Ledig imorgon!

Åh va glad jag är! Det börjar verkligen närma sig nu och jag känner redan lite värme från Mallis! Och gud va jag vill göra er alla avundsjuka! 6 dagar kvar!

Nu har jag lite bråttom ska på bio och blir borta i natt. Ska sova hos Festis ;)

Och tjejer, ni vet vilka ni är - inte mitt fel att ingen vill prata med er i skolan och jag skrev fan hellre något elak om dig E eftersom jag trodde det var C som sa det - alltså är det hon som är den förväxta fjortisen. Inte du. Vet inte ens vem du är och bryr mig inte heller. Du är en lite fjortis utan åsikter. Och du, istället för att gömma dig hemma hos mamma kan du ju komma fram till mig och säga vad du vill ha sagt, och du skulle få respekt om du itne gjorde allt C säger och slutar vara hennes 'slav'.  Dessutom vill Tobbe ha ett ord med dig i skolan. Puss E&C

Jag saknar min älskling!

Earth Hour igår. Släckte ner hela Heddas hus och tände lite ljus. Ingen lampa fick tändas. Inte ens när Mirre skulle gå på toa.. Det var ju bara att vänta ut tiden tills en timma gått. 

Nu sitter jag hemma hos älsklingen och ska tvinga honom att se en film men mig! Sen blir det sushi. Dock så hatar jag sushi men får äta något som var kött eller något vet nite riktigt (a)

Nu blir det mys, puss puss!

just dance

Håller på att sminka mig, platta håret och klä på mig kläder. Jag och Niklas ska snart få skjuts till Gullmars där vi ska möta hans vänner :) Vi ska äta på någon restuarang och sedan se Marley & jag. Bio premiär. Kommer inte hinna blogga senare för vi kommer typ bli sjukt sena men imorgon så :) Ha en bra fredagskväll gullungar!  


Todays'

Dagens frisyr: keps och tofs
Dagens smink: puder och mascara
Dagens klädsel: Linne, jeans
Dagens händelse: vara med älskling
Dagens planer: skola, bio, middag
Dagens vill ha: pengar
Dagens saknad: Niklas
Dagens drog: Så länge vi andas
Dagens tråkigaste: skola
Dagens roligaste: bio
Dagens finaste: min keps
Dagens måste: duscha
Dagens dricka: oboy och vatten
Dagens köp:  mat
Dagens mat: /
Dagens kärlek: Niklas
Dagens mående: förvånande bra
Dagens låt: gavin Degraw - She holds the key

I am the queen

Helvete va irriterande! Jag gick upp en timme för tidigt och gjort mig iordning och allt. När jag hade gått hemifrån kollar jag på klockan och ser att jag börjar om två j*vla timmar! Alltså kunde jag sovit ännu mer så hade Niklas sluppit mitt tjat om att jag var trött och grinig.

Har ingen lust att gå till skolan idag. Känns så värdelöst! Första lektionen är onödig - Bspråk och vi kollar bara värdelösa filmer på fredagar. Sen har vi engelska och no. Vill bara vara hemma! Men jag har missat ganska många fredagar så det är nog bäst att jag går + att jag gjort mig i ordning och allt.

Hur ser eran dag/kväll ut?


She holds the key tight in her hand

Nu är det dags att röra mig ifrån en väldigt beroendeframkallande data och lägga sig till sängs. Tror dock det blir lite tv fast det brukar väl inte vara något bra på torsdagar? Eller kanske ska läsa lite vampyr böcker och lyssna ny nerladdad musik!  ACDC - TNT, Gavin Degraw, Jimmie eat world och red jumsuit apparatus så är ganska nöjd :)

har kommit på att på nationella engelska har jag skrivit häxa (witch) ist för vilken (whitch). Eller jag tror det. Vilken är rätt stavad?

 Godnatt iallafall!

förbud

Eftersom man snart inte kommer få ladda ner saker på internet undrar jag om det är någon som har förslag på låtar? Jag har brist på favorit låtar just nu och är i stort behov av fler!

Glader

Om nio dagar åker jag!! Glädjerus!

