skulle jag säkert känna mitt tacksam för all den tid han gav mig. Mer än jag bett om, mer än vad jag förtjänade. Kanske skulle jag en vacker dag kunna se det så.

My baby left me without a chase

Det var otroligt svårt att stiga upp imorse för att dra mig till skolan men jag gjorde det och tog en enormt skön dusch och hade inpackning i håret. Var super skönt och blev på lite bättre humör. Allt blev sämre när Niklas fick influensan och nu kommer jag troligen också få det. Jag har verkligen inte råd att få det! Har nationella och massa läxor! 
  
Ikväll ska jag bara vara hemma. Jag får inte gå någonstans för mamma. Jag har inte städat mitt rum och hon är sur. Men det ska bli skönt att bara ta det lungt, är sjuuuuukt trött! :O Men nu tänkte jag sträckläsa en UNDERBAR BOK vid namn... När jag hör din röst.

Heath Ledger, 1979-04-04 till 2008-01-22


 Den 22 januari var det ett år sedan Heath Ledger gick bort efter en oavsiktlig drogöverdos i sitt hem i New York.

Han var min favorit skådis och självklart blev jag otroligt chockad och ledsen när han dog. Han var världens bästa skådis, gjorde tråkigt filmer roliga. Han gjorde det roligt att kolla film. Det är så synd att han dog. Tänk att det var över ett år sen han försvann. Så otroligt lång tid sen, känns som det var igår som han dog...

So lonley before I finally found what I've been looking for'

Hej svejs! :)
Står i köket och lagar mat. Ovanligt för att vara mig!! Jag lagar hemmagjorda underbara pannbiffar och potatis mos och sås. Och till efterätt en chocklad tårta/kaka. :) Kommer bli super gott haha! Självklart kan man itne laga mat utan musik så jag har satt på High School Musical skivan på högsta volym och sjunger. Underbart. Dock önskar jag att Niklas hade varit lite mer aktiv ist för att ligga i min säng och sova (?) Aja, han är en sömntuta! :)

Men nu måste jag skynda mig till maten, PUSSAR!

Well yu know when you been defeated. You don't care and you thank no one.

Hejsan. Kämpade mig iväg till Citygross med mamma och pappa och min apa till lillebror - Noa. Det gör ondare än det ser ut, börjar gå ganska normalt dock gör det ont!

Sitter nu och lyssnar på en låt jag nyss laddade ner som vi sjöng på musiken igår. Den heter Are you still having fun med Eagle eye cherry.
Om ett tag borde Niklas vara här. Han skulle bara duscha och sen ta moppen så det borde inte ta så lång tid. Egentligen gillar jag inte att han åker nu när det är lite isigt. Vill gärna kunna hålla om min pojkvän ett par hundra år till! :O Vi ska iaf till stan för att Niklas ska ta hål i örat. Sparar till Mallorca så jag kan inte ta hål men jag skulle vilja!  Ska fråga om någon kan ta på mig sen... (a) Nu ska jag ta och läsa lite ur min älskade bok - När jag hör din röst.

Saknar dig underbar

Äntligen Fredag!

Blev hemma idag. Mitt ben värker varje gång jag tar ett steg eller rör benet på något konstigt sätt. Så jag blir hemma idag.  Ska försöka gå utan att det värker och så men får se hur det bliiiir. Måste ju städa och handla. Får helt enkelt skaffa rullstol. Ska försöka sy något om det finns tid :)

Gick upp med Niklas klockan tio i sex idag men somnade strax efter han hade gått till skolan. Stackarn att behöva börja så tidigt. Själv börjar man ju egentligen halv elva ;)
 Nu ska jag försöka klä på mig, sminka mig, fixa håret och allt utan att det gör jätte ont. Pussar!

Saknar våren!

Just the thought of it makes me cry

jag hade inte kunnat sova - inte ens när natten tog slut och gryningen nalkades över en låg bergstopp någonstans i Kalifornien. Det grå ljuset som strimmade den molnfria himlen fick mina ögon att svida. Men jag kunde inte blunda. Varje gång jag slöt ögongen flimrade outhärdliga och alltför klara bilder förbi mitt inre öga: Charlies förkrossade ansiktsuttryck, Edwards djuriska morrande och blottade tänder, Rosalies föraktfulla blick, spårarens vaksamma granskning, Edwards döda ögon när han kysste mig för sista gången ... Jag stod inte ut. Så jag kämpade mot min trötthet medan solen klättrade högre upp på himlen.


Im fed up with this world

Finns ingen blogglust men skriver ändå. Har sträckt låret ännu mer på gympan så jag satte mig ner och började grina för att det gjorde så in i helvetes ont. Det förstörde hela min lektion och jag kunde itne redovisa någonting och kommer säkert max få ett svagt G på redskap. BAJS.  Kan knappt gå och är på dåligt humör. Trött, irriterad och allmänt störd.

Ikväll kommer Niklas hit och sover och då måste jag stiga upp två timmar tidigare för att hans ska till skolan tidigt. Men vad gör man itne för att känna sin älskades närhet? Det är inte mycket jag itne skulle göra.
 Ikväll blir det tacos till middag men är inte alls sugen på det. Är inte sugen på något. Är bara negativ idag. Hej då.

I dreamt about you

Godmorgon alla underbara läsare :) Sovit gott? Jag har sovit gott förutom att jag vaknade vid fem av att mamma råkade ringa mig när hon hade luren i fickan (?) väldigt irriterande. Igår när jag skulle gå och sova märkte jag att mina fötter var jätte kalla! Så jag satte på mig ett par sockor.  tyvärr så vaknade jag av dom också för att de kliade och var grovt varma. Har itne sovit allt för gått i natt.. Idag har jag ganska många lektioner men de är sköna lektioner. 
 
- Svenska
 - So
 - Musik
 - Matematik
 - Idrott
 - Bild

Jag har inget nödvändigt att skriva.

          

Du är mitt liv nu

Jasper stod plötsligt bredvid Alice, närmare mig än han brukade. "Bella", sa han med misstänkt lugnande röst. "Du har ingenting att oroa dig för. Du är trygg här."

"jag vet det."

"Varför är du då så rädd?" frågade han oförstående. han kanske förnam mina känslor, men han kunde inte tolka anledningen till dem.

"Ni hörde vad Laurent sa." Min röst var bara en viskning, men jag visste att det kunde göra mig. "Han sa att James dödade utan att tveka. Tänk om något går fel, om de kommer ifrån varandra? Om något händer någon av dem, Carlisle, Emmett ... Edward ... " jag svalde hårt. "Om den där vilda kvinnan gör Esme illa ..." Min röst hade blivit högre och började låte hysterisk. "Hur ska jag kunna leva med mig själv? Det vore mitt fel! Ingen av er borde ta risker för min skull..."

"Sluta, Bella! Sluta", avbröt Jasper mig och orden rann ur honom så hastigt att de var svåra att uppfatta. "Du är orolig för fel saker, Bella. Lita på mig - ingen av oss svävar i fara. Du är tillräckligt stressad som det är utan att oroa dig i onödan. Lyssna på mig!" befallde han när jag vände bort blicken. "vår familj är stark. Det enda vi är rädda för är att förlora dig."

"Men varför skulle ni ...?"

Alice avbröt mig den här gången och rörde vid min kind med sina kalla fingrar. "I nästan ett århundrade har Edward varit ensam. Nu har han hittat dig. Du ser inte förändringarna vi ser, vi som har varit med honom så länge. Tror du någon av oss kommer kunna se honom i ögonen det närmaste hundra åren om han förlorar dig?"

Mina skuldkänslor blev långsamt svagare när jag såg in i hennes ögon. Men trots lugnet som spred sig inom mig visste jag att jag itne kunde lite på mina egna känslor i Jaspers närhet.


The´ och Twilight gör livet en aning bättre!

Med en kopp Rooibos the i handen är jag nu redo att börja på boken 'När jag hör din röst'. Alltså andra delen av Twilight. har dragit ut på boken och försökt läsa så sakta som möjligt för att kunna suga i mig alla härligheter! Samma sak ska jag nu göra med tvåan. Vilket också kan göra nytta eftersom jag inte köpt trean ännu och då slipper jag en förfärligt lång väntan!
 

Trough the unknown black hole

Idag hade jag min mardröms lektion. Gympa. Vi hade redskap idag och jag sträckte hela låret, har massa blå märken och blåsor i hela handen. Vilken underbar lektion.. Så nu blir det ingen träning eftersom jag knappt kan gå. Jag är på väldigt dåligt humör. Har tusen läxor att avverka men det får bli senare. Ska nog bara lägga mig i ett varmt bad och läsa. En favorit!


MIN BEGÅVADE ÄLSKLING!

