Klädångest

Twilight sviker än aldrig :) Alltid lika spännande som första gången man såg den! 

Min bror vill gå på promenad (?) men jag måste verkligen städa, annars får jag inte gå ut imorgon och det vill man ju på valborg! Vad ska man ha på sig? Jeans? Klänning?

TWILIGHT

Jag -  som många miljoner människor - har jag köpt Twilight filmen!  Fick den igår och kollar på den just nu. Helt underbart! Något jag har gått och väntat på väldigt, väldigt länge :)

Min bror kom nyss hem och flashade runt med alla pengar han fått. Gissa hur mycket!.. Inte mindre än sex tusen! jag frågade om jag kunde få en 500 och att jag skulle betala tillbaka senare. Men han sa nej och att jag aldrig skulle kunna betala tillbaka... Sant iofs.

NU BLIRE SPÄNNANDE!

läxa 24?

Borde egentligen inte blogga. Har läxor att göra! Ska göra det förbannade hälsoarbetet och en matte läxa tills imorgon. kollade talen som var skit svåra ;s
Imorgon är det Valborg och jag vill hinna köpa en sjal innan :) Såg en jätte söt på Åhlens och en på Indiska :)
Fick tillbaka mobilen idag, som typ inte är lagad? Dem har typ bara ersatt skärmen (som var pajj) men den plast bit! Sjukt irriterande!  Så pappa ska gå dit på måndag :)

Back to home work..

Klarade Ekonomi prov (G+) utan att plugga!

Har inte haft någon lust alls att blogga igår så det blev lite tort om inlägg. Sitter och väntar på att tiden ska gå fortfare så jag kan åka mot Niklas som slutar halv fem... Är ensam i skolan och alla ha åkt hem, förutom jag. Kan ju i och för sig försöka mig på lite läxor - om jag haft orken.

Skoldagen har gått fint. Snackade lite emd Harriet och har fått veta att jag kan få MVG i syslöjd.
  På no ska vi bygga någonting av en skokartong. Jag och Johanna är i samma grupp och jag måste rkänna att jag känner mig ganska skillad. Tycker fan att jag är värd mitt VG! Iallafall. Man får välja själv vilken typ man vill göra. Det finns allt mellan G, VG och MVG. Jag och Johanna har redan klurat ut hur vi ska göra på MVG saken så vi valde den. Nu ska det byggas! Jag ska ha ett jävla MVG!
   På Hemkunskapen hade vi prov. Jag skrev ner massa kludder och hoppas på det bästa. Visade sig att de flesta skrev typ samma sak s¨å helt åt helvete lär jag ju inte vara. 

Klockan är bara tjugo i tre och jag orkar inte åka tidigare till Niklas skola (Tyresö gymnasium) så jag tar väl en runda på stan.. Ensam...

Allt är 'okej', inget är bra

Hur kan livet vara så jobbigt ibland? Inget går bra just nu och jag känner mig sämst. JAg är dålig på allt! Jag är en dålig flickvän, jag är en dålig vän. Jag är dålig i skolan, jag gör inte mitt bästa i fotbollen. Jag gör ingenting. Hur kan allt gå från att vara bra till så dåligt? Vet inte, kan inte ändra på det. Vet inte var jag ska börja. USCH

En snabb bild innan jag drar mig utåt. Bild på ...

... En stor del av mitt liv. Twilight underbaringarna Ashley greene, Jackson Rathborn, Nikki Reed, Kristen Stewart, Robert Pattinson och Kellan Lutz


No stress!

Har precis tryckt i mig kina mat och ska spela match mot stuvsta om ett tag. Bor ganska nära planen och får skjuts av pappa som ska kolla matchen så det blir najs! Borde antagligen göra mig iordning men måste ju smälta maten. Saknar min älskling. Har varit med honom hela helgen men får inte nog. Det är klart att vi bråkar ibland och så, men det går alltid över! Vi är betyder allt för varandra.
 

