I never wanna see you un happy

Sitter hos Simon och ska alldeles strax dra mig hemåt. Fick nyss ont i huvudet (vilket jag aldrig har...) och ska nu bli bjuden på Almondy tårta. Puss

My lonley heart knows.

Hej! Ännu en dag på jobbet är över och jag sitter nu hos Simon.
 Har på mig min gula klänning som jag hade allt emot förutom som jag nu skulle kunna ha på mig varje dag! Har använt den en gång när vi gick till Hard Rock Café i Mallorca :)
 Nu har jag tre dagar kvar på jobbet och det är faktiskt väldigt underhållande. Jag går runt och nynnar och visslar och pratar med tanter och gubbar :) Tro mig, jobbet är grovt underskattat!

Vet inte alls vad vi ska göra idag, absolut ingen aning. Simon har precis fönat klar håret ( Jag vet.... ) och går runt nästan helt naken - but i don't mind. Klibbar fast i stolen, så sjukt varm dag idag!

I'm living to love you

Det var förvånansvärt svalt och skönt på min balkong, näst intill kallt. Läste i alla fall ut 2 böcker - Tillsammans och En komikers uppväxt. Åt två glassar och njöt. Fick en idé om att jag skulle ut och springa men hittade inga löparskor (MÅSTE SKAFFA) så blev inne och kollade Hannah Montana. Nu ska jag ta mig ett bad och läsa Harry Potter.

Saknad Robin

take a chill pill on the balkong

Hej! Kom nyss hem och jag praktiskt taget rinner av svett. Mysigt, jag vet... Måste vara hemma idag så ska nu gå ut på balkongen, avnjuta lite glass, sallad, saft, läsning och påskynda min lungcancer. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag nog gå in eller svimma efter ca 10 min av hettan.

Reader

jag har kommit på en underlig sak med mig.. Det är sällan jag bara läser en bok i taget. Just nu läser jag sex st.
  En komikers uppväxt - Jonas Gardell
  Harry Potter och de vises sten - JK Rowlings
  Den besynnerliga händelsen med hunden om natten - Mark Haddon
  Tillsammans, andra boken - Denise Rudberg
  Hanteringen av odöda - John Ajvide Lindqvist
  
Och en som just nu är spårlöst försvunnen. Finns flera böcker som jag börjat på och kommit en bra väg in i som jag inte orkar läsa längre - Parfymen och Kådisbellan. 
det borde egentligen vara ganska knepigt att komma ihåg just vad som hände i ena boken och så vidare men det är lätt att komma ihåg :)
 

Det är tur att jag har dig, S.

Kom hem från Simon för någon timme sen. Har varit en sjukt seg dag men väldigt mysig. Vaknade fyra och gick ut för att ta oss lite frisk luft och gick sedan in och kollade film tills vi åt kladdkaka och köpte pizza. Återgick senare till sängen framför filmen såklart.
Fick bråttom för att  Simon skulle på bio med sin kusin Henrik vars son är simons gudson och världens sötaste lilla barn! Lilla Leo :) Jag drog då hem och la mig i badet och läste en bok. 
 Tänkte snart lägga mig i sängen, kolla film och slumra in. Är jätte trött trost att jag sov så länge!

Veckans kändis.

Jag vet att jag har varit seg på den här kategorin och publicerat ca 2 inlägg om veckans kändis (?). Det är nog mer som en hyllning och ni alla borde förstå vem jag talar om.