Please don't take him even though you can

Nej, jag gillar inte Twilight. Jag älskar Twilight! :)

Nu har jag suttit vid Niklas matbord i någon timme - självklart med en kopp the - och försökt få in skiten i min skalle. Men informationen försvinner lika snabbt som jag läst den, och tro mig, jag läser snabbt. Läste igenom sammanfattningen men detkänns som om jag måste kunna så mycket mer än vad jag kan. Men jag har aldrig varit ett Mvg barn i skolan...
   Faktiskt så intresserar det här mig lite. Historia alltså. Eller krig iaf.. Men det låter väl lite fel att vara intresserad av krig? Hoppas alla fattar vad jag menar. Nu ska jag iaf hoppa i ett varmt bad som Niklas tappat upp åt mig! och sen plugga lite till och sen plugga lite till och sen kanske jag sover. Bara kanske..
Godnatt käre läsare! :)

Im begging you, dont listen to a word you've heard

Nu har jag några timmar på mig att kunna  första världskriget utantill.. Hur det ska gå vet jag inte riktigt. Får ta hjälp av Niklas som kommer och hämtar mig om en halvtimme! Hinner jag dricka en till kopp the? har massor att göra innan han kommer. Bästa att sätta igång.. Kommer nog inte kunna skriva så mycket idag men lovar er minst ett till inlägg ;) Pussisar.

ÖGONGODIS!
 

/

We look down upon them from heaven

Dagen har varit jätte skön och avspänd. Hade syslöjd och Bspråk som vanligt men sedag håltimme i några timmar.. Vilket inte var lika skönt eftersom alla andra slutade typ klockan 11 och jag tre... Men jag stog ut och gick till bilden med Roila och fixade lite med min gipsdocka som ska vara klar på (jag är inte ens nära att vara klar!) Torsdag! Det ser verkligen inte ut som Ola, men vad ska jag säga? jag är ingen konstnär. Vi satt inte där så länge, vi orkade itne och tappade lusten. Vi satte oss och spelade kort för att fördriva tiden och hade skit roligt. Vi lagade soppa som Robin tillsatte med en jävla massa Cayennepeppar och massa starkt skit och tillslut var soppan oätlig för oss vanliga mäniskor med inte för Robin.. (a)

Faktiskt så är Roila min  ä l d s t a  vän.
Hon var min första vän på dagis. Vi började på samma skola och fritids. Vi har gått i samma klass HELA våra liv förutom ett och ett halvt år när jag bytte skola (ett misstag). Min äldsta vän, och självklart (om hon inte dumpar mig :O) är hon en vän för livet! 
 


New moon

I USA har New Moon (Andra delen av Twilight) biopremiär den nionde november och enligt twilightsweden.se försöker Nordisk film fixa så premiären i Sverige blir samma datum! Underbart eller vad? (min källa: lisals.blogg.se)




Här är även en låt som skulle passa perfekt i New moon (min källa: twilightnews.blogg.se).



/

You always make me laugh

En tidig morgon idag. Jag har kommit på att det bara är på morgonen jag mår dåligt, alltså har ont i halsen och att det alltid går över lite senare på dagen. Jag vet inte varför det är så men det får mig att börja undra.
   Dagen börjar med älskade syslöjs pch fortsätter med engelska, no och hemkunskap. Senare idag ska jag till Farsta Gymnasium och kolla deras sam-fotboll program. På kvällen blir det sovning hos Niklas. Ska bli mys! Har nästan planerat min dag in i  m i n s t a  detalj men vet dock inte om jag ska hem innan farsta eller om jag ska åka direkt från skolan. Vet inte ens om jag slutar sent haha!

Nu har jag en halv timme på mig att göra mig iordnig. Sminka mig, klä på mig, fixa håret och äta frukost.
 Ha en bra dag! :)

Någon som vill ge mig ett piano?

Funderar på att sätta in ett citat eller en liten del ur boken varje dag. Kanske! beror på hur ni vill ha det, vill ni att jag ska det? Har massor på G! :)

Tänkte ju inte blogga mer idag men insåg att klockan inte var så mycket och att jag ändå skulle ha tid. Jag vill så gärna skriva ett inlägg men har absolut inte ett skit att skriva om! :O Sitter och spelar hjärter som jag inte riktigt fattar ännu i väntan på att någon ny serie som jag ska se på med mamma. Serien tror jag heter Stormen, något svenskt skit förmodligen. Sen ska vi se Wanted igen. Tyckte den var grovt bra!

Jag önskar lite att jag bodde kvar i Stuvsta. Det var mycket mysigare plus att vi hade piano där. Jag har grovt sug att kunnda spela något instrument. Antingen piano eller gitarr. Om jag får säga det själv är jag en ganska lovande piano spelare men inge vidare på gitarr. Har dock en gammal gitarr hemma som saknar tre strängar som obvoisly inte går att spela på! haha. Men mest vill jag kunna spela vackra melodier på piano. Vill kunna sitta och spela och sjunga till, lite lagom mysigt.
Är det dumt att önska sig ett piano? eller en keyboard?

 

This little light of mine, Im gonna let it shine

Är stört trött i hela kroppen och orkar ingenting. Ska nog bara sätta mig fjärde kopp the på plattan och sen lägga mig i sängen och läsa. Kanske hittar lite godis om jag har r i k t i g  t u r , vanligtvis har jag inte det. Så jag hoppas att turen är med mig idag. Men nu tror jag faktiskt att jag säger Godnatt för idag och och uppdaterar innan skolan imorgon. Fast det kanske blir ett senare inlägg.


"För andra gången någonsin kända jag hans kalla andedräkt mot mitt ansikte.
Doften var söt och utsökt, och det vattnades i munnen på mig. Den liknade ingenting annat.
Instinktivt lutade jag mig framåt och andades in. "

Super Troupers

Har precis sett klart Mamma mia och måste erkänna att jag hade höga förväntningar. Förväntningar som inte nåddes. Jag tyckte filmen var okej, men det var nte super och pallar nog inte kolla på den igen. Plus att jag aldrig gillat ABBA. 

  Pratade med Niklas som var med hans kompis som skulle tatuera sig. Och så bestämde Niklas sig för att han skulle ta hål i örat. Men hon var inte där så jag lovade att han och jag ska göra det någon gång. Fast dock vill jag ju hellre ha hål i läppen, men ett till hål i örat blir nog fint. :) Hur mycket kan det kosta? Jag har ju redan spenderat min månadsbudget (sparar till Mallorca) så det är ganska tomt i plånboken. Eller man kan väl ta själv? Fan det ska jag nog göra. 

En applåd för Sol Klang!

När jag vaknade imorse hade jag lite ont i huvudet och vääääldigt ont i halsen. Så jag blev hemma idag framför tvn och film. Kollade en jätte bra film som heter Wanted med Angelina Jolie, Freeman och någon McAvoy. Den var jätte bra! Helt klart sevärd tusen gånger om. 

Dagens klumpigaste: Stötte till min the kopp (the fanns kvar i koppen) så den fall omkull och blötte ner min t w i l i g h t   b o k  (ARGH!) och min mobil och även musik läxan jag precis gjort klar. Är inte det ren klantighet så vet jag inte vad..

Är det inte duktigt att göra en läxa när man är sjuk och egentligen ska ligga till säng och äta massa godsaker framför en bra rulle?

Dagens efterlängtan


Bring it on b*tch

Matchen idag var .. intressant..  Plusset var väl att man såg Carola - ohshit - och minuset var att man förlorade matchen tvåsiffrigt... Vi spelade inge bra alls. Inget satt bra och matchen gick åt pipsvängen! Men men, det kommer nya matcher!

Imorgon är det så lååång dag igen, and I hate it! men finns inget jag kan göra åt saken. Har inte gjrot en enda läxa som jag borde vilket inte är så roligt.  Men nu ska jag prata klart med min älskling  ich snabbt lägga i mig säng och somna.
  G o d n a t t   f a g r a  v a r e l s e r !

If you leave me now, you take away the biggest part of me

Dagen har varit lång så jag vet itne riktigt hur jag ska börja. Det här blir väl mest ett inlägg om dagen, som det alltid brukar vara(?). vaknade åtta imorse, då gick jag och Niklas ner och började kolla tv och jag blev otroligt hungrig så jag satte igång och började micra köttfärssås och makaroner. Skit god frukost!  Sen spelade vi monopol i fyra timmar - jagförlorade - och drog sen av Niklas lillasysters ögonbryn med en tejp bit. Det var askit roligt men Karolina verkar itne speciellt nöjd (a)
Om 40 min ska niklas snälla mamma Lena skjutsa mig till Bosön där cupen är, eller en match blir det, mot Hammarbys jag vet itne vad.  Vet inte riktigt om jag är så taggad, kunde varit grovt mycket mer taggad men förhoppningsvis kommer det! Men nu ska jag kolla några enstaka bloggar sen klä på mig. Pussisar!


You're always by my side

Nu sitter jag i Niklas rum medans han har några vänner här och kollar på The Rock. Ganska tråkigt film enligt mig. Niklas står i badrummet och snaggar Mange och snart är det Pelles tur, det ser otroligt roligt ut när man snaggat halva
huvet haha! Funtar på att lägga mig i hans säng och läsa bok eller kolla tv med en chipspåse i handen.
L å t e r   i n t e   d e t   u n d e r b a r t  ?


Jag och bebis
 

Dont Cha

Skulle precis börja äta på min sallad och självklart stötte jag till tallriken med armbågen och fick all sallad + tallriken i k n ä t . Jag som redan hade bråttom måste städa nu också.. Fuck everything.

Ska snart dra mig mot Niklas och pussa honom på nosen. Blir nog inge fler inlägg idag om ni inte har riktigt tur!
 Wish yourselves luck!