Imorgon är det ganska mycket som händer.Sista sugiga dagen i veckan -  Skola (såklart), ska på bio och äta middag med niklas kompisar (Jonte och Patte). Mamma ska hämta mitt pass (!) Kommer nog bli en rolig dag :) Fast jag saknar min Frida :( Hon är en riktigt sjukling! Eller skolkare kanske? ;)

Jag har haft lite panik när det gäller sommarjobb och så, vill verkligen skrapa ihop lite pengar! :) Fast har samtidigt inte riktigt orkat ta tag i saken så nu pratade jag med mamma och hon ska prata med någon på sitt jobb (sjukhus). KOmmer typ få brygga kaffe och göra frukost haha. Hur svårt kan det vara att bre en macka? Dock otroligt tråkigt kan jag tänka mig, men vad gör man inte för pengar? :o

Nu ska jag kolla gamla avsnitt av Så ska det låta med mammsen och pappsen :)

Gonna get it out

Sitter hemma hos Niklas och kollar datan lite medans han tar en dusch :) Ikväll ska hans lillasyster Karolina sjunga i någon talangjakt med sin kompis så vi ska kolla. Tror dem skulle sjunga Carola - Främling. Sen blire väl hemåt för att göra ingenting! Ha en bra eftermiddag/kväll :)

Ha en bra Torsdag :)

Nu har jag precis gjort klart min fläta i luggen. I typ en vecka är den ända frisyr jag haft fläta. Mest i luggen. Det känns så skönt att få bort min jävla lugg och det ser snyggt ut både uppsatt och utsläppt!

Igår vet jag inte vad som hände men det kändes som om jag hade ryck eller något i hela kroppen. Allt skakade! Mitt ben, mina fingrar, mina händer. När jag skulle gå och lägga mig började mina ögonlock skaka! Blev helt förvirrad och kunde självklart inte sova.. Tillslut höll jag ner ögonlocken med fingrarna och somnade. Sjukt störande! 

Juste. Igår när jag tränade kom det några tjejer och bjöd alla i laget på RedBull. Säkert reklam eller så. Jag, Emma och Maja festade med det när vi åkte hemmåt :) Alla här måste väl ändå hålla med om att det är en sjukt god dryck!? 

Nu ska jag snart åka till skolan. Börjar tidigare (08.00) för att vi kommer ha städdag och kommer annars missa min bild och det har vi inte råd med så vi slår ihop hela klassen på en timme ist för att vara halvklass. Kommer nog bli lite kaotiskt, men Hey - vem gillar itne lite kaos ibland? ;)

utlandsresa.

Hemma efter träning. Den var inte så jobbigt men itne så rolig. Men Hey, det ska inte alltid vara roligt, det ska vara jobbigt också! har precis smörjt in mig i b.u.s.  Fast min är inte alls bra...

Om inte alls så lång tid drar jag! Den 5de klock 08.00 åker jag från Sverige till Mallorca. Min första utlandsresa (om man inte räknar med Finland...). Ska bli spännande och mysigt! Åker ju med älsklingen och hans familj! :)

Bilder på mysiga Mallorca! Lånade av google, vet ju inte var jag ska ens så det fick bli lite fina bilder (a) Hoppas ni bli avis!

you know it

Kollar på gamla avsnitt med Top Model, äter frusna jordgubbar och kokade nudlar som jag nyss slängde i papperskorgen.

Om en timme ska jag åka mot träningen, ska höra om Livia vill mötas i Liljeholmen och kanske Emma i Globen.
  Känner mig konstig i halsen, det gör inte ont. Det känns bara konstigt men kommer troligen gå bort om ett tag!  Kan det vara astma medicinen eller nå?

Bosön cup, 09

emberrasing

Hörde något som gjorde mig ganska förbannad idag. Min lärares pappa har dött för ett tag sen vilket har gjort att vi har haft ganska många håltimmar och så för att han har massor att fixa och hans mamma mår inte så bra nu (Vem kan klandra henne?). ´När vi en dag skulle ha no hörde min vän att hon i min klassa sagt "jag vill ha håltimme, kan inte hans mamma också dö?"
Skämt eller inte, är du dum?
Jag blev så jävla förbannad. Nog har jag vetat att hon är lite hollo men vafan, kan man vara mer känslokall? Har fan lust att säga det till min lärare.

Din förväxta fjortis, öppna inte munnen, jag (inte bara jag) skäms över dig.

nationella och träning

Hade nationella imorse och det gick jätte bra. Hoppas jag iallafall! Senare på dagen gick snabbt, hade några håltimmar. På svenskan hade vi också nationella (?) borde det inte vara förbjudet att ha två nationella prov på en dag!?

Ikväll är det träning och det ska bli skönt. Hörde att det skulle bli lite mer match än vanligt, och vem bangar på match?


Show me love, and what it's all about

Seg och tråkig dag. Kom ganska långt på syslöjden (broderar meningen "Vem bryr sig?"), vilket var ganska skönt. Det är faktiskt sjukt roligt att brodera! :)
nu ska jag bara ringa pappa, som inte svarar.. Sen ska jag packa lite, kolla  någon läxa och ja.. inge mer tror jag.