Michael Joseph Jackson

 född: 19 augusti 1958
Födelseort:Gary, Indiana,
 död: 25 Juni 2009 i Los Angeles, Kalifornien
En legend som är mest känd över sina låtar Thriller (mest sålda album i tiderna) och Bad.
Amerikansk sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare. Inledde karriären 1963 i familjebandet Jackson 5.

sant, så sant

när hon går ifrån dig och är arg - gå efter henne
när hon stirrar på dina läppar - kyss henne
när hon puttar dig eller slår dig - ta tag i henne och släpp inte
när hon börjar svära åt dig - kyss henne och säg att du älskar henne
när hon är tyst - fråga vad som står på
när hon ignorerar dig - ge henne din uppmärksamhet
när hon drar sig ifrån dig - dra henne tillbaka
när hon ser ut som värst - säg att hon är vacker
när du ser att hon börjar gråta - håll om henne och säg ingenting
när du ser henne gå - smyg upp bakifrån och krama henne
när hon är rädd - skydda henne
när hon lutar sitt huvud mot sin axel - lyft upp hennes huvud och kyss henne
när hon tar ditt favoritplagg - låt henne ha det kvar och sova med det en natt
när hon retar dig - reta henne tillbaka och få henne att skratta
när hon inte hör av sig på ett tag - försäkra att allt är okej
när hon tvivlar på dig - försvara dig med sanningen
när hon säger att hon tycker om dig - så gör hon det mer än vad du skulle förstå
när hon tar tag i din hand - ta tag i hennes och lek med henne fingrar
när hon berättar en hemlighet - behåll den hemlig
när hon ser dig i ögonen - vänd inte bort blicken förän hon gör det
när hon saknar dig - är hon sårad på insidan
när du krossar hennes hjärta - försvinner aldrig smärtan
när hon säger att det är över - vill hon fortfarande att du ska vara hennes

Uppgradering.

Kom hem från Simon för ett tag sen. Vi var ute med vänner på kvällen/natten och var även i nacka, där jag, Fanny och Celine badade. För mig blev det topless eftersom mina bh:ar aldrig torkar. När vi skulle hem vid tre var det helt ljust vid slussen och massor av människor. Jag kände mig itne alls trött men somnade direkt när jag kom till Simon. Kände mig elak men hoppas han har förstående gentemot det efter som jag jobbar och är tvingad till att gå upp sjukt tidigt varje morgon.

Nu blire en svalkande dusch/bad. Trots mitt namn är jag absolut inte gjord för att klara av värmen. Ska nog gå på bio med Simon på kvällen om han kunde kirra lite pengar! Duschen kallar på mig! Puss


Solonge

Tjenis. Jobbigt att skriva på simons dator för "L" är cp! Alice (lillasysrter) har kalas och vi ska snart äta tårta sen ska vi dra mot sjöberget i Aspudden :) Träffa älskade miriam och så. Men nu bire tårta! PUSS


g

Hejsan! Sitter hemma och Simon :) Vet inte riktigt var han tagit vägen, han bara försvann och har varit borta i cirka tio min. Vågar inte gå runt i hans lägenhet och leta hehe! Är bjuden på hans lillasysters kalas på fredag som jag ska gå på :)

Idag har jag först jobbat och sen drog vi til faten jag, sara och simon *dör för simons kropp*.

Min stolthet

Äntligen hemma! Fick sluta 2 timmar tidigare och idag gick tiden faktiskt ganska snabbt, försökte hålla mig sysselsatt med massa olika saker! Ringde och väckte Simon som jag nu lät sova 20 min till sen ska jag tracka med samtal så han vaknar!

Nu ska jag datanörda lite sen duscha, packa och ltie smått :)


gone

Förlåt. Jag trodde möjligheten att du brydde dig om mig efter 11 månader fanns. Jag förstår inte ens vad jag gjort fel. Jag vet att jag sårade dig men nu vet jag inte längre. Du hittar alltid en anledning att börja bråka eller, som nu, börja hata mig utan att jag vet.

I can't sleep at night

God morgon allihopa.
   Har ätit frukost och gjort mig i ordning för jobbet. Har inte alls bråttom, kan nog gå runt 20 över om inte senare!

Dagen ser troligen ut så att jag slutar jobbet 14.30 och åker senare hem för att packa kläder och åker senare hem till Simon som antagligen nyss vaknat! Och sen får vi se hur det blir. Tydligen skulle vi åka kommunalt till Muskö. Går det ens? Vi får se!