Everyone cries. I just cry a little more

   Jag är en sån person som kan börja gråta till allt. En bok, en film, nästan vad som helst. Mina småsyskon sitter och kollar på Ronja Rövardotter och när jag sätter mig bredvid dom dör skalleper - och jag börjar gråta. Det är ju så sorgligt! 
   Men jag tror också att det har med att göra att jag lättt lever mig in i saker vilket gör att jag blir känsligare och "känner samma" som karaktärerna i filmen, boken. Min käre vän Frida tror tillochmed att jag kan börja gråta till en reklam. Möjligen F r i e n d s reklamerna..  Men det är ju så mycket konstigare att börja gråta till ett Gitarr solo som min rödhårige vän Jasper.  Men han är pretty wierd.

Min soulmate.

Å herreguuud

Åh nu är jag äntligen hemma! Brännkyrka verkade inte alls bra, tycker jag. Men dock verkade Nacka som en jätte bra skola! Mode och design verkade jätte intressant och roligt! Jag blir så o t r o l i g t frustrerad när jag inte riktigt bestämt vilken linje vill gå. Det går verkligen på mina nerver att inte veta. Surt.
Ikväll ska jag nog sova hos underbaraste om allt går enligt planerna och så. Fast jag är typ helt död så jag kommer säkert somna klockan tio haha!
Men nu ska jag koka vatten och äta upp min godispåse!
P u s s i s a r !

Here we come

Nu har jag stigit upp på tok för tidigt på en lördagsmorgon. Men eftersom jag och Niklas somnade ganska tidigt (innan tolv) så är jag inte så himla trött. Vi ska på två Öppet hus idag och ena öppna tillochmed klockan 10 så därför steg vi upp så tidigt.

Först ska vi till Brännkyrka för att kolla fotbolls profilen. Sen till Nacka för att kolla Design.  Skulle gått på ett tredje (Construction Collage) men det kommer inte hinnas så vi får gå på det nästa gång.

Nu har jag väntat i snart tio min på att min R o o i b o s the ska kallna så jag kan dricka det. Det går inte att dricka kokhett the! Niklas ligger i min säng och  vägrar stiga upp. Snart tänker jag hoppa på honom! Men s n ä l l som jag är låter jag honom vila, enligt honom sov han itne så mycket i natt för att det var så varmt i mitt rum.

Gammal Bild: Gothia 08.

I'm no Superman

Känner mig aldrig hungrig längre men äter ändå så jag försökte trycka i mig lite middag nyss. Det var jätte gott men är inte hungrig. Och jag som brukar älska mat! Eftersom Niklas inte kommer ännu på ett tag borde jag kanske ta tag i ett par läxor men det känns ganska galet att göra det på en fredagskväll. Har jag inte lite rätt?

Satte nyss lite vatten på spisen för att göra the. Tvingade mamma att köpa det när jag blev riktigt sugen. The't har varit slut hemma ett tag och blir alltid lika besviken när jag kollar i skåpet och det inte finns the. Så hon Köpte African Rooibos (Lipton) the som är bra för kroppen men enligt pappa galet ä c k l i g t  så vi får se snart (!) och så köpte hon Green tea & Lemon (Twinings). 
   Efter som jag redan är trött och inte skulle banga på att sova tänkta jag ladda upp med lite the (Det gör väl så man bli pigg, eller?) så jag inte somnar när Niklas kommer. Snällt va? :)

Dessa veckor efter skolstarten (efter jul) har varit ansträngande. Många dagar har jag funderat på att känna mig sjuk eller råkat försova mig. Men jag har tagit mig till skolan och varit på alla lektioner. Dock har jag kanske inte varit speciellt koncentrerad på alla lektion, men jag har försökt. Jag bara försöker och försöker, kommer jag någonsin lyckas?

I was broken for a long time

En skön dag idag. Kollade 'The notebook' på Bspråket och sedan Nationella provet i engelska - muntligt. Det gick inte så bra, känner att jag kunde gjort avsevärt mycket bättre ifrån mig men gjort är gjort och hon sa att min grupp gjorde bra ifrån oss.  Och sedan massa prat om Genetik som jag inte förstår ett dugg av! Men jag försöker så gott jag kan, alltid är något.
Kvällens planer är att bara ta det lungt ikväll med bok, tv och familj. Om jag har tur kommer Niklas över!


She's independent, thats why I love her

Skolan sög som vanligt. Men sen träffade jag Niklas och allt blev bra! :) Är väldigt trött och vill bara sova, en känsla jag känt mycket det senaste dagarna. Skolan tar kååål på mig. Men jag antar att dt är värt det när jag ser mina betyg senare. Även ifall det känns som om jag kommer suga på nationella, men vem har inte den känslan - förutom ett MVG barn?

Idag fick jag hem 'Om jag kunde drömma' och 'När jag hör din röst' på posten. Är sjukt glad och ska bara köpa dem andra nu! ;) Så nu kan jag sträck läsa alla böcker om och om igen! Tihihihi

Bara så alla vet är FRODO Frida och det är hon som kommer med sjuka kommentarer som - En tjuga på Lidl är som en hundring på Ica, det vet ju alla. Just varför jag älskar henne!

"Whatever"

Godmorgon! Sitter i datasalen (ist för so) medans våran syo pratar om gymnasium. Nu pratar hon med jag orkar inte lyssna. Hon har tydligen druckit i skolan en gång.. Har jag hört!

Träningen gick bra igår och var rolig. Divia gör min träning alltså, sjukt skön. Dock är min högra stortå blå och nageln håller på att åka bort. Nasty?! Jag ser ut som ett mongo när jag haltar omkring :O

Men nu borde jag kanske lyssna. Pussisar

Bild: Jag äger Divia!


 


Världens näst bästa låt!

Robert Pattinson - I was broken

 

I'll wrap you in my arms

Känner att jag verkligen behöver röra på mig, träna, springa vad som helst. Fast helst inte springa... Så det ska bli skönt med lite utomhus träning idag! Hoppas bara att planen är bra och itne snö/is. Får skjuts av älskade pappa till och från tror jag till och med!  Snart borde det vara mat. Ska bli gott, är super hungrig. Som det verkar nu blir det kuckling och risotto som jag itne ens vet att det är. Har hört talas om det i Hell's Kitchen dock.. Hope it taste good!

Världens bästa låt! Robert Pattinson - Let me sign


"En tjuga på Lidl är som en hundring på Ica, det vet ju alla"

Det finns så sorgliga människor i min klass, så komiska. Sitter och lyssnar på Justin Nozuka och kom precis hem från skolan. Åkte till Lidl efter skolan med Frida, Roila och Jasper och köpte choklad och gav en hel del till Jasper på vägen till Skanstull.. Plus att jag nästan åkte till Farsta strand! Gick på fel tåg och märkte när jag var i Gullmars att jag var på fel sida av perrongen. Det var en massa strul med tuben idag, pallas inte! Skolan gick bra och var enkel. Älskar att spela Banka säl fast dock blir jag av med korten direkt :S Fuck those who takes my cards!

Jag vet att min bloggar har varit ganska ointressant på sista tiden och ganska glest mellan inläggen men jag kommer tillbaka. Har fått så mycket på sista tiden och vet itne riktigt vad jag ska skriva!

Världens snyggaste: Niklas Bexelius

And i cant go much longer baby, without you near Im going crazy

Har precis pratat med mamma om gumnasium/öppethus. Vi kom fram till de skolar jag vill kolla på men inte vilken linje dock. Det går fram och tillbaka mellan sam fotboll och design textil.. Svårt val. Men nu vet vi iaf tider och ställen så det bli nog bra! 
Mycket händelserik dag. Jag tror itne att någon har missat att Obama är officielt är president! Jag klarade min andra hemkunskapslektion utan att göra illa mig! Alltid något, right? ;)

Har även fått höra att allt jag skriver om är Twiligt -  vilket jag inte kan hålla med om FRODO! ;) Och bara för your information I say - Jag läser första boken igen nu and Im lovin' it!


Me 8 months ago


weii

Snön faller. Niklas spelar Gjengerkrig. Sol har ont i halsen och ligger ensam i Niklas säng. Imorgon är det syslöjd och det ska bli roligt. Intressant inlägg va?


En shillig dag med S

Nu är jag äntligen hemma! Trots att det är min jobbigaste dag gick den snabbt och var lugn. Kollade film och läste. Fick håltimme på sista lektionen - Må bra. Fast fick läxa men det är lungt. Niklas är på väg och vi ska föra över allt mitt skit på den här datan till min bärbara.  Eller inte vi, han ska haha. Jag är ganska oteknisk actually..

The man who cant be moved

Usch för att stiga upp tidigt på morgonen, speciellt om man har ont i halsen och om sängen är varm och gosig. Usch för människorna som tagit bort min sovmorgon!
Var tvungen att sätta på datorn för att kunna synkronisera min ipod med nya låtar osv. Laddade ner massa Robert Pattinson igår :) Han sjunger väldigt speciellt och underbart!
Mamma berättade var hon lagt datorn men den hade dock inge internet, vilket måste fixas så fort som möjligt! Hon hade gömt den .... i sin garderob.

Never think

Har precis festat med Portello, fruktsallad och grädde. Super gott! Har nu fått reda på att min så kallad underbara mamma har fått min data och nu har gömt den någonstans i lägenheten och jag får den bara om jag fixar i mitt rum. Snacka om elakt! :O VILL HA MIN DATOR!