Imorgon är det nationella uppsats. Jag är inte orolig alls. Jag är bra på engelska och (om jag får säga det själv) bra på att skriva uppsatser, noveller o ja, det mesta tror jag.  har bara hört massa skit om 'Extreme home makeover' som jag skrev om på någon uppsats vi hade i skolan. Alla typ garva åt mig för att jag skrev om det men Hey, jag fick VG.


Städning och tandläkarbesök

Nu är städningen i full gång men tog precis paus! Ska erkänna att det tagit ganska lång tid. Har ätit frysta jordgubbar, mackor och kollat tv samtidigt...
Imorgon ska jag gå och röntga hela käken. har en tand som sitter fast bakom en annan tand och om man måste göra något åt det tror mamma att dem måste skära litte eller en jävla tandställning... När jag var liten ville jag så hemsk gärna ha tandställning. Jag tyckte det var jätte fint och allt sånt, men snälla, inte nu!


En underbart vacker kristen S och en vacker Robert P.


temavecka.

Kom hem efter skolan för ett tag sen. Slapp sista 'lektionen' för att vi skulle planera tema veckan som kommer om några veckor. Vi ska lura runt sjuorna som ska få göra massa saker och spruta vatten med blomsprutor på dem. Kommer bli riktigt roligt ;) 
    Skrattade åt en helt sjuk sak idag. När vi satt och planerade en 5-kamp ska vi ha helt sjuka saker som typ att spotta längst och sånt. Albin och några killar vill ha något att man ska fånga pappersplan (vad f*n heter det nu igen?) så Albin vek ett papper till en flygplan och så kastade han det rakt i håret på Roila så det fastnade. Jag började skratta så det gjorde ont i magen och kinderna. Låter kanske skrit tråkigt men gud så underhållande det var!

Nu blir jag nästan (halva mig vill, halva vill somna) tvingad till att städa mitt förfärligt ostädade rum. Det behövs verkligen men vem orkar? Det är en onödig syssla! Frågade om jag fick sova hos älskling men icke sa Nicke.... Fyndigt? ;)
Aja, borde sätta igång om jag vill sova innan tolv.


Fotboll.

Gårdagen var ... intressant. Träffade Hedda och paulina som jag inte träffat på skit lång tid, var skönt att ses igen!
Hade egentligen match imorse men var tvungen att hjälpa till hemma med kalas och har ju match ikväll. Dem verkade ändå inte behöva mig - hörde vinst!
 Ikväll är det match med Rep. laget. Jonas skulle ge mig en till chans efter förra floppen (...) och denna gång ska jag vara anfallare har jag hört. Blir ju lite mer läskigt men måste prestera som fan nu! Om jag har tur kommer min kärlek och kollar :) 
     Är ganska trött faktiskt, la mig ganska sent och vaknade runt 9-10.30 av att en sötnos pussade och kramade mig tills jag öppnade ögonen och kramades tillbaka. Han är ju bara för underbar!

Nu ska jag kolla runt lite, läsa och (helst) bada :)
ha en bra dag!

Solbrillor

 Vilken är snyggast?  
   

Dagen

Dagen började med en stadig frukost, en mys sugen älskling och en stressad Sol. Kan ha varit lite otrevlig mot älsklingen men han vet att jag kan vara tjurig på morgonen och oftast väldigt stessad.. 
    vädret var så underbart skönt idag att man kunde spela utan underställ, vilket några gjorde - men inte jag. Träningen gick helt okej, var ganska kort och inte allt för krävande. Ganska skön men tråkigt.
    Ska hoppa i badet, läsa och göra mig i ordning och kanske slå Frida en pling!  Om inte hon ser det här och smsar mig nu (a)

Dagens måsten:
- Fixa naglar
- Välja kläder
- Fixa håret
- Vila
- Prata med niklas
- Prata med Frida
- Ha ångest över ett par skor jag verkligen vill ha men inte kan köpa pga den tunna plånboken.

Varje gång jag tänker på någonting jag verkligen måste göra kommer självklart städa rummet på tal. Något jag lyckats undvika och planerar inte på att ändra det. Förlåt mamma!


he's not coming home again

Hej svejs. Nationella gick ganska bra faktiskt. Var vääääldigt nervös och gjorde några fel räkningar men det ska nog gå för sig. Om drygt en timme ska jag åka mot skolan igen för att möta upp Frida så ska vi gå runt lite på stan och kolla kläder typ. Tyvärr är min plånbok lika lätt som en fjäder...
 Ikväll ska jag sova hos älsklingen. Fast det kommer nog bli ganska jobbigt... Måste upp tidigt! vi har en extra träning av någon jävligt konstig anledning.