Be mine?


Natti Natti

Nu har jag tagit ett till bad idag. Var rastlös och hade inget att göra så jag la mig i badet och läste. Har kommit en bra bit in i min bok nu som författaren till låt den rätte komma in har skrivit som heter Hanteringen av odöda, tror jag åtminstone! Har nog fel på båda titlarna.

Nu ska jag dricka klart mitt C-vitamin vatten med jordgubbs smak, titta lite på tv och somna in! De senaste nätterna har jag somnat med tv och lampan på och mitt i en sms konversation.. Haha pinsamt men idag ska jag stänga av allt innan jag somnar :)
Ska försöka slänga in ett inlägg innan jag åker imorgon.

Min tjejer!

Nothing to do, but loving you

Jag har nog aldrig varit så här rastlös på väldigt lång tid! Har absolut inget att göra och jag får inte gå ut. Är ju sjuk så det är förståeligt!  Har inte alls ont i huvudet längre, men lite i halsen - tyvärr måste jag jobba ändå.
Funderar på att hålla på lite med mitt hår, borsta osv. Men jag har inte orken och det är bara dåliga program på tvn så jag blir väl fast I guess. Kan ju gå ut på balkongen ett i och för sig, skulle vara skönt.

Oh yeah.

Kom hem ganska sent igår. Tog sista tunnelbanan och var hemma vid halv två! Var med Simon och hans vänner :)
   Vaknade och hade ont i hals och huvud så jag ringde och sjukanmälde mig och somnade om. Vaknade senare och ringde och sa att jag skulle komma dagen därpå (imorgon) och bädda sängar, plocka in/ur diskmaskinen och äcklas av när gamla människor äter/blir matade.

Imorgon efter jobbet ska jag åka till Muskö med simon. Hans landställe! Kommer nog bli väldigt mys men jag vet itne riktigt när jag kommer tillbaka, tror det blir söndag fast är itne säker :O Blir iallafall kvar över midsommar.



 

Du vet.

Jag har inte lagt in någon jävla bild på dig/oss sen du sa att jag inte skulle det. Så sluta läsa min blogg och kommentare jävla screw up.
Nu är jag helt raderad från dig. Du har itne mitt nummer, jag finns inte på facebook, jag finns inte på msn. Ännu ett tecken på att du aldrig älskade mig.

I would never wish you bad things, but I don't wish you well.

Så här är det. Jag hatar det och vill inte gå dit. På sex och en halv timme bäddade jag två sängar, plockade in och ut diskmaskinen, inge mer. PÅ SEX OCH EN HALV JÄVLA TIMME! resten av tiden satt jag och gjorde ingenting, alla ligger hemma och sover liksom. Vette fan hur jag ska hålla ut.

Tänkte göra mig i ordning lite snabbt och träffa Simon :) fixa hår, face, och kläder :) PUSS

Godmorgon.

Har varit vaken sen klockan sex och duschat, sminkat mig och satt på mig kläder för mig första dag på jobbet. Är ganska nervöst men inte så farligt som jag trott. Runt halv - 20i bör vi väl vara på väg och jag är hel klar med allt så jag ska väl sätta på tvn en stund :)
Simon ska då försöka ta sig upp klockan 12 för att städa sitt rum, får inte komma annars haha!  jag tvivlar på att han kommer ta sig upp, men man vet aldrig. Han har ju bara vaknat runt tre-fyra de senaste dagarna tihi.

Nu sätts tvn på!

Natti Natti

Det är nog dags för mig att gå och sova. Klockan är ganska mycket och jag ska upp halv sju imorgon för att göra mig iordning för första dagen på sommarjobbet.
     I tre veckor, sex timmar om dagen ska jag jobba på ålderdomshem och typ gå på promenader med gamlingar och läsa tidningen för dem. Det lär ju inte vara allt för ansträngande I hope!