This is what i got, this is what i got

Hej goda vänner! Är ledsen för den dåliga uppdateringen, men när man väl är ledig blir det inte mycket tid till datan..
Kom för inte så lång tid sen hem och upptäckte att några vissa föräldrar hade städat mitt rum, och gissa om jag blev glad! Men för att göra detta inlägg lite fylligare drar jag snabbt igenom helgen.

Fredag: Slutade klockan ett (!) men blev kvar i skolan till fyra, inte precis roligt. Jag bad Niklas komma för att fördriva tiden med mig tills Leona slutade. Några horungar gick runt med basebollträ och ville slå Niklas så Niklas drog snabbt hem och jag gick en snabb promenad. Vi åkte till Heron för att gå på bio jag och Leona men fick sällskap av hennes mamma. Det är skönt för jag är bra kompis med hennes mamma så det kändes inte konstigt + att hon från ingenstans bjöd mig på bion haha. Satt helt inne i bio och suktade. Synd bara att tiden rann i väg och filmen tog slut. Men nu har Niklas lovat mig att gå på Twilight i veckan/helgen! Kom hem till Niklas jätte sent och somnade typ direkt..

Lördag: Vaknade vid kvart i tio. Belv förbjuden att gå på träningen dagen efter (idag, söndag) och blev därför sängliggandes med Niklas typ hela dagen förutom när vi åt jätte god middag och hyrde en helt värdelös film och köpte chilinötter... Niklas har ju fått för sig att vi skulle vara nyttiga och tänkte köpa nötter. Och chilinötter är liksom grovt onyttigt!  Blev ingen nyttig vecka eller helg för den delen. Såg filmen och myste, somnade ganska sent.

Söndag (idag): Vaknade ett och satte på platt tvn i Niklas lilla rum. Tog en varm dusch och somnade nästan tills det var dags att gå upp och ta en promenad till Niklas underbara mormor! En helt underbar person med världens sötaste hund - Ayla (tror jag..). Var där någon minut och fick sedan skjuts hem till mig. Och sitter nu här och har lite ont i magen faktiskt...

Goda dagar går förbi, goda dagars magi

Sitter hos Niklas och filmen vi såg är precis slut. Vi såg Harry Potter - The Goblet of fire. Den har alltid varit min favorit och nu ännu bättre när min favorit skådespelare är Cedric Diggory. var och såg Twilight med Leona och hennes mamma. Blev bjuden och det är inte precis något man säger nej åt för nu kan jag se den igen! Ikväll blire nog filmmys utan godis dock.. man kan ju inte kolla film utan godis.. Aja, måste klä på mig och borsta tänderna, eller något.

Om Leona läst ut Twilight på Måndags ska jag läsa den, engelsk version och så ska jag läsa 4 på engelska, som jag också får på måndag. Hänger ni med?

Criminal

Åh herregud va pigg jag var imorse! Låg i en timme och kollade på att klockan skulle bli halv nio. Ändå gick jag och la mig tio i två. Med det var riktigt skönt! Fast nu är allt inte lika bra.. Jag har skit ont i halsen, jätte snorig och är lite illamående när jag står upp. Men måste ju gå till skolan så jag får gå på bio och träffa niklas i helgen! Önskade bara att man inte mådde lika dåligt. Pratade med Niklas i telefon i tre timmar igår och han hade ockås lite ont i halsen så det kanske var han som smittade mig sist vi sågs :O Men nu har jag 25 minuter på mig att sminka mig, klä på mig och fixa håret. Men det kirrar jag på en kvart! Pussisar och ha en bra fredag!
/Klangen

They say things happen for a reason

Jag gav upp. Alldeles för hög nivå för föredetta skolkar Sol. Förstår inte ett skit och det kommer inte gå. Skickade ett mail till min lärare och förklara att det  aldrig skulle gå.. Kommer hon bli sur tror ni? haha, jag är en fegis.
Nu blire ostbågar (lite onyttigt måste man ju äta..) och saft. Pussisar.

Way above the cloudes and high above the stars

Har gjort en del av hälso läxan och måste ta itu med resten, dock finns ingen energi.. Plus att jag snart har läst ut Ljudet av ditt hjärta (tredje boken) och inte har något att läsa. Vill läsa fyran men den finns bara på engelska än så länge. Förlåt om det känns som om det är det ända jag skriver om - twilight, filmen böckerna. Men jag är besatt, besatt och åter besatt. Kan inte göra annat. Förlåt. Nu måste jag plugga så jag kan plugga på ett bra gymnasium senare!

Förresten får man betyg i gymnasiet som man får i högstadiet?

I said Im sorry for pushing you away

Skolan gick bra idag men är oerhört utmattad och trött. Hade basket på gympan men kände mig mest i vägen. Gick bara runt och irriterade, vilket kan ha sina fördelar. Vi förlorade alla matcher. Det tar verkligen på krafterna att gå till skolan! Nästan varje morgon sen skolan började har ju funderat på att vara 'sjuk' eller 'försova' mig. Men jag har gått varje dag och det är så jobbigt. Är ständigt trött. Skönt att det är sov morgon imorgon.
Känner att jag börjar få ont i halsen, hoppas att det inte blir värre!  Vill inte bli sjuk och missa en massa! Imorgon ska jag och Leona på bio, Twilight ska vi se - Så klart. Sen ska jag sova hos Niklas. Eftersom jag och niklas itne träffades förra helgen tänkte vi ha en hel helg tillsammans. Det kommer bli mys pys! Men nu ska jag fortsätta läsa, pussisar!

Breakeven

Nu är det snrt dags att dra mig mot en 2 timamrs träning som tyvärr kan innebära joggning.. Jag hatar att jogga, det är tråkigt och jag orkar ända aldrig hela vägen! :O Men sen blir det förhoppningsvis övning med boll. Men nu är jag lite sen på att sätta på mig fotbollskläderna. Pussar!


Ibland är jag duktig

Hej alla glada!
Kände mig förvånandsvärt koncentrerad på lektionerna idag! Stannade till och med kvar efter skolan för att göra klart en Matteläxa.. Inte likt mig.. Fast trots det har jag tusen läxor kvar, tills imorgon. Så det är no way att jag hinner med alla eftersom jag har träning. Men det är lungt, allt fixar sig till slut.
 Fick tredje boken nu.  När jag hör din röst och som första och andra är det näst intill omöjligt att lägga ifrån sig boken. Får se om jag blir uppe hela natten! nu väntar svenska, so och idrotten..

Dreamt away

" Sedan pressades han kalla marmor läppar mjukt mot mina. Vad ingen av oss var beredd på var min reaktion. Blodet sjöd undermin hus, brände mina läppar. Jag drog ett häftigt, flämtande andetag, flätade in mina fingrar i hans hår ochh drog honom mot mig. Mina läppar särade och jag andades in hans berusande doft. "

Funderingar som inte försvinner

Senaste tiden har jag funderat på om det finns något som Bella har. Eller alltså, om det finns vampyrer och så. Fast att vi är blinda och inte ser. Att vi går rutn bland vampyrer helt omedvetna om saken. Jag hade önskat jag var som Bella och blev inbjuden i en värld man aldrig trott existerat. Den mystiska, tilldragande världen. Jag får uppleva den världen varje gång jag läser en bok. Det är därför jag älskar att läsa. Att komma bort från typiska världen. Läsa är mitt sätt att fly verkligheten. Och ingen kan ta det ifrån mig! 

Jag vill kunna försvinna till en plats där allt jag önskade gick igenom. Men det går inte. Och jag är förtvivlad. Att man måste leva i sådan pissig värld ibland är smärta. Smärta som man måste utstå för att överleva. Jag önskar att jag var som Edward. En vampyr. Att kunna göra allt man vill, eller ja nästan.. Att kunna springa så snabbt, att kunna vara så stark. Att vara odödlig. 

Tänk om det var som i filmer. Att allt inte var lika ytligt på sett och vis. Att ingen satt vid msn eller facebook. Att alla fick tag ivarandra ändå. Att man knappt smsade. Att allt är möjligt. Att den lite utfrysta tjejen får skolans snyggaste kille. Jag vill kunna tro det. Men de är nog ganska hopplöst.  Att man inte behövde göra så mycket, sminka sig och tänka så mycket på vad man har på sig. Men jag tror att på riktigt kommer det alltid finnas en press för tjejer att vara fina. Trots att ni killar säger att vi är snygga utan smink och att vi är snygga i vad som helst. Jag gillar inte det ytliga men jag inte hjälpa det själv. Jag dras in i det. Bryr mig om vad folk tycker och tänker om mig. Vad jag har på mig och hur jag ser ut. Ändå försöker jag att inte göra allt för stort väsen av mig. För under allt smink finns det något. Något sårbart, underbart och vackert. 
    
Vet inte riktigt vad jag vill med den här texten men måste skriva ner mina tankar. Mycket av det jag skriver har fått mig att må dåligt och gråta. Att känna att man inte passa in, inte räcker till och att ingen vill ha en - är den värsta, mest smärtsamma känslan. Förutom döden, den är smärtsammast. Jag hade den tid jag kände mig värdelös, ful, oönskad och värdelös. Men jag tog mig upp och har på något vis fått bättre självförtroende. Jag tror att mycket av det har att göra med Niklas och mina vänner. Så jag tackar, utan er hade jag inte klarat mig.