Du är min Gerry.

Jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan dig. Du gör mitt liv till något underbart! Jag får gläderus av att tänka på dig och blir alltid förvånad av det. Jag vet inte hur jag skulle kunna klara mig utan din söta kommentarer och jag hoppas verkligen att jag slipper vara tvungen att vara utan dig. Det skulle splittra mitt hjärta i tusen bitar, omöjliga att sätta tillbaka på rätt plats. Ett omöjligt pussel. Du får mig alltid glad när jag mår dåligt eller är ledsen. Vad som än har hänt kan du sätta ett leende på mina läppar.  Vad som än händer, är jag din.

 

want to sleep

Ingen kommentar på gårdagens match. har nog inte spelat så värdelöst på en väääldigt lång tid - helt ur balans.
Imorgon är det nationella och jag är ganska övertygad om att jag kommer kugga. Matematik är verkligen inte mitt starka ämne och jag är dålig på att förklara hur jag tänker och så. Och så får man ju inte använda miniräknare...
  Jag är riktigt trött och funderar på att lägga mig redan nu. Skulle kunna somna på någon sekund

dimman

Den täta dimman som fördunklade mina dagar nu för tiden var ibland ganska förvirrande.  Jag blev förvånad nör jag upptäckte att jag var på mitt rum, utan att jag riktigt mindes att jag kört hem från skolan eller ens öppnat ytterdörren. Men det spelade ingen roll. Att tappa greppet om tiden var allt jag begärde av livet.
   Jag kämpade inte emot dimman när jag vände mig om mot garderoben. Känslolösheten var viktigare på vissa platser än på andra. Jag uppfattade knappt vad jag såg när jag öppnade dörren som dolde högen med skräp på andra sidan i garderoben, under kläderna jag aldrig använde. 
     Min blick gled inte mot den svarta sopsäcken som innehöll presenten från min senaste födelsedag. Jag såg inte formen av stereon under den svarta plasten och mindes inte hur blodiga mina naglar blivit när jag brände loss den från instrumentbrädan...  


- Bella Swan.

Ge mig modet att våga

Snart ska jag klä på mig alla fotbollskläder för en match på hägerstensåsen.  Den är med representationslaget så jag måste göra bra ifrån mig. Om inte kommer jag antagligen aldrig mer bli kallad.. Plus att jag måste dribbla och visa min goda teknik, eftersom vår främste (tror jag) tränare vill ha Showfotboll och inte spela enkelt. Jag har väl helt okej teknik, den kan finslipas en hel del. Jag vågar bara inte använda den. Jag är rädd att om det inte går kommer jag förstöra allt och det kommer bli pinsamt, så jag passa hellre. Men idag måste jag våga. Och tro på mig själv, för jag kan!

Dreaming hopeing for another try

Tiden går. Även när det känns omöjligt. Även när varje sekund tickar
förbi likt pulserande blod under ett blåmärke. Tiden går ryckvis,
ibland fort och ibland sakta, men den går. Till och med för mig.
 

Nyponsoppa - drog

idag, var meningen till att bli en plugg dag. Men jag vill inte, jag orkar inte. Kan någon snälla övertala mig eller förklara vad som är bra med att göra läxor? Jag kommer ändå inte få de poäng jag vill men kommer troligen ändå komma in på den program/gymnasie jag vill. Problem i paradiset!? Okej då, jag ska försöka


                                      


Dax att sätta skiten i verkstad

Det är just denna sekund jag måste ändra mig. Jag har fått ärva två jeans av min mamma och dem passa jätte bra. Det är just det som är kruxet. Mamma har lite kraftig benstomme och är kort. har jag blivit så på förtid? Har godiset satt sina spår?
Jag har gjort en överenskommense med min älskling. Jag ska inte äta godis, dricka läsk eller kakor eller vad som helst. På två hela veckor. Kommer bli ganska kämpigt. Men vem bryr sig. Jag nekade nyss en semla, framsteg?