Nu är det dags för på klädning. Ha det bra!


sleepy

Vi spelade jätte bra och solen stekte som FAN och jag förlorade en massa kraft på det. Men. Jag spelade bra och gjorde inte bort mig som anfallare, börjar gillar positionen mer och mer :) Dock får jag ju bara spela pga av min storlek..
Vet itne om det blir något ikväll. Om jag itne kan vara med kolarskan och dem blir det antingen  chill med niklas och hans grabbar. fast jag vet itne, är så sjukt trött att jag bara vill sova bort dagen.

kortfattat

jag är hemma. Jag är seg. Jag har bråttom. Jag är trött. Jag är inte påklädd. Jag hittar itne mina fotbollskläder. Jag måste platta mitt enorma afro till hår. Jag orkar inte göra ett skit.

Match idag. Kanalplan. 14.00. Mot Bajen.

Express Yourself!

Har precis ätit mat nu och ska ringa min pojke. Tror han cyklar så förväntar mig inge svar. Eftersom jag inte följde med honom kunde jag lika gärna följt med Frida, Roila, Johanna och Jasper (?) till stan. Inte för att köpa något. Bara för att göra något och få lite sällskap :)

Jag har ju ingen mobil av någon otroligt klumpig anledning så imorgon ska jag och moder köpa en. Likadan som den jag har nu antar jag, men hallå, det är en mobil. Vill helst av allt ha en sådan Johanna har - den nyaste Express musik, touch. Ja! Jag har en perfekt idé!  Jag har ju min gamla Express musik som jag nu kan laga istället för att köpa en ny :) Fast det skulle troligen ta längre tid :/ Tyvärr!

Orken att inte göra någonting

Vilket väder. Har svettast ihjäl hela dagen med en tjocktröja och jeans. Hade inget under tjocktröjan så jag kunde inte ta av den.  Första lektionen kollade vi på en skit skum film :S Massa japaneser som  mördade varandra på en ö. Skit skumt och skit tråkigt. 

Har precis anmält mig till en tävling i klick (!!!!!!!) om en roll i New Moon. Dem som itne vet ad det är, är dumma i huvudet. Min älskling ville att jag skulle med ut och cykla men jag vad på mina ärriga, blåa knän om att få slippa. Har ingen ork för att göra någonting alls egentligen. Fader min har tydligen mörkt det och frågade om vi skulle köpa vitamintillskott eller så - kanske en bra idé. Aja, nu ska jag göra någonting. Puss!

Perfekta pojkar/killar/män(?)


olidlig smärta

Ska snart lägga mig i sängen och möjligen försöka sova.

Kom på en sak som hända mig igår natt. Sjukt läskigt! Jag vaknade kanske en halvtimma efter jag gått och lagt mig och hade så ont från nacken till axeln och slutade vid armbågen. Jag grät och ringde mamma som jobbar natt. Det gjorde så pissigt ont och jag visste itne vad jag skulle göra. Trodde det var att jag legat lite fel så jag ändrade hur jag låg men ingenting hände. Jag ringde iallafall mamma och som tur va hade vi någon kräm hemma, ni vet som Zon, typ en värkekräm. Låg i en halvtimma och grät och väntade på att det skulle sluta värka. Sen vaknade jag halv sex på morgonen utan smärta alls.

Meningen med det här inlägget var att jag skulle säga godnatt och lägga in en bild men.. Men jag lägger in en bild i ett annat inlägg instead.

Help?

jag vet inte vad jag gör och skulle vara tacksam om någon skulle erbjuda sig att hjälpa mig med design och kanske göra mig en header ?..

Circus

Är sjukt trött. Ska nog sova om ett tag men har ett grovt su på något ätbart, något onyttigt. Vill även springa men mamma säger att jag inte får springa ensam här i Rågsved! ;O

Min dag. jag gjorde bort mig på matte nationella och förväntar mig inge bra betyg. Jag tappade min mobil i marken så den gick i två delar och inte kan lagas! Jippie, hur ska jag klara mig nu? Shit, får damp bara jag tänker på det! 
  PÅ gymnastiken hade vi dans. Jag fick dansa med Jasper och hade sjukt roligt! Vi dansade runt, lite vals, lite tango och allt möjligt. Dt var sjukt roligt och vi var jätte duktiga :)
 
Efter skolan åkte jag till Niklas (: Åt upp allt han hade i kylskåpet och myste lite med honom. Åh, han är min underbara älskling och jag vet helt seriöst inte vad jag skulle göra utan honom! Fick senare skjuts hem och sitter nu och kluddrar lite på min no läxa. Ärligt så vet jag inte vad jag håller på med. Skriver lite och hoppas det blir bra. Är inte speciellt djup av mig och kan inte tänka så som han vill. Fan va lärare begär hela tiden!


bag in da box

Blev lite upprepning av engelska ord sen var jag tvungen att göra mig i ordning. Om en timme ska jag dra mot Hägerstensåsen och träna. Lungt förhoppningsvis! 
Nu måste jag bara göra en fläta i luggen och sen packa min bag :)

Hum..