Ibland undrar jag hur mitt liv skulle vara i en bok. En självbiografi. Hur den skulle vara. Har alltid varit intresserad av att skriva. Får ofta beröm för min kreativitet och mitt sätt att sätta ihop en historia. Det är just därför jag har bra betyg i svenska. Och jag gillar det, att läsa och skriva. Det är lätt och mysigt. Man kan hitta på den värld man alltid velat exitera, den person man alltid velat ha - med bara styrkor och inga svagheter. Om det ändå vore så.. Jag lovar er att innan jag är 20 ska jag ha skrivit en roman. Jag lovar.


Together we cry

Har läst ut 2an nu är är mer besatt än innan. Nästan det ändas jag tänker på.. Skolan gick bra. Kom ganska långt på min klänning och läste no läxa. Hemkunskapen gick dock sämre... Jag skärde ett stort hack i mitt vänstra pekfinger och brände sedan tre fingar på en kastrull.. Men jag gjorde bra ifån mig.Tänkte gå på Hantverksakedemin och kolla på öppethus där. Men vi får se. Vill ha mamma eller pappa med men ingen kan. Synd. Läxor väntar... Puss

I can feel pain from miles apart

Hur kan man vara så elak och hitta på att alla barn ska dö varje morgon för att gå till skolan som ingen ändå gillar. Jag är sjuk trött idag. Låg och läste ända sen jag kom hem igår och har typ 50 sidor kvar. Som jag måste läsa. 2an är värre och jag tycker ettan är mycket bättre. Har gråtit en skvätt åt alla hemska saker och känt värk i mitt bröst. Kan ni också det? Alltså.. Om ni läser en bok, kan ni känner smärtan en karaktär i boken har? Eller så jag är konstig.. 
  
Idag är skolan mildare, precis vad jag behöver. Förra terminen brukade jag alltid sluta vid tolv på Tisdagar men nu slutar jag vid typ tre eller senare pga av att jag har hemkunskap som jag aldrig förstått mig då vi nästan aldrig lagar mat..

.

v a r m t  v a t t e n  o c h  e n  k a l l  e d w a r d  o c h  e n  m ä n s k l i g  b e l l a  v ä n t a r .


My happyness depends on you

Jag älskar dig, genom allt. Tveka inte. Du gör min vardag bara av att skicka ett sms som det står hej i. Det räcker för hela dagen. Att bara veta att finns finns vid min sida betyder så otroligt mycket. Vi har våra problem, men inget vi inte kan reda ur. Med våran kärlek för varandra kan vi klara allt. jag glömmer allt när jag är med dig, du räddar mig från min vardag, från mina mardrömmar. Du räddar mig från att göra något dumt. Allt jag vill när jag är med dig är att du håller om mig, att ligga på dig bröst och höra dig andas och andas i din takt. Det lugnar mig, jag känner mig trygg. Jag är nog världens lyckligaste tjej. Jag har hittat Mitt Allt vid sån tidig ålder. Och det kommer hålla. Många tror nog att det kommer ta slut men vi kommer bevisa motsatsen, vi kommer hålla, till döden. Vi gör gjorda för varandra. Vi är själsfränder, vi är allt för varandra.
Jag beundrar allt med dig. Ditt sätt att vara lugn. Ditt sätt att säga att du älskar mig. Ditt barn inom dig som jag älskar dig. Ditt sätt att gå. Ditt sätt att äta. Ditt sätt att skratta. Ditt sätt att le och kolla mig i ögonen och säga att du älskar mig. Bara att höra dig säga det får mig att smälta. jag skulle inte vara förvånade om det en dag visade sig att du var president eller något, för du är så bra på allt. Du är jäkligt bra på att övertyga och att få din poäng sagd. Jag är rädd att förstöra något. Allt jag står ivägen för något du älskar att göra. Men älskling, jag gör att för dig. Står jag ivägen flyttar jag på mig, det är inge problem. Bara jag vet att du är lycklig och ler. Ingen kan slå det. Bara jag vet att du är lycklig. Du gör mig lycklig. Du gör mig glad. Du är min. Lämna mig aldrig, inte för något. Vi tar oss igenom det älskling, lita på mig. Allt jag vill är att du ska vara min. Nu. Imorgon. För alltid. Älskar dig Niklas Bexelius, min Spellevink. Bara min. <3

You can't loose what you never had.

Ingenting käns bra. Skolan var tung, och alla lektioner var jobbiga. Och ännu värre nu när vi inte får lyssna på musik på lektionerna, har lättare att konsentrera mig, men trots det gick det ganska bra. Tror jag håller få att bl förkyld, känner mig tung i kroppen och utmattad i hjärnan.
  Grät i skolan idag. Min lärares pappa hade dött i lördags kväll. Han började gråta på lektionen och jag med. Tyckte det var så sorgligt. Tobbe (min lärare) är en av de starkaste personerna jag vet. Men det är ännu starkare att gråta än att låta bli, man visar att man bryr sig och inte skiter i allt. Tänkte gå och krama honom men feg som jag är vågade jag inte. Sedan ursäktade han sig och sa att det var det bästa som kunde hänt sin pappa. Men det är fortfarande ont. Jag ville säga att han inte skulle ursäkta, alla har lätt att må dåligt. Börjar snart gråta.. Klarar inte av död och sorg. Det gör för ont i hjärtat. I själen.
 Hursomhelst, ska jag bara göra läxa och sedan lägga mig i min säng och helst somna. Annars känner jag för att ligga död i badet och läsa. Det får mig att slappna av.

Mr. Therapy man

Det är för tidigt för att min hjärna ska ha funktion. Trodde jag skulle dö när jag vaknade..  Justin Nozuka hörs i högtalarna och jag ska platta mitt hår. Kanske borde klippa mitt hår.. Klippte det ganska tidigt på våren. För ett år sen. Har inte känt något behov av att klippa mig. Mitt hår är fint! Men nu känns topparna lite lagom slitna..
Dagens blir gröna byxor från H&M, vit tröja från Gina Tricot, leggings från Gina och skor från Stadium. Puss

You'll see me in the corner off the street

Bytte bakgrund men orkar itne byta om inte tillräckligt med folk invänder. Godnatt.

His beauty couldn't be described

Jag nådde fram till utkanten av den ljusa gläntan, klev över det sista ormbunkarna och hamnade på den vackraste plats jag någonsin hade sett. Den var en lite, helt rund äng, översållad med violetta, gula och vita vildblommor. Någonstans i närheten porlade en bäck. Solen stod högt på himlen och fyllde gläntan med ett dis av smörfärgat ljus. Jag gick långsamt, hänförd av det mjuka grästet, de vajande blommorna och den varma, gyllene luften.

Jag vände mig och för att dela det här med honom, men han var inte fär jag trodde han skulle vara. Jag såg mig försiktigt omkring , och tillslut fick jag syn på honom i den täta skugga under lövverket utanför gläntan. Han iaktog mig med vaksamma ögon. Först då mindes jag vad ängens skönhet fått mig att glömma - mysteriet med Edward och solen, som han lovar att illustrera för mig idag.

Jag tog ett steg mot honom och mina ögon lyste av nyfikenhet. Hans blick var tveksam, motvillig. Han höll upp en varnande hand och jag stannade.

Edward drog ett djupt andetag och klev ut i det klara solkenet.

Hans hud, som var vut trotd den svaga rodnade efter gårdagens jackt, gnistrade - som tusentals pyttesmå diamanter legat inbäddade i den. Han låg alldeled stilla i grösten med skjotan uppknäppt lver sin skulpeterade, blämdade bröstkorg och nakna, skimrande armar. Hans tindrande, blevka, lavendelblå ögonlock var slutna, men han sov naturligtvis inte. En perfekt staty, huggen av någon sorts okänd stenart - slät som marmor, glänsande som kristall.

Ängen, som imponerat så mycket på mig när jag såg den, bleknade i jämförelse med hans ofattbara skönhet.


My stone heart was breaking

Nu är det snart läggdags men är klarvaken. Mobilen har jag glömt vart jag lagt den men orkar inte leta längre. Den kommer nog fram så småningom. Laddar ner lite ny musik men vet ingen bra. Förslag?
Men nu ska jag nog lägga mig i sängen. Puss

Morgondagen

Imorgon är det Måndag. Och för mig betyder Måndagar utmattning, helvete och åter helvete. Måndagen är min jobbigaste och längsta dag. Usch usch usch!
Så ser dagen ut:
Börjar 08.40 med
-  55 min Svenska
-  30 min So
-  45 min Engelska
-  50 min Matematik
- 60 min So
- 64 min Lunch
- 30 min mentorstid
- 100 min Må bra (elevens val. Dock har vi inte valt ett skit.)

Godis återfall

Efter lite mys och riktigt god mat hos Niklas fick jag skjuts hem. Minsta lilla sekund jag har över läser jag. Imorgon ska jag låna tvåan av Nina. Riktigt gullunge! :) Niklas har också lagt ett mål tills vi åker till Mallorca. Att inte äta godis, chips eller läsk. Hoppas han klarar det med tanke på att det är det ända han äter.. Men jag stöttar dig älsklng, det vet du! Får se om jag hänger på det målet, kommer garanterat att äta godis dock..