It's hard to make plans without crushing them

Jag vet itne hur jag lyckas. Men varje plan jag gör kraschar. Fredagen hade jag egentligen planerat att vara med Frida men eftersom jag hade match som slutade typ halv tio var jag inte så himla taggad. Och igår (söndag) skulle jag också varit med Frida men sen fick jag veta att jag hade träning i 3 timmar. Och idag skulle jag varit med Roila och Frida men försov mig och ska gå på bio mid mamma. Mamma hade sagt att vi skulle på bio på eftermiddagen men jag trodde sent på eftermiddagen, kanske t.o.m kväll. Men icke. Så fort mamma har vaknat (jobbat natt) ska vi göra oss iordning och dra oss vidare. Ska även tjata lite om en ny piercing.. Men ser ni? Jag har ingen koll på någonting och kan därför inte planera. Min pappa blir alltid sjukt sur på mig för att jag är så dålig på det. Aja, jag får väl ta och lära mig.


who are you to blame me

Tre timmars träning, och än har jag energi? Helt otroligt. Jag är egentligen världens lataste människa, och det är jag nog inte ensam om att tycka. Jag sitter helst kvar på mig plats än att röra mig fem meter för att hämta någonting. Jag gör ingenting jag egentligen inte måste. Jag ber alltid folk att hämta saker åt mig när jag egentligen sitter närmast. jag sitter gärna och svullar godis/läsk och fettig mat med massa kolhydrater. Jag går bara ut och joggar om jag blir tvingad eller mutad. Min månadspeng går åt McDonalds och godis. Men vem kan klandra mig? Jag lever ju bara på livets godsaker och njuter för fullt.


What if you were left with a stone cold heart

I dont know how it feels to allways want to run
and I don't know what it means to be dying just o live
What if you were left with a stone cold heart
and you are all alone just falling apart
would you rise again, would you rise again
What if hope was lost for a hundred days
and you feel your life just slipping away
would you rise again, would you rise again



safari

Idag har jag två träningar. Egentligen orkar jag itne träna överhuvudtaget men gör det ändå. från fem till typ 9 har jag träning, först med laget sen med aspuddens representations lag. Kommer bara göra bort mig, som vanligt.  Borde göra mig iordning nu, men jag orkar itne....


And the award goes to..

Nu har jag anmält mig till en tävling i min favorit blogg. Igen... Jag vet att jag inte borde för jag blir så besviken när jag aldrig vinner, speciellt när priset är otroligt, något jag måste ha! Samtidigt känner jag ju att om jag aldrig anmäler mig, kan jag ju inte vinna? Åh, jag måste vinna!

frisparkar och upp skrapade knän

Vi gjorde avsevärt mycket bättre i från oss denna gång. Vi koncentrerade oss på försvaret och det lönade sig. Dock hade vi inte så mycket offensivt men vi var bra defensivt. Vi tog det lungt, spelade. Jag gjorde en misslyckad glidtackling och skrapade upp hela knät.. Jag menar det, hela knät. Det svider fortfarande! Glidtacklingen var misslyckad för min del men fick undan bollen och räddade ett eventuellt anfall. Vi förrlorade, men hänger absolut inte läpp för det.

Nu kan du få mig så lätt

Dom är uppe på taken
alla är högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Och jag vågade aldrig hålla din hand
Vi är inte såna som i slutet får varann

Och alla bara pratar
"är det sant" och "jag har hört om dig"
Jag kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mig och skatorna
Alla dansar, och jag tänker
är du också själv?
Var är du ikväll..

Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie
Var det den store poeten
som hon var förälskad i?
Fanns det en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för jag undrar så

Och jag undrar vad som händer
i vår del av stan
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
och alla flickor har gått hem
Och du va sötade än dom
men jag slängde bort dig igen
jag slängde bort nån slags vän

Baby Goodbye

Nu ska jag om 20 min gå. Det är tidigare än vad jag brukar men vill inte komma försent till nationella. Min klass och 9g ska sitta i aulan. Undrar hur det kommer bli med hörtestet.. Ska dom ha en liten bandspelare? Eller genom stora högtalare? Jag har ju så taskig hörsel så jag hoppas starkt på högtalarna..
Idag är det bara mysklädsel. Som vanligt är jag på dåligt humör och orkar ingenting men man har ju inget val, tydligen.

Jag har grov träningsvärk i axlar och rygg. Gör ont när jag rör mig och kan inte hålla armarna i högt läge en speciellt lång tid. Granska jobbigt. 
 

Ni anar inte vad ni har framför er

Jag vet, jag är själv förvånad. Har nog inte skrivit så många inlägg på en dag, på ett tag. Fast dem borde inte gillas egentligen, utdrag ur en bok och ett collage. But It has a meaning.  Imorgon är nationella i engelska och jag ser inte fram emot det. Det går så snabbt och det tar ifrån mig heela min sovmorgon. Borde vi inte få kompensation för det?

Har läst hela dagarna, varje minut jag har haft tid sen jag fick boken. Den är så underbar! Men snart tar den slut och hur ska det bli då? Jag är så avundsjuk på er som läser ettan eller tvåan just nu. Ni har så mycket framför er, och för mig är det nästan slut. Jag skojar inte, jag får ångest!