Tog av vän. almbris.blogg.se

Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg för sms
3. Stanna när du räknat till tio och skriv meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Men åh!!!.<3
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Älskade knasboll <3
3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Jag hitta et busskort
4. Vilket sms blev du mest berörd av?
sovit gott?<3
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Ja :D <3
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Ritar på min hand med bläckpenna men officielt pluggar ja :P
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Okej va bra, glöm inte att vi börjar 10 imorgon
8. Vad vill du höra mest av allt?
Jag är helt knullad i huvet <3
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Jag kom precis hem till Toth :) Själv då?<3
10. Din romantiska replik? 
Haha, det märks :)
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Mörkt med negrer :O

dagen

Ska alldeles strax sätta mig när med läxorna och tills jag blir tvungen att gå på träning! Något jag saknar! Har varit dålig på träna på sistone. Jag vet itne varför, känns itne som om jag utvecklas längre...

Dagen var riktigt chill. Föreläsning av Amnesty och såg en film om Operation dagsverket och lite städning. Måste man vara 18 för att anmäla sig till Amnesty? Jag skulle jätte gärna vara med! :) Tänkte skriva ett inlägg senare vad Amnesty gör och allt sånt  för er som itne vet :)


Titanic - Hymn to the sea

I'm awake guys! Gick väl upp för ett tag sen åt min frukost som idag bestod av en fralla och apelsin juice. Har suttit och kollat bloggar ett tag nu och det känns som om jag har all tid i världen! Men tänker ändå göra mig iordning först så jag har tid att ta det lungt senare :) Ska precis ta en låt från youtube och omvandla den så jag kan ha den i ipoden :) 
Den är så vacker. 

Jag hatar att inte ha något att ha på sig. Min garderob är näst intill full men jag hittar inget jag vill ha. Allt känns så gammalt.. Jag letar som fan men hittar ingenting. Vill helst ha jeans men mina mörkblåa är ganska för små (jag undrar vafan jag tänkte på när jag köpte dom?), mitt favorit par har största håret någonsin i skrevet och det nyaste är förstora så jag ska sy in dem men har inte haft tid. Alltså behöver jag köpa jeans. Var hittar man snygga jeans nu till våren/sommaren?

Mitt avskedsbrev.

Tagen av tuasofiasol.blogg.se

 
Kära Ana. För det första vill jag säga att Carlsson är den bästa vän jag haft, och att Forsberg, Albin är helt dum i huvet.

Mina sista önskningar är att Hedda och Kenny gifter sig och skaffar barn tillsammans, och att Ludwig får ett lyckligt liv tillsammans med tränare patrik. Jag vill säga tack till Becker, Frida för att ha stöttat mig igenom mitt gräl med Embla. Du är verkligen underbar.

Mitt liv har bara gått utför sedan Jasper tog sitt liv.

Snälla Knut, sörj mig inte! Du kommer ändå att dö. Jag gick till en framtidsskådare och hon såg att du kommer röka braj med Sara och sedan vandra ut på vägen och bli överkörd av Robin i som kommer i 130 km/h på en trehjuling.

Jag vill också meddela mitt hat mot lotta, eftersom han varit otrogen mot min käraste Viktor Rydelius. Jag vet att Leona kommer göra ditt liv plågsamt för lång tid framöver.

Mitt sista och största tack går till Älsklingen för att du alltid varit mitt livs kärlek, tyvärr kommer du att bli  falafeltjuv tillsammans med Geovanni och Johanna Hörnell och den mest trögtänkta människan som existerat, nämligen emmaälsk.

Ta fram din mobil tryck neråt och släpp,
byt ut namnen i berättelsen mot namnen i din telefonlista.