Dipp, nylonstrumpor och nya magrutor

Godmorgon för mig, och goddag för er.  Sitter här med Frida och lodar. Kommer troligen träffa Niklas senare!
Gårdagen var jätte rolig.  Och jag menar det, jätte rolig! Vi åt dipp, morötter och gurkstavar. Hittade en dipp påse som gick juli 08...  Vad mer gjorde vi.. Vi låg upp och ner och skrattade åt Fridas missbildade mun. Vi kollade filmer. Jag läste jätte långt i min bok, har ca 40 sidor kvar och det är skit spännande! Vi tog bilder och garvade åt Frida oh Roila som hade en nylonstrumpa över huvudet.. (a) En helt underbar kväll med sötungar :) Om ni är snälla sätter jag in lite bilder från kvällen!

Det kan bli kort om inlägg idag. Kommer nog inte ha så stor tillgång till data men wtf. Pussisar

inställt...

Och nu blev det ändrat. Ända chansen att se Twilight  var att åka till heron. Fanns varken tid eller lust så vi chillar ikväll. Kanske bio imorgon med Leona och Niklas? :)

  

Bio kväll.

Hej. Det gick inte att sluta läsa i badet och minutrarna gick.  Men nu är jag uppe och pratar med Roila och Frida i telefon. Det blir förmodligen bio ikväll. Hoppas alla vill se Twilight! För det vill jag och jag ska övertala dem :) Nu måste jag få Frida och Roila att sluta garva åt 17 kommentaren i bloggen (Ganska humoristiskt faktiskt) och boka biljetter.  Men nu har jag fått information om att det inte finns några platser kvar.. Får se om jag pallar bio då. Vill ju se Twilight inte slänga pengar på annat skrot.


Twilight - om jag kunde drömma

Om jag kunde drömma är så underbart bra! Blir helt galen av att läsa. Man kan inte sluta! Läste nyss 100 sidor och vill bara läsa mer. Det blir ett beroende. Varje mening är spännande. Man vill bara fortsätta att läsa. Man blir aldrig trött på den! :) Helt klart rekomenderad. Längtar tills jag läst ut den och börjar på tvåan!

"Om jag kunde drömma, skulle jag drömma om dig "


AIK girl star cup.

Första matchen gick åt helvete.. andra gick inte bätte men var roligare, fast jag kände mig lam och elak för jag tog inget personlig ansvar och lät bollen rulla bäst den ville. Förlåt lagkamrater! Tredja matchen gick bättre. Synd bara att domaren var ett sågspån som dömde bort ett mål som alla andra (tom motståndarna) såg blev mål! Men tydligen inte enligt målvakten som sen stod och flinade. Har aldrig gillat att spela mot BP. Dem kör ruffigt och ibland tillochmed fult..
Det gick itne bättre för andra laget men sista matchen jag kollade på försvarade dem sig jätte bra och fick fina lägen som tyvärr itne satt. IFK aspudden har sina stunder. Ibland är dem lite för få dock...  Carlsson är skönast, som vanligt! :)

Ska nog ta mig ett bad och äta lite. Ikväll blire mys med Frida och Roila!!

Tack för hjälpen, C

Kan tänka mig att det var för bråket som finns i  ett inlägg som jag fick fler besökare. Trevligt eftersom jag bara haft ca 10 varje dag. Hoppas att jag får lika många idag som igår. Fast 9 personer har redan besökt min blogg idag. Antagligen klockan 1 inatt.
 Somnade inte förräns ett. Låg och läste och kollade Lizzie McGuire. Fick knappt några sidor lästa då jag inte kunde konsentrera mig. Men ska ta med boken till cupen idag och läsa när jag har tid. Shit, ska dra om en kvart och jag sitter och pyjamas och bagen är opackad!

Bild: Livia messed with me  and I showed her what happens to people that messes with me.

If you screw me, you screw with the devil

Nu blir det en ensam fredagskväll. Niklas skulle kommit vid elva men bangar för att jag ska upp vid nio någon gång imorgon så jag blir ensam. Jag som behöver en Niklas för tt känna mig trygg i mitt rum som är otroligt läskigt på nätterna. Behöver en varm kropp att krama om. Men det får bli en annan dag. Så jag kommer antagligen sitta uppe och läsa eller kolla Eva och Adam (addiction!). Nu börjar jag få ont i nacken så det är nog dags att begrava mig under täcke och kuddar! Puss och Godnatt.

Bild: Tagen av mig. Ursäkta mina tjocka fingrar.
 


bathing time

Nu tänkte jag ta en lååångt varmt bad och läsa min bok! :) Får verkligen inte tappa den för då kommer jag få PISK av Nina och köpa en ny. Hon är otroligt rädd om sina böcker, och folk som känner mig vet att jag är ganska slapphänt. Men jag ska bevisa motsatsen! Puss

BrunetteBella

Har garvat som fan åt lets dance. Det är ju helt underbart! Speciellt Manliga programledaren som jag tror heter David Hellenius... Om jag skulle vara ärlig trodde jag att Blondinbella skulle bli ett fiasko men hon klarade det med galans och mycket rumpa. Fast jag hejer på Magnus Samuelsson som en gång (vet inte om han fortfarande är det men..) varit världens stackaste man, han var ju super på vals, om det var det han dansade. 
   
Årets kommentar: Av David Hellenius till Blondinbellas pojkvän Nils -  Brunettebella. Kunde inte sluta garva. Så underbart roligt! Blev helt tårögd och fick jätte ont av att spänt min mage.

Visste ni att man kan få magrutor av att skratta? Om ni inte visste - nu vet ni! :)

Vad ska du göra åt saken lilla gumman? Räcker det inte med att be lillebrorsan att kommentera?

Om cirka 20 min är det let's dance på 4 (tror jag), självklart ska jag sitta bänkad och kolla på gamlingar som knappt kan röra lederna. Men det är roligt. Hoppas ni också kollar! :)


.

 O H  N O  I ' M  B U S T E D !

Smittsam magsjuka

Något jag tycker är galet äckligt är när man haft magsjukan en dag innan och då kräks 24 timmar dagen innan och sen går till skolan. Liksom tänk på oss som inte är sjuka, ska du smitta oss med dina bakterier och göra oss sjuka? Så egoistiskt, man ska vänta minst 2 dagar efter sista gången man kräks. Då är ohygieniskt och rent av grymt. Alla vet att vara magsjuk är ett helvete och du vill ge oss det på ett silverfat? magsjukan är oerhört smittsam. Det räcker med att man tar i ett handtag efter dig så ligger man med huvudet i toaletten dagen efter. Det är inte så att vi andra elever ska behöva gå med skyddskläder för att du är oförsiktig och oansvarig och tydligen inte vet någonting och hur lätt det är att bli smittad.

Så ser helgen ut.

Fredag:  Är väldigt utmattad och trött i sinnet och kroppen så det blir massor av vila med Niklas. Ska mysa framför tvn och med bok, dricka cola och gnälla lite. Bara vara inne.

Lördag: Vakna upp ganska tidigt för att åka till Solna (Cup) och spela matcher mot AIK, Vasa lund och Brommapojkarna. Senare när jag kommer hem ska jag träffa Roila och Frida och vi ska chilla och sova  hos någon, absolut inte mig!

Söndag: Är inte planerad ännu!

Kvällens plan.

Det ända jag gjort sen jag kom hem har varit att läsa. Kom och tänka på att det är fredag och jag har inga planer. Ska se vad Niklas har för sig, men han svarar inte på sms :P Tror jag kommer ta det lungt ikväll. Lite lets dance (måste se Blondinbella dansa, antingen kommer hon bli en succe eller ett fiasko, vad tror ni?), lite mys, massor av cola och ett antal sidor ur Twilight kommer bli utlästa!


Its the last chance to feel again

Fick sluta 40 min tidigare på no:n. Min lärares pappa håller på att dö och han har det jobbigt och skulle ringa massa samtal. Jag vet inte om jag skulle klara av att min pappa dog. Dock är hans pappa 88 år.. På no:n har vi börjat med Genetik, ganska intressant med otroligt tråkig. Försökte hänga med men är redan otroligt skoltrött. Tur att det är helg!

Fick låna Twilight (om jag kunde drömma) av Anas tvillinsyster Nina. Otroligt snällt av henne! Både jag och Nina älskar att läsa och gillar ungefär samma böcker. Jag är typ läslusen i klassen... Iaf. Har läst ungefär 40 sidor på vägen och och jag vill inte sluta läsa! Tror dock att det var en liten nackdel att jag såg filmen först för nu sitter jag och jämför minsta lilla detalj. Men den är helt underbar, kan inte säga annat!


Vem vill inte ha värme liksom?!

Gud va fint väder det var idag. Eller det var soligt iaf! Tog kanske lite fel val av skor. Tog ett par ljus rosa sneakers jag lånat av Mirris som det läckte in i direkt. Men fina är dem! Vill att det ska bli vår! bort med det äckliga slasken och kylan och in med gräs, blommor och värme, det är allt jag begär.
 