Välkomnar ljuset

I det här läget tror jag att de flesta går och väntar på att våren ska komma. Man är trött på snön som är några månader försenat. Saknaden av solen som står rakt på himlen och värmer. Om bara de mjölkvita täcket kunde smälta bort och ge plats åt de gröna fälten och färgglada färgerna. Om man för en gångs skulle kunde vakna till fågelkvitter och vilja stiga upp ur sängen istället för att vilja ligga kvar i den varma sängen för att slippe kliva upp till den kalla världen. Om det bara blev vår.


Hans hud var isande kall

Edwards ansikte, inramat av samma fönster
 som igår kväll, visade ingen som helst
reaktion på nyheten. Det var ett tomt ansikte, dött.

Du och jag


Så länge vi båda andas

Jag har haft fler nära döden-upplevelser än de flesta; det var ingenting jag någonsin vande mig vid.
   Ändå kändes det på något sätt oundvikligt att jag skulle se döden i vitögat igen. Som om det faktiskt var mitt öde.  Gång på gång hade jag lyckats undkomma, men den sökte alltid upp mig igen.
   Men den här gången var det annorlunda.  
   När man älskade den som skulle döda en, hade man inga valmöjligheter. Hur skulle man kunna fly eller kämpa emot, om det innebar att man sårade den man älskade? Om livet var allt man hade att ge, hur kunde man då låta bli att ge det?
   Om det gällde någon man verkligen älskade?

Breaking Dawn

Har PMS:at den mesta tiden av dagen och hållt mig på avstånd. Har inte varit på hugget och känns fortfarande som igår. En dålig vecka kanske? Orsaken kan ju vara att jag stressar som en galning. Oftast över saker som man inte behöver stressa över. Jag har haft ont i magen och bara velat åka hem. Det kan ju bero på att jag har 'Så länge vi båda andas' hemma, det kan ju vara det...

Sometimes it feels like the world's on my shoulder

 Jag börjar ha färre sådana här dagar, än förut. Dagar jag inte orkar någonting, vill försvinna, allt går fel och jag är väldigt kort stubin.  Jag hade sovit dåligt och vaknat lite då och då och när klockan ringde var jag lite lättade att jag slapp försöka sova igen men när jag väl kollade ut genom fönstret ville jag bara slänge mig i sängen, under täcket och försöka sova. Jag hade beslutsångest hela morgonen och sminkade mig som en gris. Och när jag väl fixat någorlunda fint förstördes allt ändå av snön på vägen mot tunnelbanan. 
  
Jag kunde inte göra ett skit på syslöjden och vikarien trodde inte på mig när jag sa att jag hette Sol. Hon trodde att jag hittade på ett namn bara. Snorunge.  Jag fick inget gjort. Satt och virkade lite och spelade kort med några i klassen.
Innan B-språket var det allt föll, mitt humör, min stubin. Jag fick tillbaka resultatet från so provet. Jag hade fått ett 'starkt' G. Jag hade pluggat skit mycket och fick ett G? Var riktigt besviken och blev rejält förbannad. Jag höll ganska god min, men jag tror att vissa genomskådade mig. 

 På B-språket blev jag irriterad på Crippa och rev isär alla hans sidor i sitt häfte. Bad inte heller om ursäkt utan lät han sjävl städa upp skiten när läraren kom. Fick en smäll i bakhuvudet av honom och tryckte då bordet i magen på honom och slog tillbaka. Märks det att jag haft en dålig dag?

På lunchen fick jag dampryck på jasper. Gav onda blickar och snäste åt honom för att han skulle skoja med mig och sno min macka. Nästan alla har idag undrat om jag har någon slags beteendestörning eller så. Svar: Nej,jag har hett temprament och kort stubin. De flesta i min närhet har nog märkt det. Jag kan vara glad en sekund och nästa får ett litet anfall och bli skit sur för inte ett skit.

Blev inte bättre när jag försökte bättra på min gipsfigur. Den ser helt rumpkn'llad ut och färgerna ser inte särskilt bra ut heller. Färgarna har blandat sig och figuren kan inte ens stå upp och ser ut att ha helt slimmade kläder. En tisdag att hata.


1,5 år som bloggare

Känns som om en liten paus skulle vara välbehövd. Eller ingen paus, helt enkelt färre inlägg. Har inget att skriva om nu för tiden och känner mig pressad och skriva bra och skit. Så får det bli. Jag ska ta det lugnare och blogga när jag verkligen känner för det, som förut. Saknar mig inte för mycket, jag finns här!

har insett att jag bloggat i ungefär 1,5 år. Fast på andra sajter och med andra namn och så.