Jag är en snabb rackare

Imorgon börjar jag klockan 10 för att vi skulle städa eller något.. Hoppas vi slutar tidigt iallafall! tänkte gå upp runt 7 ändå för att hinna vakna och ha god tid på mig att göra mig lite fin för att sedan möta Frida vid Gullmars kvart i tio.
Det flesta blir en aning förvånade hur kort tid jag behöver på morgonen. Jag tar typ en halvtimme på mig för att äta frukost (ett obefintligt mål..) sminka mig, klä på mig och allt man gör på morgonen. fast det kan ju hända att man är lite extra seg så man tillslut behöver springa hem i från. Men inte imorgon :) Då ska jag hinna med allt!

Sjukt snygga Kristen Stewart! Snygg, sexig, förlovad

massa plugg!

Allt jag behöver plugga på/ allt jag behöver göra:
 - Göra klart Hälsoarbete
 - plugga till Ekonomiprovet jag missat
 - Plugga till Engelskaprovet jag missat
 - Göra klart en viktig no uppgift tills på Fredag
 - Göra brödläxan
 - Skriva en kärleksnovell tills på Måndag
 - Göra ett Hemkunskapsprov
 - Göra klart pizza läxan
 - Matte nationella del b1 b2 på torsdag
 - Framföra ett engelska tal på Måndag (Om jag förstod rätt av det Frida sa..)


Tänk att man kan ha så sjukt mycket att göra! Fast för mig har det straffats sig ganska mycket när jag skjutit upp allt.. Men jag behöer ju dock bara 5 poäng för att komma in på de gymnasium och den linje jag vill! Alltså är allt klart :) Super lyckat!

Nano platt tång

Fick lite saker av min mor idag. En lime grön platt tång från Vidal Sassoon och två filmer - Goal och Mandy Lane. Båda skit bra! :) Är sjukt trött och funderar på att lägga mig och kolla OC. Funderar även att kolla hur platt tången fungerar och om den är bra. Kostade iallafall bara 99 kronor på Media Markt (:

For you

Godmorgon :) Känner att jag är på bättringsvägen, kanske skola redan imorgon! Ska gå ut lite idag och se om jag orkar det och inte faller ihop men det ska nog gå bra. Har precis stigit upp och ska nu borsta tänderna. Ses!

Bjuder på denna bild! :)Ingen annan än Robert Pattinson!

Gossip!

Så roligt!
Paulina - även känd som Paow - har dissat Dessire Nilsson och påstår att hon tror att hon är så mycket bättre och skryter om sin blogg. Dessire har även skrytit om att hon är så känd och om att hon fortfarande är oskuld och inte alls röker. Vilket nu har blivit avslöjat att det är en stor lögn. Eller är det så att Paulina bara är ute efter uppmärksamhet och fler läsare?

solning

Pratade lite med mor min om solarium. Allt det där om att dem kanske ska sätta 18års gräns på det. Hon hoppas ju självklart det som nästan vilken mamma som helst borde hoppas och sa att hon skulle ge mig en bok om en tjej som var jätte sportig och sjukt stark och solade solarium för att få fin bränna och allting. Hon fick stora, svarta bölder över hela kroppen. Inget man blir sugen på! Men jag tror att det beror på hur mycket man utsätter sig för solen och solarium.
   Jag har solat solarium förut och funtar på att göra det i veckan eller så. Men jag gör det ju inte varje dag eller flera gången i veckan/månaden. Jag gör det när jag känner mig vit och (trott eller ej) ful. En fin bränna kan fixa det mesta. Det är itne som om jag ska sola mig neger precis.

Sjuk bitch

Har inte orkat skriva något idag. Är fortfarande sjuk. Känner verkligen att jag itne borde gått ut i helgen och verkligen itne spelat match igår men känner mig lite bättre just nu. Plus att man blir ju inte så taggad att blogga med min design.
  Funderar på att köpa hem mig ett par klackskor. Lite lagom till bal och allt sånt skit :) Har hittat ett par sjukt fina och dem verkar vara ganska populära så om jag vill ha ett par bör jag beställa genast. We'll se!

.. hej då

Nu bär det av mot första matchen i div. 1 mot Bele Barkaby. Känner mig inte helt frisk och lite halft illa mående men det går nog över.

Bowlade med flickor igår och vann efter en klockren första period (?) men en mycket sämre andra period. Men måste gå - puss.