Efteråt bär det av mot söder för att träffa simon, och chilla hos honom :) Men nu ska jag försöka sova! Pussar,

jag kommer ruttna snart


Hej vänner :) Har precis kollat någon film på femman och ätit en hel chips påse.. Väldigt smarrigt!
Sitter nu och pratar med Simon som ska ut på promenad i regnet (?). Jag skulle i och för sig inte banga på det. Efter att suttit inne en hel dag blir man rätt så desperat - ren tortyr!

Bal, del 1 av 2.


I början när alla var sega och ingen ville dansa!

¨
Jag Albin och Robban :)


Johanna (vitt), Roila jag och Johanna!


Andre söte vän, jag, Johanna och Radu som inte kan sluta dansa!


Frida på kanten, Roila, jag i Luddes JL kavaj, Johanna, Ana och Radu.


Andre, Sol, Johanna och Radu


Underbar Johanna, sol och Frayday!


Sol och Frida, strike a pose


Johanna Roila och Sol


Johanna, Roila, Sol och Radu


Andre, Sol Johanna och Radu


Emma, Caroline, Gabriella, Roila, Linn, Johanna, Sol, Frida, Siva, Gnia, Solongo och sittades Ana



Eftersom jag har så jävla...

.... tråkigt tänker jag ladda upp bilder från balen och Singö :) senare.


Walking away from the past

Av någon anledning fick jag
ett grov sug att av blogga. Men just nu har jag inte så mycket att berätta, kanske ska jag göra om min blogg helt. Radera mina inlägg som nu är uppe i fyra hundra, byta design, kanske bara radera den och gå under ett helt nytt namn.
Jag kan medge att jag inte varit med själv på senaste tiden. Jag har varit väldigt deppig över Niklas och så men just nu känns allt väldigt ljust! Jag behöver inte honom men han kommer vara ett gullit minne :) Jag har underbara vänner, en snäll familj och människor som faktiskt uppskattar mig. Nu kan jag vara mig själv :)

Så.. Vad har jag gjort den senaste tiden?
  Jag har spenderat mest tid med vänner och absolut majoriteten av tiden på söder. i början var jag mest med Oscar, Alex och Sara men nu är det med massa olika nya vänner. En person jag är väldigt glad att jag hittat är Love. Han har stöttat mig så otroligt och jag känner verkligen att jag kan lita på honom till hundra, en av mina bästa vänner. :)

Eftersom jag känner mig 'som en ny människa' så ska jag ta tillfälle i akt att be om ursäkt till dom jag ahr varit allmänt dryg och elak mot. Vissa har dock förtjänat det men enligt Love så lägger jag ner sjukt mycket tid på att vara sur och bry mig för mycket om onödigt saker så det ska det bli ändring på! I alla fall förlåt. Jag tror dem flesta vet.


Kaos.

Hade en kaosig, oturs dag igår.  Dagen började med att jag hade bestämt med Love att vi skulle fika i stan vid ett. Vid tolv vaknade jag och hade försovit mig. Tur så hade inte Love åkt så jag kunde göra mig i ordning i lugn och ro. Sen får jag veta att jag itne får gå ut om jag itne städar mitt rum det skulle ta ett tag och eftersom jag har match senare hade jag bara kunnat vara ute någon timme så vi sket i det och ska träffas idag ist.

Senare får jag bråttom då jag inte har gjort mig i ordning, sitter i underkläder och ska dra mig mot liljeholmen för att få skjuts till Ösmo, där matchen ska spelas, om tio min. Jag hinner inte äta så pappa ger med sig och skjutsar mig till Liljeholmen.

Miriam ringer mig och är stressad för hon har tappat sina nycklar och har inte tillgång till sin utrustning, kläder. Jag gör mackor åt henne medans hon åker till sin  mammas jobb och hämtar nycklar som senare visas sig vara jobb nycklarna så hon kommer ändå inte in.