I wont love you a less than before

Godmorgon! Börjar halv elva idag men fick gå upp lite tidigare för att söt sov här i natt :) Jag gillar fredagar. Inte bara för att det betyder en dag innan helg utan för att den är ganska kort och har lååång sovmorgon!  Har tre lektioner idag varav en är typ 80 min... Vem orkar 80 min No? haha, fast jag har ju bara två no lektioner i veckan. Men 80 minuters pass är grovt jobbiga om man har teori hela tiden.  
 
 - Bspråk
 - Engelska
 - No, 80 min.

Varje gång jag blundar känns det som en omöjlighet att öppna dem igen. Behöver energi och det är snabbt!  Får typ hoppa omkring lite.. Kaffe orkar jag inte koka. Inte nu. Var är padre när man behöver honom?.. :$

Uppdatering kommer väl senare på dagen. Ska höra med pappa om han hämtat min bärbara! Skulle behövas :)
Ha en bra dag!

Bananaphone!

Har precis tagit en paus från eva och adam för en liten blogg paus. Har inget bra att skriva, vill bara skriva. 
 Hade musik idag. Har aldrig gillat musiken och haft ångest  varje onsdagskväll över musiken på torsdagen. Men jag känner att den här terminen kan bli annorlunda. Vi har fått en ny lärare. Hasse heter han och är super skön! Ni skulle gilla honom om ni träffade honom.
    Musiken kommer bli mycket roligare för vi kommer inte ha någon musik historia utan med sjunga och spela instrument. Det är vad jag tycker att musik är. Vem bryr sig om musikens historia? jag började går inte i musikklass God Damn It. Det första han ville att vi skulle sjung var Celine Dion - My heart will go on. Bra början haha, kan knappt sjunga och så börjar han med den (a)


En egotripp är alltid najs

Som ni kanske ser har jag ändrat lite på designen. Vet inte riktigt vad jag har gjort. Men har inte ändrat allt för mycket.Vet att jag sk ändra headern som ser sajjk ut men det inte hur jag vill ha den.  Är även lite fundersam över typen av text, som ni ser just nu när ni läser. Ska jag ha den här typen eller den innan? Jag vill gärna veta hur ni tycker att jag borde göra bloggen, hur jag borde designa och så. Det skulle vara ganska intressant! :)

Chinos och ny tröja.

Bilder på de nya köpen och dagens kläder. I min värld är ordet outfit förbjudet.

   

You cant play on broken strings

Om ca en timme kommer min pojke hit och vi ska typ chilla och mysa. Hoppas han vill se Eva och Adam! Innan det måste jag hinna städa mitt rum, duscha, äta en till Apelsin och göra några situps. Får se hur det blir med sista grejen..
 Kan inte sluta älska James Morrisons låtar. Helt underbar röst och underbara låtar. Den jag lyssnar mest på just nu är Broken Strings, annars älskar jag Wonderfull world! :) nu ska jag göra situps. Pussisar

7 underart fantastiska månader!

Åh idag vaknade jag upp med en underbar kille. Min pojkvän, mitt allt. i sju månader har jag älskat dig sweet och mer kommer det bli. Tiden går så snabbt, det känns som om vi nyss stod vid sockenplans tunnelbana och inte vågade säga något till varandra.
Du är underbar, du är min, du är föralltid.

En STOR blåsa på tummen, infektion i örsnibben, vad mer akan gå fel?

Första dagen i skolan.. Det gick faktiskt helt okej. Jobbigt att börja med lektioner och få läxor på första dagen. Jag var faktiskt inte alls trött när jag vaknade imorse, det ända som var jobbigt var kylan! Jag hade min Chinos och inget under så det var ganska kallt. Tycker att mina chinos är förstora, både i midjan och benen, lite för pösiga. Men det går att fixa när man har symaskin! 
   Sitter och kollar på Eva och Adam. Igen...  Love it! En helt underbar serie :D

Every step you take, every move you make

Har ätit 3 salami mackor och kollat på Norby, tror jag det hette. Nu är det dags att bädda ner mig och försöka sova inför hevetesdagen som kommer imorgon. Måste gå upp halv sju......... Kille me?.....
SOV GOTT

Hej Fridas mamma Helena!

Nu sitter jag i Niklas rum och har rpecis kommit hem från Farsta Centrum med Frida och honom. Hade ju noll pengar men vad har man pojkvän till? ;) haha Köpte en vit tröja och chinos, allt från Gina. Har länge velat köpa Chinos och äntligen har jag gjort det! Är jätte glad men är lite orolig för att byxorna är lite stor. Dem är ganska pösiga och så men kan inte ha en storlek mindre så...  Nu ska vi iaf sjunga singstar. Niklas har aldrig hört mig sjunga så det kommer bli pinsamt haha. Puss! :)

Oh God, Please have mercy on me

Så fort mammsen kommer hem åker jag till Farsta för att träffa Frida. Vi skulle åkt till eriksdalsbadet och badat men hon fick inte så vi dra till Centrum ist typ. Vill som vanligt äta på McDonald men har inge pengar. Ska sminka mig. Puss :)

long time ago

  


.

J a g  ä r  r i k t i g t  f r u s t r e r a d .


You make my life wonderfull

Somnade sent igår natt. Kollade på Eva och Adam tills klockan fem. Hade bestämt att vakna tio-elva men jag vaknade ist vid ett.. Ser ingen anledning att stiga upp så tidigt när man har sovmorgon och ingen skola eller fotboll.
Idag började min älskling skolan och jag ska mobba honom lite! Själv börjar helvetet för mig imorgon..  Ska nog sova hos Nicke ändå, ikväll alltså! Eftersom imorgon har vi varit tillsammans i sju månader! :D Så det skulle vara mys att vakna upp med honom :$


She got her own thing, thats why I love her

Nu har jag kollat runt i en evighet efter mönster till kläder. Men alla mönster jag hittar är för gammaldagsa kläder, not my thing.. Men nu pallas det inte längre så ska kolla lite CSI på tvn. Ha en bra resterande natt...

Grymt gammal bild på Mig som sitter på Karolina och åker linbana. En fin tid!

Working nine to five

Som många andra såg jag också på Americas next top model. Första programmet var lamt men jag är glad att dockan som grät som fan í slutet av programmet åkte ut. Diggar Isis och aneligh (hette hon så?). Skönaste lätt!
Pappa sötisen har kokat the åt mig! Så det sitter jag och surplar på!
  Kollar runt lite på asos.com, nelly och sånt där, dock har jag inge pengar att spendera men ändå.. Och självklart kom jag in på det här med jobb... Om jag skulle jobba, skulle jag ha pengar. Men jag har ju inte tiden... Fotboll, vänner, Niklas, skola tar tid. Men det skulle inte sitta fel med sommarjobb senare iaf. Och tjäna stålar.


Bloglovin.

Ett lättare sett att följa min blogg! Använd er av Bloglovin. På så sätt kan ni följa min blogg och andra bloggar på ett smidigare sett, se varje gång jag uppdaterar och så!

Länk - bloglovin.com

6e januari

Nu är det dags för ett bad och skrubba kroppen lite. Kom precis hem och har ätit fiskpinnar. Var riktigt sugen på pizza ellre donken men det blev fiskisar.  När jag är klar med allt ska jag dra mig mot tunnelbanan och åka till Axan för att träffa Mirris. Blir antagligen kvar där för natten med massa Schack ;)

Den sista tiden har jag haft massa fotboll och sovit bort hela dagar. Inte mycket med tid åt annat som vänner och så, lite synd faktiskt. Jag saknar min vän Frida som jag inte träffat på hela lovet av olika anledningar. I miss her!


Who am I to dream, dreams are for fools

Vaknade lite senare än tänkt.. Vaknade för ca tio min och har redan satt igång, med min älskling, att baka bröd. Just nu jäser brödet och jag har ätit fläskpannkaka till frulle! Superb.  Om någon timme ska jag ta mig till Liiidingö och spela fotboll. Ska bli jätte roligt! :) Nu måste jag kolla in degen och byta om, har inte så mycket tid idag.. Undrar varför..

Bilden från Gothia 08. Liseberg med våra kompisar - Danskarna.


All i want for breakfast is u

Tog precis ut massa is från frysen. Visst kan cola endast drickas iskall? Annars är det ingen ide att dricka cola ens. Och duktig som man är har man självklart 14liter cola hemma att njuta av, någon som vill komma på besök? haha! 
 Min älskling och jag har redan hunnit göra mitt rum kaos, igen! Och han kommer ju inte precis att städa..
Nu ska jag in i mitt rum och mysa med sötnosen.
Sov så sött lilla bloggläsare :)

5e januari. Tiden rinner iväg

 Något som är lätt hänt på ett lov är att man inte har kolla på vilken dag som är. Man tror att man har all tid i världen och att skolan inte börjar förräns om några veckor. Jag har försökt komma ihåg dagar, men var dag som går föbi kommer jag på mig själv frågandes vilken dag det är. Det känns som om det var julafton och nyår igår, men det är 5e januari och skolan börjar om TRE DAGAR! herregud så fort tiden har gått! Vill inte börja skolan, vill inte välja program och gymnasium, vill inte göra läxor, vill inte ha nationella prov, men framför allt - jag vill inte gå upp 6 på morgonen. Jag kommer inte hinna vända mitt dygn men jag ska försöka. Ska försöka gå upp senast elva imorgon, senast. 
Är lite smått sur för att jag inte njutit och använt tiden av lovet tillräckligt. Mycket tid har gått till att inte orka göra något, vara sur, vara på dåligt humör. There will be a change. Någon som

 Jag är väldigt glad att jag har en kalender. Har köpt en varje år, innan skolans början. Men den har aldrig kommit till användning. Förrän nu. Jag har koll på nästan allt! förutom schemat.. Men vem fan har det? haha (:

I give my very best, and lets fuck the rest.