It's so hard to be me when you're next to me

Sitter och försöker måla mina tånaglar svarta en lyckas inte riktigt. Suger på att måla naglar och det kommer alltid utanför. fast något jag var lite tvungen att göra om jag vill ha på mina gladiator skor utan strumpor. Det råkar hända att jag har riktigt fotbolls fötter/ben/tår - U name it. Alltså har jag mass blå tår och ena håller på att åka av ser det ser lite lagom roligt ut. Men det kanske är snyggare än min brist på konstnärlig skillz när det gäller måla naglar?


Solis

Är väldigt sugen på att sola solarium. Ser ut som vilken svensk som helst - blekfis - trots att jag varit i Mallorca. Det dåliga vädret var som sagt tvunget att slå till när jag är där. Lite smått surt eftersom det var min första utomlandsresa någonsin. I alla fall. För det första har jag ingen att sola med och jag vill inte gå dit ensam och jag har typ inge pengar. Men det skulle behövas, verkligen behövas.

Klickade nyss förbi Blondinbellas blogg och hon har också varit i Mallis. Tror hon är på väg hem nu? Jag vet itne men hon hade iallafall ganska fint väder. Har även läst att Kissie (den 18åriga fjortisen) ska skaffa silikon. Har inte hon snackat massa skit om att alla tjejer är vackra som dem är och att kilalr borde respektera eller något. Men okej, jag antar att jag köper det (?)

Hannah Montana

Nu sitter jag och pratar med min favorit människa (!) - Niklas Bexelius. Han ska köpa en ny ciao (cykelmoppe) som jag ska få prova köra haha, kommer göra bort mig och krascha men äsch (:

Köpte en ny present till Frida och hoppas hon blir glad. Kommer antagligen itne att vara finare, bättre än de andras presenter men det är väl tanken som räknas har jag hört.

På senaste har jag börjat tänka på att jag är ganska barnslig (?), jag älskar barn program som Hannah Montana, och ja, ni vet Disney Channel -Zack and Cody, magi på Waverly street. Niklas säger att jag är jätte barnslig när jag sitter med Niklas lillasyster och kollar på Disney Channel och är lika spänd på henne om vad nästa program är. Aja, vad ska man säga? Jag är fortfarande barn.

Now, back to the bed..



I'm a criminal

Har tagit en liten paus från tv tittandet och läst lite bloggar - väldigt underhållande!
     Jag måste erkänna en sak. jag blir riktigt jävla deprimerad av min design; någon annan som håller med? En annan bloggare ska göra en åt mig men det kommer kosta 50 spänn, är det värt det? Eller finns det någon som vill hjälpa mig med att ändra hela min design gratis? Ni ser ju sjävla att det är ganska kaosigt och jag är ganska borta när någon nämner it och design... Help?

Speeding cars

Har legat i ett varmt bad ett tag nu och det gjorde bra för min mage som jag har haft sjukt ont i de sista dagarna när jag varit sjuk. Jag berättar inte vad jag läste..  har pratat med Frida lite om morgondagen och hoppas hon väljer en god tårta! Min favorit är självklart (!) prinsesstårta - men den tyckte inte Johanna om så vi får se vad födelsedagsbarnet vill ha! :)

Pappa håller på att laga något - som ser ut att smaka väldigt gott - som jag säkert inte kommer kunna äta. Allt jag har ätit den senaste tiden är några pommes frites, en halv pannkaka och en halv macka; så jag förväntar mig inte att få i mig något ikväll.

Nu ska jag slänga mig framför tvn och sätta på något skit program - vilket min kväll kommer se ut. Tv och en nerbäddad Sol! Låter det mysigt?


youtube.

Här har ni två klipp från youtube. Det första är när Robert och Taylor är med i Tyra Bank show och det andra är en litet underbart klipp som ni mååste se!


 

Missed me?

Hej.. Saknat mig?
Jag har varit magsjuk fast har endast ont i magen och huvudet just nu. Något jag kan uthärda. Vill ju helst vara frisk nu när det är helg och speciellt när vi ska fira Frida och äta tårta på Lördag :) Saknar min älskling super mycket och har inte träffat han på några dagar nu..

Missade träning för att jag inte hade kollat hemsidan och trodde träningen började 7 när den egentligen slutade vid den tiden.. Typiskt mig!