När jag är i Liljeholmen möter jag Jenny, vi pratar lite tills Flavio kommer och berätta att det finns något vi måste ta ställning till. Det har regnat så mycket att dem har stängt av sin gräsplan så vi måste spela på grus eller försöka skjuta på matchen till ett annat datum. Vi var ganska få och de flesta skulle försvinna med sina familjer, åka bort och så, så att skjuta på matchen var inte så smart för oss. Vi kollade om vi kunde spela i stockholm på vra planer men alla var upptagna. Klockan 6 var det meningen att vi skulle åka.  20 över hade vi bestämt att vi skulle spela på gruset.

Vi ringer Miriam vars skjuts redan åkt mot Ösmo och frågar vad som händer. Hon springer runt i Åxelsberg och letar efter sin mamma. Flavio säger åt henne att dra hem till Hannah eller Louise H och låna shorts, strumpor och benskydd för skor hade vi redan fixat. Hon skulle alltså få åka med oss vilket vi itne visste hur fan vi skulle göra med det. Vi satt i minsta bilen, 5 pers. Jag flavio och Amanda där bak och skulle tränga in en person till..
Vi börjar åka mot Axelsberg oc på vägen dit pajar bilen... Avgasröret hänger och släpar och skrapar mot marken. Vi åker och ska hämta Mirre så är vägen avstängd.

Vi ringer Miriam och hon har kommit in i sitt hem och hämtat kläder. Säger åt henne att åka till Aspudden för att vi ska byta till Jennys bil. 
18.40 är vi på väg ut från stockholm. Vi sitter fyra pers i baksätet helt ihoptryckta. Jag  får kramp i rumpan och sjukt ont i magen. 45 min senare är vi framme och jag haltar pga av krampen i rumpan.

Vi vann med 2-0

jag försöker

jag la ut bilder på dig i hopp om att du skulle sen hur mysigt och underbart vi faktiskt haft det. Du ser det inte, du ser den dåliga sidan. Sanningen är den att du har förändrats och inte till det bättre. Du är elak och dryg. Du är inte killen jag är kär i och du är inte killen jag älskar.
Jag tror du mår dåligare än du vågar erkänna. Att det är därför du beter dig som du gör. Men jag förstår, hade någon sårat mig så mycket som jag sårade dig skulle jag också förändras. Du vill inte ha mig tillbaka för att du är rädd för att bli lika sårad. Jag krossade ditt hjärta och mitt egna på samma sätt. Jag kommer aldrig såra dig igen för jag kommer aldrig få den chansen. Jag vill ha chansen att visa att jag kan älska dig, att jag kan vara din, att jag förtjänar dig. Men det kommer aldrig hände och jag får helt enkelt acceptera det.
   Du förstår inte vad du betyder för mig och jag vet itne om jag någonsin kommer komma över dig. Det kommer troligen bli mitt fall och vet itne hur jag ska ta mig upp.  Jag mår ständigt dåligt och kanske förtjänar jag det, kanske. Men du ska veta att jag inte hade gjort som jag gjort om jag itne kännt mig instängd eller dåligt behandlad. Hur underbar du än var hade jag itne rätt till mycket, jag var din ägodel fast på sätt och vis älskade jag det. Men jag fick itne vara med mina vänner utan att du skulle vara sur. Men jag tog det tills det blev för mycket och jag blev en fitta mot dig. Allt var itne mitt fel.
Jag vet att du itne bryr dig om mig längre och jag antagligen är död för dig. Jag kommer alltid älska den du var, alltid. Du kommer alltid vara min första riktiga kärlek och du kommer alltid vara en del av mig. Den kärlek du gav mig, tryggheten, saknaden, lyckligheten kommer aldrig glömmas. Du har en plats i mitt hjärta, för alltid.