Ta mig tillbaka till tiden då man inte räknade misstag.

Ja Frida, min mobil är nu återfunnen och jag kan smsa för fullt! :) Sitter och väntar på att mikron ska plinga och jag kan ta ut mina mackor och bre på lite marmelad!
 Var på cup idag. SM slutspel. Vi kunde gått över på tilläggstid men det gick åt helvete. När det var trettio sekunder kvar gjorde Enskede mål och vi åkte ut ur cupen. Ganska mycket att deppa över faktiskt.. Imorgon är det cup igen. Typ Bosön, eller nått. Det kommer bli najs. 11manna, konstgräs, inomhus - Perfect! Behöver mina ytor.
Nu ligger Niklas vägg i vägg med datan och bankar som fan! Pussisar



Låten som förändrar mitt liv

Skulle varit med Frida idag men min msn har dampat, hittar inte min mobil och jag kan inga nummer utantill. Så det blev att jag möblerade om mitt rum. Det ser finare ut men fortfarande inte lika fint som jag vill ha det... Hittar itne min kamera (börjar jag bli senil eller vårdslös?) så kan inte ta bild.
Kan inte sluta lyssna på Edwars Cullen - Bellas lullaby. Så underbar och magisk. Går itne att förklara..
Niklas sitter i mitt rum och ritar Graffitti på en stor plansch. Det blir jätte fint, han har stor begåvning. Min lilla begåvning!
Om ett tag kommer Niklas mamma och hämtar honom hos mig. Sen ska vi hem till honom och kolla Twilight!! Har längtat!

Bilderna tagna från google.se -  Robert Pattinson = eye candy!
 
 

Its long lost missing

Mobil hittas inte ;O

Like a million stars

Nu när det är lov och allt känns det normalt att vakna vid ett och inte tidigare. Niklas har sovit här och nu har vi precis ätit frukost. Scones med marmelad och the! :) Nu kolla vi på Tsatsiki, den är bra! Täbkte dra mig tillbaka till sängen och försöka hålla Niklas vaken! Puss!

Underbar vän! Emma Gothia 07. Vinst!

I will shine for you

Sitter och väntar på Niklas medans Lånarna är på i mitt rum. En gammal barnfilm om småfolk. Älskade den när jag var liiiten.. Vi åkte ut ur ST men nu har vi SM kvar. Nu kom Niklas.
Ha en mysig kväll. Puss

BF

Nu drar jag till min bästis! Miriam A. Fidler.

That's not my name

Nu har jag typ gjort iordning mig och ätit en enormt tjock pannkaka med massa socker och hallonsylt på. Smarrens! Är på ganska bra humör idag faktiskt! Ingen anledning, det är bara en bra dag! Vet inte om jag kanske borde dra till Miriam snart.. Och nu kommer jag inte på något att skriva för att mina äckliga syskon slår mig..

I
am made to kill, dont screw with me fuck face

I am made to kill

Total försov mig imorse så jag missade frukostmötet med laget därmed viktig information. igår kväll målade jag lite fransk manikyr på mina korta naglar. Men endast nio naglar med målade då den tionde var för kort... 
  
   Aspudden ställde ju upp i ST med två lag och idag ska de lagen möta varandra, och vasa.. Så det betyder att mitt lag, Aspudden 1 måste krossa totalt så jag ska meja ner alla fjortisar i det andra laget (6) Skoja bara haha. Tänkte dra mig mot Axelsberg snart. När jag har återfått energin att ställa mig upp såklart.
   Sitter och lyssnar på Il Divo - Over the rainbow. Skön musik.. (a)


Kiss and make up

Nu börjar en deckar på 1an som jag se på med min familj. Har laddat upp med gårdagens underbara bio popcorn (fortfarande ätbara) och ett glas saft. Mycket mumsigt!  Kollade runt på nätet och såg att på ALLA stockholm bibliotek är Twilight (svenska titlen: om man kunde drömma) utlånade. Helt sjukt hur populär den är. Tillochmed min pojke gillade den. Så jag har tvingat honom att ladda ner den. Måste till Niklas!! Men nu är det dags att gå upp en trappa och lägga beslag på ett täcke och en hård soffa.
Ha en bra fortsatt kväll!
 
Bild: Sommaren 2007 - Pommac firande efter vinst i B finalen!

Peter Jöback - Decembernatt (Hallelujha)


This is where I belong

Hej Allesammans!
Sitter och lyssnar på Peter Jöback. Volymen är uppskruvad till högsta och jag försöker sjunga med. Min sång röst (om jag ens kan kalla det så..) ligger inte på topp och kan behöva tränas upp. Skulle absolut inte säga nej till sång lektioner, vilket skulle kosta en förmögenhet. En förmögenhet jag inte har. När jag blir rik, då kan jag. Min första kväll jag är hemma på hela lovet och jag dör av långtråkighet. Å fy helvete vad tråkigt jag har... Där bröt jag mitt ena nyårslöfte...  Har ett till förresten! Det blev att jag ska vara mer nyttig och ekonomisk. Bara för att jag har pengar behöver jag inte springa till kjosken varje rast i skolan. Låter bra? Då kan jag ju också sluta tycka skit om min kropp. Den är egentligen fin,


It feels like everything is perfect and nothing can go wrong.

Brukar inte orka lyssna på youtube klipp jag hittar i olika bloggar. Men jag kände att jag var tvungen för jag kände igen bilden, plus att Nike ( Flickas.blogg.se - hittade klippet.) sa att det var hennes favorit låt. Men nu har jag insett att det är den låten som Robert Pattinson spelar för Bella i Twilight. Desse böcker måste läsas, filmen måste ses om, NU!
 Den är verkligen helt magísk. Kan lyssna på den i hundra år, så vacker.  Helt fantiskt! Jag är helt sååååååååååååld! Fan va underbar, är i extas!


Nyårslöften.

De två frågorna kommer varje år. 1 "har du hållt ditt lötfe från förra nyår?", 2 "Vad är dina nya nyårslöften?".
Jag vet inte varför jag faktiskt har nyårslöften-. Jag är itne så bra på att hålla löften för mig själv. Men varje år fösröker jag.
    Förr nyår gav jag löftet att jag skulle bli mer aktiv och inte ligga hemma och kolla film och vara med familjen hela tiden. Och visst höll ja det. Jag är knappt hemma nu och jag saknar det lite, att vara med familj och så. Men jag höll mitt löfte, det gjorde jag.
   Det här året har jag fler löften.
 - Jag ska sluta gnälla över saker.
 - Jag ska göra bättre från mig i skolan
 - Jag ska inte missa en träning om jag inte är dödssjuk eller har något ruggit viktigt i skolan.
 - Jag ska sluta vara så in i helvetet lat!
 - Jag ska sluta svära..

Nu jag svarat på frågorna ställer jag frågorna till er.  Har du hållt dina löften 2008?  Har du gjort nya löften för 2009? Isåfall, vilka?

En strålande nyhet!

Snubben som skulle fixa min förstörda dator hittade felet. Hård disken var helt död och det var något lösenord han itne kunde fixa. Men nu har han fixat det som tur var och jag får snart tillbaka den! Är helt överlycklig!



 Bild från Gothia 08. Jag och älskade Maja som nu är i Österrike. Älskar dig.

Not one off a kind

Steg för inte så lång tid sen upp ur sängen. Har legat och kollat film med älsklingen hela dagen. Men nu har han gått :( och jag måste massor. Fast jag orkar inte, så jag ska ockupera vardagsrummet, tvn, 2liter cola och DVDn så ska jag kolla Björn Gustavsson DVDn. Fick den av Leona Sötis i julklapp.

Min Blogg eller min dator har fuckat ur. Jag kan inte ha en profielbild och jag kan inte ha en bild på min header.. Allt är jätte konstigt! Just nu ser min blogg otroligt tråkigt ut och inläggen är ganska oinspirerande.. Jag är ganska oinspirerad och jag vill ju itne att min blogg ska vara som vilken som helst.. Vilken gör det svårt för mig att skriva.. Jag är ju bara en i mängden som har blogg.

Twilight

Underbar film - Twilight. Helt underbar säger jag bara. Och jag som påstått att Robert Pattinson inte varit snygging, åt helvete eller. Hur snygg som helst. Filmen var som sagt underbart. Man kunde itne slita blicken från filmduken och man var helt inne i filmen. Otroligt sevärd, måste se den snart, MÅSTE! Är helt såld.


Let me fall even if I hit the ground

Nu är nyårsfirandet över och jag kan ta av mig plastnaglarna. Nyår var jätte mysigt med Niklas, väldigt roligt. Tusentalskronor är spenderade på fyverkerier som smällt och sen har det roliga tat slut.
 Niklas är nu på väg hem till mig och sen ska vi dra vidare och se bio - Twilight. Nu måste jag försöka ta itu med mitt största problem, mitt rum. Puss

RSS 2.0