Sitter och kollat ett klipp på Youtube om när Robert Pattinson och Taylor Lautner är med i Tyra Bank show. Otroligt roligt!  Känner att jag måste se TWILIGHT! har ju haft ganska mycket ledig tid när jag ahr varit sjuk så jag har legat och läst och läste precis ut Om jag kunde drömma :)

Oh mamma

Jag är trött och vill sova. Men jag kan inte. Måste ladda ner nya låtar och kolla på tv. Eller om jag måste vet jag inte. Har fixat tubecatcher så laddar ner lite skit nu inför morgondagen som jag för övrig ska till röntgen för att röntga käken. Orkar inte gå in på det idag.

Imorgon fyller en super söt tjej år! Nämligen Frida! :) 16 år blir hon och har redan åldersnoja, undrar hur det här ska gå...
Så säg grattis! :D

Hope & Glory

har tagit et väldigt låångt bad och läst börjat läsa första boken ur twilight serien - alltså boken Twilight :) Är riktigt trött och sugen på sorbe glass och så fort jag har städat klart mitt rum kommer jag slänga mig i sängen och förhoppningsvis bara dö... Men annars kolla på tv antar jag och längta efter pojkvännen Niklas älskling!

Aja, det var en snabb uppdatering bara :) Måste dra mig mot rummet men först ska jag kollar igenom mitt kök efter godsaker!

Puss, Sol Klang.

En tia kan göra stor skillnad

idag när jag skulle ta tunnebanan hem så jag en stor planch om Rädda Barnen - om att över 200 000 barn utsätts för våld i hemmet och om att dem bär på en stor tung hemlighet. På bilden var det ett barn som var ute i en båt och fiskade tillsammans. På ena sidan satt barnet och på andra pappan. På barnets sida trycktes båten ner och på pappans sida upp. Förstår ni? Alltså mådde barnet så dåligt och bar på en jätte tung hemlighet, därav trycktes båten ner. Och jag kunde ju inte annat än att tycka det var hemsk så jag satte igång och smsade och skänkte en tia till Rädda barnen och jag tycker ni ska göra desamma!

Smsa: 10förändra till 72950

Paul F*cking Potts

Herregud, sitter och kollar olika idol klipp och så och kunde självklart inte strunta i att kolla på Paul Potts. Så underbart glad man blir! Började gråta självklart!  Ååååååhhh


Busy

Hej vänner :)
Sitter och läser blondinbellas blogg. Hon är på Mallis just nu, där jag var för några dagar sen. Läser också att vädret är kanon vilket gör mig avis! Värmen och solen finns inte när jag är där och när jag kommer till Sverige försvinner den här i från också ?!  Har ganska mycket att göra idag: plugga, städa mitt rum, packa upp min resväska (?), vill väldigt gärna baka,  avinstallera LimeWire och installera Tube Catcher. Mycket att göra, så lite tid.

Skolan var kort idag. Hade syslöjd och satt bara och slösade bort tiden på absolut ingenting. Samma sak på nästa lektion.. Och på no:n somnade jag nästan och kunde seriöst inte hålla upp mina ögon... Slutade efter den lektionen och då gick jag och Roila och skulle göra något läxa på Ica. Men på Ica vid våran skola tillåter att bara en elev från våran skola får gå in pga av tidigare snattande. Vi frågade snällt och sa som det var att vi skulle göra en skoluppgift men surgubbarna lät oss inte (?) så vi åkte till södra och skrev av pizzaförpackningar! Och nu är jag här, stressad men orkar inte göra något åt saken...


Buhu

Låg minst en timma i badet och tappade ur badet och fylde på vattnet varje gång det började kallna. Tills bror min vill dusha, så jag steg upp för han skulle och har nu precis sett klart slutet av en film som jag tror heter sänd vidare - eller något sånt. Den var sorglig. Såg ju bara slutet när söta ungen dog och allt det där men det är ju fortfarande tillräckligt sorgligt för att man kan gråta en skvätt!

Tänkte ladda upp lite bilder från resan + att jag måste ge Niklas en ny bild som han kan ha som profilbild, jag ser förjävlig ut på den man har. Men egentligen borde man ju bjuda på sig, eller? Fast å andra sidan - har ni sett mina bilder på facebook är jag väldigt generös av mig.