Men jag ska försöka, försöka ta mig uppåt igen. Upp mot ytan och leva för dom som bryr sig och behöver mig. Jag ska leva för mig själv och en dag ska jag förtjäna den kärlek jag upplevt med dig men med någon annan. Jag måste försöka klara mig utan dig. Jag har mina vänner, min familj. Tanken att dem finns och kärleken från dom håller mig vid liv. En dag ska jag få uppleva kärlek. Snart eller om några år, det spelar ingen roll.

tidsfördriv

Lista

1. Hur gammal är du om fem år? om fem år ska jag fylla 21
2. Vem var den sista du träffade? förutom familjen Johanna.
3. Hur lång är du? 175
4. Vilken var den senaste film du sett? Big stan
5. Vem ringde du senast? Love
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "Haha, jag kan inte" till Miriam
7. Vad är dagens planer? träffa simon och ge sara skor sen match ikväll.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa om det är inte någon viktigt ocg lång att skriva.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? nyss
11. Vilken ögonfärg har du? mörk bruna. vackra har jag hört
12. När vaknade du idag? 10.55
13. Har du någon gång hittat en katt? nopp
14. Vilken är din favoritplats? ingen plats där jag är ensam iallfall
15. Vilken plats föredrar du minst? en mörk jordkällare
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? jag är alkis och hemlös, om ja nu lever
17. Vad skrämde dig som barn? mörkret
18. Vem fick dig att skratta senast? Hm, Frida antagligen
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? jopp
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär och en bärbar utan internet
21. Sover du med eller utan kläder på dig? enorm tröja
22. Hur många kuddar har du i sängen? hade tusen, alla är borta. Har fyra
23. Hur många landskap har du bott i? vettefan
24. Har du någon gång spytt på fyllan? jopp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? skor
26. Är du social? kan hända
27. Vilken är din favoritglass? pistage smak eller sorbe
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? spendera skiten
29. Tycker du om kinamat? det är godast
30. Tycker du om kaffe? chai latte och latte typ
31. Vad dricker du till frukost? saft
32. Sover du på någon särskild sida? båda men aldrig på mage eller rygg
33. Kan du spela poker? kanske
34. Tycker du om att mysa? ojah
35. Är du en beroendemänniska? det tror jag inte
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Massor!
37. Vill du ha barn? senare kanske
38. Kan du några andra språk än svenska? Mvg i engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nopp
40. Föredrar du havet eller en pool? pool är varmast
41. Vad spenderar du helst pengar på? godis
42. Äger du dyra smycken? Använder inte smycken.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nopp
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? tuggumi
45. Vem är den roligaste människan du känner? vene
46. Välj ett ärr på din kropp? ett? jag har tusen
47. Vad har du för ringsignal? irriterande nokia signal
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jopp
49. Flirtar du mycket? kan bli lite flörtig
50. Vart togs din profilbild för din blogg? hemma
51. Kan du byta olja på bilen? lätt som en plätt
52. Har du fått fortkörningsböter? naj
53. Vilken var den senaste bok du läste? Om jag kunde drömma
54. Läser du dagstidningen? Det händer
55. Prenumererar du på någon veckotidning? har prenumererat på Hänt Bild
56. Dansar du i bilen? nej, men sjunger
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? det som faller mig in just då
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? klottrade på betygspappret
59. När var du i kyrkan senast? gills utanför?
60. Vilka personer utmanar du? Dem som mår lika skit som jag

din att förstöra

Imorgon den 11 var det en månad sen du gick hemifrån mig och lämnade mig. Du vill inte prata med mig och du vill inte veta av mig. Jag kommer aldrig glömma, jag kommer alltid minnas.
Niklas Anders Bo Bexelius, Ta hand om mitt hjärta.