My love

Jag och älsklingen 9 månader idag! <3


12.48

MOT LILJEHOLMEN!

16.01

Det blir hemma/film kväll hos Miriam i Liljeholmen. Självklart med massa godis, kladdkaka och allt som behövs! :)

14.19

Nu funtar jag och Miriam på bowling. Har frågat Niklas om han och någon killkompis vill köra med oss! Ingenting är bestämt ännu men det fixar sig :)
Har gjort massa flätor i håret så det blir lite sött lockat tills jag ska träffa Miriam och så. Måste bara vänta på att håret torkat så kan jag ta ut flätorna och se resultatet!
Eftersom jag blev hemma idag är jag tvingad till att städa - annars får jag inte gå någonstans och jag får inga pengar så jag blir helt enkel hemma om jag inte gör vad jag blir tillsagd. Räknas det om jag anlitar någon att städa åt mig? Lilleman ligger just nu i mitt rum och kollar en film och äter popcorn. Snart kommer väl pappa hem med pengar och mat åt mig! Är hungriiiiig! Måste snacka med Miriam och Niklas också!
Bloggar innan jag drar! Pussar

A missing part

He was the best and I loved him the most
Whem he was around me I felt so secure
I will always love him for the rest of my life
Even when his not around

I miss him when I go to bed
Though I know his not coming back
My heart is acing, acing of pain
Will I ever find love again?
I miss him, he was the one
Now his gone and Im all alone

he was going out of town
With his friends to have a good time
they came to a crossroad and something went wrong
Some guy ran a red light
And now he is gone

Always look on the brightside

Blir inge skola idag, min hals värker och snoret rinner. Inte så farligt egentligen men har ganska mycket att göra. Kanske om jag orkar ska jag hämta mitt pass och så måste jag städa mitt förbaskade rum! och självklart ta det väääldigt lungt och äta mat och kolla tv/film/OC.

Ikväll ska jag vara med kära Miriam. Vi ska gå på bio men vet inte vad vi ska se. Finns ganska mycket! Har sagt vilka jag vill se så nu är det upp till Miriam att välja :)

Idag/Ikväll kommer jag ha på min underbara kjol, älskade gråa T-shirt och leggings. Vill helst ha klackskor till men har inga och det är väl för kallt för att ha pumps? Älskar mina kläder idag men gillar mitt hår mindre...





living large

Idag börjar jag egentligen klockan halv elva men steg upp klockan sex (applåder!) för att jag sov hos Niklas som började jätte tidigt så jag tog mig hemåt och här sitter jag nu. Orkar inte gå till skolan. Ska försöka övertala mamsen att få stanna hemma, ingen ide att gå idag känner jag. Fredagar är onödiga!

Är det bara jag som känner att tiden bara flyger förbi? Det känns som veckodagarna tar slut så snabbt! Nyss var det måndag och nu är det fredag? Tiden går så snabbt att det känns som om jag missar så mycket, som om jag inte ska hinna med allt jag vill! Jaja, jag kommer leva ett sjukt långt liv. Det har jag planerat på iallafall.

Todays'

Dagens frisyr: utsläppt med hippie hårband
Dagens smink: foundation, brunpuder och mascara
Dagens klädsel: invigde min kjol, vitt ribbat linne, kofta och leggins
Dagens händelse: plugg och fotboll

Dagens planer: fotboll och plugg..
Dagens vill ha: mer melon!?
Dagens saknad: Pojkvän
Dagens drog: bluff
Dagens tråkigaste: lektioner
Dagens roligaste: allt är roligt med Frida
Dagens finaste: min kjol och hippieband
Dagens måste: kissa just nu
Dagens dricka: mjölk och juice
Dagens köp:  ciabata
Dagens mat: kyckling och någonting mamma lagar just nu
Dagens kärlek: Niklas
Dagens mående: lite förkyld men klarar mig
Dagens låt: Pink - So what


Tar det lång tid att baka en blåbärspaj?

Är så skönt att äntligen vara hemma!  Ska äta mat nu och plugga So till provet imorgon (jag pluggar inte lika mycket som jag säger). Nationallism, imperalism och första världskriget. Hur ska jag få in allt det där? På något konstigt sätt..
Ikväll är det träning och det ska bli skönt! Gillar allra mest utomhus träningar och allt det där. Ino,hus är varmt, eländigt och ruggit tråkigt!!
Nu ska jag sätta igång då.. Wish me luck?


nettoinkomst? bruttoinkomst?