I'm doing all right

Hej gullungar :)
Dagen har känts kort men jag har ändå hunnit med mycket. Älsklingen hämtade mig med moppen så åkte i till Farsta Centrum och köpte min bruna indian-liknande frans väska från kappahl som jag helt sett fel på priset. hade kollat på något annan valuta och trodde den kostade 80 kronor men kostade egentligen 200 (?) köpte den iallafall och sen bjöd min älskling mig på glass :) självklart kulglass!
Var tyvärr tvungen att åka hem ganska snabbt och göra mig iordning men orkade inte så vi låg och myste i sängen i någon timme och fick skjuts till mathen sen istället. Matchen gick bra, men tyvärr 0-0. Gjorde inget häpnadsväckande men höll min standard.

Har precis käkat upp min minimala tunnbrödsrulle och ska hoppa i duschen och läsa Twilight! :)

Exhausted

Kunde igår natt. Hade känslan av att  något skulle gå snett eller att något hade gått snett. Låg och kollade på ett tv program om en 50 årig (säger man gubbe?) kille skulle könsoperera sig till tjej. Blev ganska äcklad när dem filmade när han opererades. Usch, gillar inte alls sånt! Alltså, klart han får operera sig till en tjej och allt sånt men självaa operationen äcklade mig.
  Låg och pratade lite med bebis ett tag innan jag somnade, sängen kändes tom utan honom,

Egentligen skulle jag vilja gå och köpa en väska idag! Men vet dock inte om jag har tid,lust eller ork. Ska fråga pappa om han orkar köra mig kanske!  Har match ikväll, fast jag vet itne om jag får spela då jag itne tränat på en vecka men ska iallafall dit och kolla isf :) behöver träna!

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film! :)

Hemma igen - missed me?

Nu är jag hemma och gud vad jag har saknat att blogga! Men det har varit jätte skönt att komma ifrån allt ett tag och inte behöva tänka så mycket! Dock var det finare väder i Sverige än på Mallorca, men det var underbart ändå - lyckades bränna mig på axlarna och nacken så jag inte kunde sova om nätterna - men det var underbart ändå. Ca 70 dagar om året regnar de på Mallorca. 70 dagar!? och dem var jag där på.. Aja,det var skönt ändå :) Hoppas ni har haft det bra här i Sweden iallafall, antar det med tanke på vår vädret :)

Köpte massa saker på Mallis! Ska försöka lägga in bilder på både Mallorca och mina fynd :)
Köpte presenter, tre eventuella bal/skolavslutnings klänningar, jeans, skor, tröjor, och en spansk (?) Twilight tidning med MEGA posters! :) I feel so lucky lucky! Köpte även nya solglasögon eftersom jag inte fått tillbaka ett par utlånade och mina fösvann på invigningen av Gothia i somras. dem var nästan exakt likadana som min förra fantastiska brillor :)

Tänkte faktiskt att det här skulle bli ett jätte kort inlägg, typ, hej-nu-är-jag-hemma-behöver-sova-är-trött-godnatt. Men känner hur mycket jag har att berätta om och hur mycket jag har saknat det! har insett att jag behöver min blogg mer än jag trott :) Mer kommer imorgon, pussar!


baby goodbye

en dag kvar. Om 24 timmar har jag suttit på ett plan någon timme.
Idag har jag bara packat men det känns som om jag har glömt något väldigt viktigt! har även stryck fållen på en klänning och sedan bränt på på strykjärnet - på axeln(?????)så jag har ett lååångt sår på axeln.. Sexig värre säger jag bara!

i have nothing more to say.. Hugs&kisses

longing for something

Känner mig rastlös. Har bara kollat tv sen jag kom hem typ. Just nu är det troya på ettan I think. Kollade på Så ska det låta och singing Bee! Roligt värre! Funderar på att sätta på en film och kolla med familjen eller nått! Men allt jag egentligen vill är att sova så tiden går snabbare. Jag får träffa Niklas och vi får resa tillsammans till Mallis! åh, förlåt att det är det ända jag pratar om men ååååååååååh så jag längtar!

Kådisbellan

Nu är det äntligen lov! Och det har varit en grym start med vacker varmt väder :) Jag har iallafall svettats en hel del (FYI).. lånade tre böcker idag, till resan - Grabben i graven bredvid - parfymen  - KådisBellan. Har snart läst ut den sistnämnade..