Verkligheten

Jag gjorde det! Jag sänktes inte i ett ända betyg men höjdes i engelskan till MVG. Jag har nog varit sämst i klassen på att vara närvarande och ändå har jag verkligen inte sämst betyg. Jag har glidit rakt igenom högstadiet på en räkmacka och lyckats få 210 poäng. jag har klarat högstadiet och nu kommer det jag fruktat. Jag kommer gå i skolan frivilligt.
Det känns overkligt


The last they before a new begining

Skolavslutning. Min sista dag i högstadiet. Dagen jag längtat efter känns nu så ... fel.  Jag kommer sakna mina vänner i klassen, alla underbara timmar på lunchrasten när vi varit tillsammans. Vackra minnen och nu ska vi till gymnasiet och skaffa nya minnen. Jag har aldrig varit bra på att hålla kontakten men jag ska verkligen försöka, er vill jag inte mista. Min tid i högstadiet har minst sagt varit hopplös och ganska frånvarande. Nu är det dags att fira in sommarlovet!
Känner mig elak, jag har itne köpt något åt mina lärare!!?

Locka håret, sminka mig, klä på mig och gå. that's whats coming up

Vad vore jag utan dina andetag

Jag klarar inge mer. Jag vill inge mer. Allt jag vill är att det ska bli vi igen och jag skulle göra allt för dig. Jag skulle behandla dig som en kung, jag skulle avguda dig, ge dig allt du vill ha. Jag skulle älska dig till döden och jag skulle aldrig  såra dig igen, aldrig. Allt du behöver göra är att älskar mig och säga de tre orden så är jag din för alltid. Vi kan få det vi en gång hade, vi kan få det bättre. Jag skulle kämpa till mitt hjärta sluta slå, tills blodet slutade rinna i mina ådror. Jag skulle göra allt och lite till.
Det är ingen som förstår den smärta jag känner, det inte ingen som kan fylla den tomhet du lämnat efter dig. Snart kommer jag falla ihop och inte resa mig igen. Snart kommer jag falla ihop och då kommer ditt namn vara det sista jag säger och ditt ansikte vara det sista jag ser i mina tankar. Jag kommer le och känna mig på något sätt mindre tom och mitt hjärta kommer dunka, inte mycket, men mer än nu. Jag kommer le och min tid med dig kommer spelas upp framför mig, då kommer allt vara värt det. Smärtan, det krossade hjärtat. Allt kommer vara värt det.
Jag längtar.

Be back soon

jag tror itne jag kommer vara så aktiv i bloggen just nu. Skriver när jag har något att berätta, lite tomt just nu. Puss :)


Only you

Nu har jag köpt min skor! Svarta, 10/12 cm från Belle!
Tänkte hoppa duschen nu och raka benen sen så ska jag packa och åka mot Roila i Älvsjö för att göra mig i ordning hos henne :)

Höres, klangen


You sexy Thing

När mamma har gjort sig klar ska vi dra oss mot stan och leta bal skor. Balklänningen är hittad men icke skor. Har lite ångest för det känns inte som jag kommer hitta några skor men isåfall går jag i converse, precis som Kristen Stewart! Ikväll är det då bal som jag dock tror är väldigt överskattad men jag vill ändå itne missa något. Efteråt ska jag nog vara med dem i klassen men pappa tror att han ska hämta mig klockan tio, vilken miss han gör!  ;)


Aja nu måste jag dra, PUSSAR!

I belive in miracles

Kom hem sent igår och det första jag gjorde var att hoppa i ett varmt bad. Var och övernattade på min lärares land med klassen. Vi invaderade hans hus och han var sur hela resan men roligt hade vi. Om nätterna var det sjukt kallt så vi låg 9 pers i ett 4 manna tält, trångt men varmt! Vi hade då en tävling som bestod av massa olika grenar - Skjuta med ett hagelgevär (Blev även väckta så första morgonen...), spela krocket i regn, boul, leta olika saker i skogen och något mer som jag inte kommer ihåg... Mitt lag vann i alla fall och vi fick en middag, spagetti och köttfärssås! ,men på något sätt mådde alla illa efteråt.
Resan, övernattningen var iallafall helt okej förutom dåligt väder och lite sömn. Massa bilder har jag att lägga ut men vet itne om jag pallar.. Dem finns snarast på Fejjan!

RSS 2.0