God sen, väldigt sen kväll. Sitter och försöker göra en läxa som jag inte har haft tid med och försökt hitta på anledningar att slippa gör hela veckan. Mamma och pappa vägrar att hjälpa mig och jag sitter i klistret. Läxan är ett ekonomi häfte om hur mycket jag kostar i månaden och massa annat skit jag inte förstår någonting om. Kommer aldrig hinna blir klar till imorgon, det är ju lite svårt att göra någonting om man inte vet hur det ska göras? Jag hatar allt som har med skolan att göra.

jag förstår inte varför man har läxor (?) det gör mig inte smartare om jag lär mig det hemma eller i skolan. Vill dom bara se att man lägger ner tid på det? Eller är det för att lärarna är för sega och inte hinner med det dom ska på lektionerna? Jag förstår inte grejen, 'läxan' kan lika gärna göras på lektionerna istället för att förstöra allt.
   jag får alltid ångest på morgonen när jag ska till skolan och har glömt en läxa. Bara för man glömt att göra den, glömt den hemma eller inte hunnit göra den tror lärarna att man är för lat and couldn't care less. Vad fan vet dom om det? Enligt mig är det en jävligt onödig sak, väldigt onödig!

You've got the love

Som sagt gillar jag tisdagar och blev inte besviken. Dock var inte min syslöjdslärare där och jag behövde verkligen hennes hjälp så jag började virka ist! :) På hemkunskapen lagade vi fiskgratäng som inte såg så gott ut men jag och Roila är ju mästerkockar! Det var jätte gott! trots att Roila hällt några deciliter svartpeppar i potatismoset... Fick massa cred av min lärare som säger att jag kan höja mitt betyg :)

Efter skolan åkte jag till Niklas men han var sen så jag gick runt lite ensam i farsta centrum ett tag och köpte melongodis för 26.50 (remember!) och en underbar kjol! Blev helt galen! Fast nu vet jag inte om jag ska behålla den... Ska rådfråga Frida imorgon efter BIP TESTET (?!) jag kommer kugga på de.. Men nu ska jag försöka plugga.

Lycka - ta mig tillbaks

Jag gillar Tisdagar!

Så börjar tisdagen med en rejäl gäsp och massa tvek över att gå upp från sängen. Men uppe är ju, glad eller sur, trött eller pigg. Jag gillar tisdagar. En av de skönaste dagarna i veckan! Den är egentligen inte alls kort (som den brukade), jag slutar runt tre. Men det är sköna lektioner :) Syslöjd, B-språk, No och hemkunskap. Fyra lektioner på hundra timmar. Gissa hur lång No vi har (!)..
Niklas drog mot sin skola för tio min sen och var på dåligt humör. Tydligen sover han dåligt när han är här. Antingen är det för varmt eller för kallt, eller så har jag bara en oerhört oskön säng. Inge av de känner jag av (a) Men jag tycker synd om älsklingen, vill ju att han ska vara glad!

Men jag kommer inte hinna med allt om jag inte rör på fläsket. Ha en bra Tisdag! :)

Bilden är på Mig och Zorro! :)

Alla som kan mitt förnamn kan mitt efternamn

Skolan var otroligt rolig idag. Jag, Frida och Jasper drev som fan och hade super roligt! Blev inte så mycket koncentration idag men tror itne jag missade allt för mycket dagen efter ett lov (?). Sista lektion skulle vi ha avslappning och vi ska ha det nästa måndag också men då är jag inte välkommen. Jag är tydligen oavslappnad och flummig. Damn!

kvällen kommer bestå av massa plugg, massa plugg och åter igen massa plugg. Någont att se fram emot är jag ska se OC och min älskling sover hos mig! :) Men nu ska jag plugga, puss

Halleluhja

Vågade inte sova i min säng inatt.. vaknade (igen) av att jag hörde något och såg att svante var på gång igen. Han måste verkligen hata mig (?). Jag satte mig upp i sängen och stirrade på honom i tio min sen gick jag upp till Ale och somnade hos honom ist. Aldrig jag tänker sova i samma rum som en helt liten, harmlös majsorm!

orken för skolan är lika stor som... a jag vet inte riktig, men den är itne stor. Vill lägga mig i den varma sängen och somna om och inte vakna förrän vid två. Men det går ju inte. Ska sätta på mig alla kläder och sminka mig lite granna, sen går jag.

Och så får jag ju inte glömma att min älskade fader fyller år idag! Om jag har rätt så blir han 49 :) Grattis Padre!!!!

RSS 2.0