Ska nog ta och lägga mig i sängen och sova, är sjukt utmattad. /Najsly

Miriam A. Fidler 16 år

Nu är det så att min underbara vän fyller 16 idag! :) Grattis underbara bästis! Förlåt för att jag inte kan vara med och fira din födelsadag men jag lovar att ge dig massa presenter i gengäld! :D Han en underbar födelsedag bästis!
Jag älskar dig!

2 korta dagar kvar!

Mår lite bättre idag så senare ska jag och mamma, pappa och Lo åka i den nya bilen och låna böcker och köpa det sista inför resan. Ska nog försöka tjata på mig en bikini.. Fast troligen förgäves. Åh, det är så mycket jag vill ha just nu! en underbar väska jag och Frida såg, en ny bikini, nya skor, solglasögon.  Nu ska jag lägga mig i min säng och tycka lite synd om mig sjävl för att jag nyser så jävla mycket!

Puss babes!

Almost lovers - A Fine Frenzy

Nyvaken, super trött och musik beroende. Det är jag just nu! Sitter och lyssnar på en playlist Twilightnews's gästbloggare skapat men hjälp att hennes läsare! :) en helt underbar playlist med enbart låtar som skulle passa i Twilight serien! :)Självklart är det ganska svårt att hålla tårarna inne när man hör vissa låtar och kopplar dem till New moon...
Ni måste lyssna på den, genast! :) Länk


difficulty

Skrev nyss ett jätte lång inlägg om er, och det här. Vet inte om jag borde lägga in det. Får se men allt jag har att säga nu är:  Förlåt om det jag har skrivit har gjort att ni ligger och gråter om kvällarna. Men tvivlar på att ni tar åt er så himla mycket när jag kallar er fjortisar. Förlåt om något jag gjort har gjort er ledsna, men tänk på vad ni gör, säger innan ni blir ledsna över det jag skrivit. Ni har sårat både psykiskt och verbalt. Varför vill ni göra det värre? Ni har gjort det till vad det är idag. inte jag. 
 Men jag vill absolut inte lägga ner mer energi på det här nu. Vill ni göra det värre, gör det. Men jag vill inte vara en del av det.

HUMOR!

naaw, blödiga hårdrockare! Läs genast och garva ihjäl er!


Bilis

Ajuste! Vi har köpt en ny bil idag. Den var väl itne den snyggaste jag någonsin sett men den var klart snyggare än den förra vi hade! Haha! Munter jag känner mig!!!

kiss an angel good morning

Niklas gick precis här i från. Vi redde ut lite saker men nu är allt på topp! Sitter och äter risifrutti - hallonsmak såklart!
Blir nog ingen skola imorgon heller, får se hur jag mår på morgonen! Känns lite onödigt att jag missat de sista dagarna i skolan innan lovet men det är lite svårt att hindra att vara sjuk så, there'e nothing to do about it! 
 
Om 3 dagar åker jag och det är typ det ända jag tänker på.. Det ska bli så spännande! Första gången jag åker utomlands (Förutom Åland..) och det är med min älskling! Dock så kommer det nog inte vara så varmt, runt en svensk sommar tror jag! Men Hey, för mig är det underbart! Åh, jag vill åka idag!

Red Hot Chili Peppers - Californication

Riktigt skön låt. Sjöng den på musiken i skolan för någon vecka sen. Den fastnar! kan ju inte ladda ner den för jag orkar inte böta om dem kollar min data.. Så det kanske är dags att ladda ner tube catcher..



trasig

Jag känner mig trasig. Niklas, gör mig hel.

Tävling at Kissies.se

Åh, jag vill så himnla gärna få ett presentkort, ni  vet sånna man kan samla ihop pengar på olika sajter och få presentkort.  Tänkte tävla om ett i Kissie's blogg och rekomenderar er att göra desamma! 500 kronor på H&M!

Jag vill jätte gärna vinna presentkortet på Kissie's blogg!

soon i will be saying goodbye to sweden

4 dagar kvar.. Kan inte längta mer än vad jag gör!

Blev hemma från skolan idag, vaknade och hade ont i halsen och hostade. Tog det lungt ett tag, kollade film och smakade Niklas godis som han glömt!.. Följde senare med mamma, noa och lo och handlade och köpte även en resväska. EN jätte rosa underbar resväska! haha, den är så galen!

Nu måste jag plugga, plugga och plugga för måste senare till min träning och hämta mobil laddare och bikini är Miriam :)

RSS 2.0